HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5170
  • 5171
  • 5172
  • 5173
  • 5174
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103421 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 04. 24. 12:10

Idézet: didyman - Dátum: 2018. 04. 24. 07:56

Az egy dolog, hogy te bírod és hogy bírod. De amikor a furgonnal szembemész egy Suzukinak, akkor már nem.

Pont ezért nem vezetek, ha tehetem. Kurva sok balesetet láttam az előző 3 cégnél. Kialvatlanság, fáradtság, rendszertelen étkezés, stressz, stb. Volt, hogy a furgon tetejét lekapta az alagút előtt az a micsoda, ami jelzi a magasságot. Volt, hogy előttünk fordultak az árokba. A fiam majdnem áthajtott a Deákon a zebrán gyalogló tömegen, nem is látta őket. Tolatásoknál meg parkolásoknál, ami kárt okoznak más autókban az meg rengeteg.

Azt lehet, hogy írtam is, hogy új furgonnal megállt, s közvetlenül az autó előtt pár centivel voltak az oszlopok az úttestbe lehúzódva. A srác észre sem vette, hogy menet közben feljöttek a fém oszlopok. Indult és szétkúrta a furgon elejét meg kitekerte az oszlopokat.
Mély garázsban levitte az egyik a mennyezetről a lámpatesteket meg ilyenek. Brutális mennyiségű kárt okoznak a túlhajtott sofőrök.
Van, hogy még a mostani cégnél is alap az, hogy 3 napig egyfolytában vezetnek, mert csúcsidőszak van.

#103422 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 12:15

és nyilván még egy elérhetőséget se hagynak a parkoló autón, mert ugye sietni kell.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#103423 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 04. 24. 12:18

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 24. 13:04

mert vadbarmokkal többet már nem dolgozom.

Ebben az egész katyvaszban ugyanúgy vadbaromnak nézel ki.
Make love not Wor.

#103424 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 12:19

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 24. 13:04

S, hogy mi a jó kereset? Ott 1000 Ft-os órabér volt

asztakurva.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#103425 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 12:19

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2018. 04. 24. 13:09

Csodálkozom, hogy ilyen feltételekkel találnak még embert erre a "munkára".

Főként 20 év körüli diákok, nyári bulis munka, könnyű pénzkereset, gondolják Ők, aztán leesik az arcuk 24 óra alatt.
De elég sokan vannak 30-40 év között, akiknek nincs senkije és nincs hol lakniuk. Egy ilyen cégnél, ha csöndben és jól teljesít, akkor keres havi 3-400 ezret, van hol aludnia, mosni tud, zuhanyzó és wc van. Csak azt nem értettem soha, hogy ilyen keresettel már 1-2 hónap alatt ki tudna törni, de még is tele vannak adóssággal a cég felé, mert folyamatosan előleget kérnek.
Elbasszák a pénzüket tök felesleges dolgokra. Napi 5-6 energia ital, a Monster az pl. nem olcsó, mellette pizza, vagy gyros egész nap + cigi + sok-sok üdítő, aminek a felét meló közben elhagyják, aztán vesz másikat.
Rendszertelen életvitel. Viszont van köztük nagyon sok kifejezetten értelmes ember, csak nincs igénye, és életcélja.

#103426 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 12:26

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 24. 13:18

Ebben az egész katyvaszban ugyanúgy vadbaromnak nézel ki.

Én vadbaromnak azt az embert nevezem, aki a puszta jelenlétével tönkretesz 10 másik ember jelenlétét, hangulatát.
Ahol ilyen dolgozik, oda nem megyek, mert van, hogy 5-6 órákat kell utazni a furgonban összezárva és ha stresszes, gyomorbajos geci, akkor basszon egyedül. Az ilyennek a legnagyobb fájdalom, ha nincs társasága, mert akkor senkit sem tud basztatni.

Van, amikor kalandos a meló 8-10 emberrel és pörgős, haladós, meg jó a hangulat is. Megy a poénkodás, oltogatás, az idő is jól telik. De elég egy ilyen gecibaszó, aki ha betoppan mindjárt csöndben van mindenki. Ahhoz már elég idős és tapasztalt vagyok, hogy az ilyen emberek társaságát átengedem másnak :Đ Tavaly nyáron el kellett viselnem egy kigyúrt, sittes buzit. Dolgozni nem tudott és nem is akart, a platón álldogálva ugatott mindenkinek meg fenyegetődzött. Nekem ugyan nem szólt egy szót sem, de rossz volt hallgatni, ahogy beterrorizálta az embereket s azok meg kussban tűrték.
Beleavatkozni meg más dolgába nem fogok. Na mindegy, ha még egyszer ilyet látok azonnal hazamegyek, nincs az a pénz, amiért ilyen embert a közelembe engednék.

#103427 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 12:29

Idézet: qnadam - Dátum: 2018. 04. 24. 13:19

asztakurva.

1000 Ft-os órabér nem sok, de egy hét alatt a zsebedbe raknak 120 ezer Forintot. Egy hónap alatt 240 ezret, s mivel már megvan mindenem, az a pénz elég a szükségletekre. Mellette még másból is jön be egy kis aprópénz.

#103428 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 12:50

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 24. 13:29

1000 Ft-os órabér nem sok, de egy hét alatt a zsebedbe raknak 120 ezer Forintot. Egy hónap alatt 240 ezret, s mivel már megvan mindenem, az a pénz elég a szükségletekre. Mellette még másból is jön be egy kis aprópénz.

Tehát egy hónapban dolgozol 240 órát. Más hülye meg ezt max 160 órában vagy kevesebb idő alatt is megkapja, sőt többet is. Sokkal.

#103429 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 12:54

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 24. 13:29

7 nap/ napi 17 óra az beteg bazdmeg
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#103430 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 12:58

240 óráért 240k. No can do, sir.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103431 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 13:02

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2018. 04. 24. 13:50

Tehát egy hónapban dolgozol 240 órát. Más hülye meg ezt max 160 órában vagy kevesebb idő alatt is megkapja, sőt többet is. Sokkal.

Egyet ne felejts el, ha én nem akarok, akkor nem megyek :Đ nem kell szabadságért könyörögnöm. Itt olyan a helyzet, hogy nekem könyörögnek, hogy menjek be pár napra, mert sok a meló :Đ nyugdíjam az már biztos, hogy nem lesz az utolsó 4-5 évemre, de neked sem :nevet:

#103432 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 13:02

Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 24. 13:58

240 óráért 240k. No can do, sir.

más fogalmai vannak a jó fizetésről, és a fizetés/munkaidő/munkaköri körről is
de ő általában külföldön vereti magát laposra dolgozik...
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103433 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 13:04

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 24. 14:02

Egyet ne felejts el, ha én nem akarok, akkor nem megyek :Đ nem kell szabadságért könyörögnöm. Itt olyan a helyzet, hogy nekem könyörögnek, hogy menjek be pár napra, mert sok a meló :Đ nyugdíjam az már biztos, hogy nem lesz az utolsó 4-5 évemre, de neked sem :nevet:

1. Neki lesz
2. sosem dolgoztál még rendes munkahelyen, szóval nem tudhatod, de akkor elmondom, egyikőnk sem könyörög szabadságért. Én megbeszélem a csapatommal (+2 ember), és kiírjuk egy rendszerben a szabinkat, oszt ennyi. Ha meg dolgozunk, napi 8 órában. Meg sokszor otthonról.

Szívesen.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103434 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 13:05

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2018. 04. 24. 13:54

7 nap/ napi 17 óra az beteg bazdmeg

Elpuhultál? :cool: :Đ van, amikor csak ügyeletet kell adni pl. 48 órás ügyelet a Finán, aminek a javát dögléssel töltöttük, de egyébként rázós tud lenni, amikor nem tudod merre voltál vagy melyik városban 4 órával ezelőtt :-D az elég szar érzés. Főleg mikor rohamtempóban kell bontani színpadot Szegeden, Győrben és az autóval együtt meg a cuccokkal együtt visznek Debrecenbe, mert reggelre kell a színpad :-D

#103435 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 13:08

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 04. 24. 14:04

1. Neki lesz
2. sosem dolgoztál még rendes munkahelyen, szóval nem tudhatod, de akkor elmondom, egyikőnk sem könyörög szabadságért. Én megbeszélem a csapatommal (+2 ember), és kiírjuk egy rendszerben a szabinkat, oszt ennyi. Ha meg dolgozunk, napi 8 órában. Meg sokszor otthonról.

Szívesen.

Ne aggódjál, neked sem lesz, a tiedet is megvédik :nevet: csak még nem hiszed el, hogy ez megtörténhet, mert bízol a rendszerben.
Mi a rendes munkahely? Eleve 20 évig egyedül melóztam, mint szervizes, a faszom se akar munkahelyre járni :nevet:

#103436 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 13:12

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 24. 14:02

Ha nem akarok én sem megyek BE, mert itthonról is el tudom végezni a munkámat. Lehet hogy a mostani nyugdíjrendszerből nem kapok soket, de máshonnan meg jön majd pénz elég.

#103437 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 13:15

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 24. 14:08

Ne aggódjál, neked sem lesz, a tiedet is megvédik :nevet: csak még nem hiszed el, hogy ez megtörténhet, mert bízol a rendszerben.
Mi a rendes munkahely? Eleve 20 évig egyedül melóztam, mint szervizes, a faszom se akar munkahelyre járni :nevet:

Csak arra akart utalni, hogy fogalmad sincs rendes munkahelyen munkavállalóként dolgozni, a te fejedben a munkavállaló egy gyengén fizetett rabszolga.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103438 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 13:21

Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 24. 14:15

Csak arra akart utalni, hogy fogalmad sincs rendes munkahelyen munkavállalóként dolgozni, a te fejedben a munkavállaló egy gyengén fizetett rabszolga.

Eleve nem szeretem a kötöttségeket, egyedül szeretek melózni :-D utoljára 1994-ben volt fix munkahelyem, megszoktam már ezt az életmódot. Ha mindenképpen fix munkahelyre kell menni és igazi pénzt keresni, akkor csak is külföld.

#103439 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 13:22

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2018. 04. 24. 14:12

Ha nem akarok én sem megyek BE, mert itthonról is el tudom végezni a munkámat. Lehet hogy a mostani nyugdíjrendszerből nem kapok soket, de máshonnan meg jön majd pénz elég.

Legyen igazad!

#103440 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 04. 24. 13:35

Idézet: qnadam - Dátum: 2018. 04. 24. 13:19

asztakurva.

Belvárosi fotóstúdió üzemeltetését kevesebbért akarták kiadni. Ráadásul némi adhoc és hétvégés melóval együtt, legyen ügyes az illető, csináljon más egyéb karbantartási melót is, estébé. Gugának lehet jó pénz, én viszont ennyiért nem bíznám olyanokra a cuccom.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5170
  • 5171
  • 5172
  • 5173
  • 5174
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.