Elküldve: 2009. 05. 27. 18:14
Idézet: Chabi - Dátum: 2009. máj. 27., szerda - 18:58
Tehát nem azt írja ki hogy ne támogatja a divx-et.

Melyik divx kodekkal rögzítetek ? Milyen szoftverral rögzítetek ? (ajánlom a virtualdub-ot erre a célra)
ui.: Tök jó hogy átszerkeszted a hozzászólásod amikor már válaszoltam rá.
Ha mégis sikerült működésre bírni akkor majd teszteljetek egy kicsit majd hogy a 8800GTS és 9600GSO között konvertálásnál milyen sebesség különbségek vannak.

Bocsi.
Azt irta ki hogy Could not find valid video data in input file.
Csak amit probaltam file az pont egy rossz felvétel volt és nem volt jo a kép abban.
De aztán kiprobaltam egy másik filet és az jo volt.
Majd szolok a tesomnak hogy probalja ki hogy ezzel tömörít mert ő szokott felvenni leginkább és áttömöríteni. Csak szerintem neki nem fog tecceni ez a csúszkás megoldás hogy smallest file/highest quality.
Amugy Flytv a TV tuner progi amit használunk TV nézésre és felvételre is és Virtual dubbal szoktuk átkonvertálni kissebb formátumba. De ott ugyebár lehet a Divxnek sokmindent állítgatni nem ugy mint a badaboomba.
Divxből én a legfrissebbet szoktam használni de a tesom az picit régebbit mert az valamiért jobban bevált neki.De nem emlexem pontosan melyiket.
Amugy nem tudom mennyire lenne jo az emlitett verseny mert neki egy E8400 as procija van ami gyorsabb videokodolasban az ujjabb SSE miatt mint az en E4300 asom. És gondolom a Badaboom is használja a procit is nem csak a videokártyát. Vagy rosszul gondolom és csak a VGAt használja?
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet