HWSW Informatikai Kerekasztal: Fallout: New Vegas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fallout: New Vegas post-apocalyptic RPG az Obsidiantól

#201 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 22. 14:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Nyulpapa - Dátum: 2010. 11. 22. 13:09

Azért mondjuk jó a 100-as Sneak, mert könnyen vissza tudod lopni a javítások árát pl. Mojave Outpost-ban Major Knight-tól.

Legutolsó Patch van fent? Én sose bírtam visszalopni tőle, Raul-tól sem, 100-as Sneak + Stealth Boy mellett sem, mindig észrevett. Többnyire nála javíttattam, a játék vége felé már 100 lepedőm volt nála, ami igencsak bosszantott. :)
mgf

#202 Felhasználó inaktív   Visormail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 22. 15:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 11. 19. 17:20

Az, hogy nem mászkálhatsz korlátlanul evés ivás alvás nélkül hangulatilag rengeteg pluszt ad a játéknak.

Biztos igaz de én valahogy nem vágyok rá hogy ennyire életszagú legyen, meg főleg az hogy a lőszereknek is lenne súlya, áhh így is alig bírom el azt a pár cuccot minden rohadt nehéz, a társaknak meg nem lehet átadni pl a frakciópáncélokat.

N360: Kezdésnek ez se rossz a távcsövesek közül, én ezt találtam meg először: http://fallout.wikia.../wiki/Ratslayer
AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows XP x64 és Windows 7 Pro

#203 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 22. 15:39

Repair 100 és nincs ilyen probléma :)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#204 Felhasználó inaktív   Nyulpapa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 22. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: mgf - Dátum: 2010. 11. 22. 14:41

Legutolsó Patch van fent? Én sose bírtam visszalopni tőle, Raul-tól sem, 100-as Sneak + Stealth Boy mellett sem, mindig észrevett. Többnyire nála javíttattam, a játék vége felé már 100 lepedőm volt nála, ami igencsak bosszantott. :)

Legutolsó peccs, igen. Raul-tól nem próbáltam még visszalopni, csak Knight-tal dolgoztatok "ingyen". Szóval: Amikor Knight-tól lopsz, figyelni kell arra, hogy az ajtó mellett mindig ül valaki, szemben Knighttal és lebuktat, hacsak nem úgy mozogsz, hogy Knight közted és az ajtó mellett ülő között legyen, akkor az ugyanis nem lát. 100-as Sneak mellett minden 5-6. próbálkozásra meglopom így Knight-ot, de csak a pénzt veszem el tőle, egyébként én is megdőlök. Remélem ez így segít.

#205 Felhasználó inaktív   Nyulpapa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 22. 16:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2010. 11. 22. 15:39

Repair 100 és nincs ilyen probléma :)

Azért főleg a játék elején lehetnek gondok hiába van 100 repair-ed, ha nincs mivel javítani az adott cuccot. Egyszerű példa: összeraksz 4-5K kupakot és felmész a GunRunnerekhez Combat Armor MK2-t venni olyan 5-6-7-es szint körül. Azt nem fogod semmivel sem javítani még akkor (és mivel alacsony szintű vagy még a mindent-mindennel javító perk sincs meg). Ilyenkor csak lóvéval tudsz javítani, persze később (magasabb szinten) ez a probléma valóban megszűnhet, ahogy írtad.

#206 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 22. 16:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Nyulpapa - Dátum: 2010. 11. 22. 15:53

Legutolsó peccs, igen. Raul-tól nem próbáltam még visszalopni, csak Knight-tal dolgoztatok "ingyen". Szóval: Amikor Knight-tól lopsz, figyelni kell arra, hogy az ajtó mellett mindig ül valaki, szemben Knighttal és lebuktat, hacsak nem úgy mozogsz, hogy Knight közted és az ajtó mellett ülő között legyen, akkor az ugyanis nem lát. 100-as Sneak mellett minden 5-6. próbálkozásra meglopom így Knight-ot, de csak a pénzt veszem el tőle, egyébként én is megdőlök. Remélem ez így segít.

Köszi, figyeltem én azt a figurát is, azt hiszem egy lány talán, de ha egyszer oda jutok majd, akkor megpróbálok még nyomatékosabban figyelni majd rá. A játékot ugyan már végigtoltam, de hátha lesz még olyan, hogy arra járok. :) Az "ingyen" javítás nagy segítség, főleg az első időkben, amikor még komoly(abb) gondot jelent a pénz.
mgf

#207 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 22. 16:49

Köszi srácok,lesz minek utánajárnom! :)

#208 Felhasználó inaktív   Visormail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 23. 11:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Nyulpapa - Dátum: 2010. 11. 22. 16:05

(és mivel alacsony szintű vagy még a mindent-mindennel javító perk sincs meg).

Rákerestem. Ez a Jury Rigging perk amiről beszéltek? Hát igen level 14 és 90es repair skill kell hozzá szóval nem éppen mindjárt az elején megszerezhető dolog, nekem is még csak 60-70 körül van a repair skillem.

#209 Felhasználó inaktív   Nyulpapa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 23. 15:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Visormail - Dátum: 2010. 11. 23. 11:26

Rákerestem. Ez a Jury Rigging perk amiről beszéltek? Hát igen level 14 és 90es repair skill kell hozzá szóval nem éppen mindjárt az elején megszerezhető dolog, nekem is még csak 60-70 körül van a repair skillem.

Igen, én erről beszéltem, hogy az elején elérhetetlen és addig marad a pénzes javítás egy-egy komolyabb cuccon (pl. Combat Armor MK2).

#210 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 23. 15:37

Valahogy én mindig úgy voltam vele, hogy a szintemhez igazítom a felszerelést is... kevés dolgot veszek vendortól, inkább csak talált tárgyakkal gazdálkodom, így is elég életképes a karakter és mindig lesz javítási alapanyag :) (a lvl14 egyébként 4-5 óra játék alatt elérhető szerintem :))

#211 Felhasználó inaktív   Nyulpapa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 23. 23:01

Üzenet megtekintéseIdézet: mgf - Dátum: 2010. 11. 22. 16:14

Köszi, figyeltem én azt a figurát is, azt hiszem egy lány talán, de ha egyszer oda jutok majd, akkor megpróbálok még nyomatékosabban figyelni majd rá. A játékot ugyan már végigtoltam, de hátha lesz még olyan, hogy arra járok. :) Az "ingyen" javítás nagy segítség, főleg az első időkben, amikor még komoly(abb) gondot jelent a pénz.

Na megnéztem. A legegyszerűbb ha lopakodva egyesével elintézed az összes katonát a házban (folyamatosan kószálnak, ha egyedül bemegy valamelyik az egyik szobába, akkor mehet valami tuti késelés, bár én mauler támadással küldtem fel a falra őket egy super sledge-el) és akkor nem lesz aki figyeljen. Utána beállsz Knight mögé és amikor nem forgatja oldalra a fejét, akkor mehet a lopás.

#212 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 24. 10:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Nyulpapa - Dátum: 2010. 11. 23. 23:01

Na megnéztem. A legegyszerűbb ha lopakodva egyesével elintézed az összes katonát a házban (folyamatosan kószálnak, ha egyedül bemegy valamelyik az egyik szobába, akkor mehet valami tuti késelés, bár én mauler támadással küldtem fel a falra őket egy super sledge-el) és akkor nem lesz aki figyeljen. Utána beállsz Knight mögé és amikor nem forgatja oldalra a fejét, akkor mehet a lopás.

Igen, én gyilkolás nélkül akartam volna, bár a végén filóztam már, hogy Knight-ot lecsapom, de végül nem tettem meg. Amúgy meg érdekes, de én az éjszaka közepén békésen szundikáló Raul-tól sem bírtam észrevétlenül visszalopni a pénzt, 100-as Stealth + Sboy mellett sem. Bizonyára akkor az én készülékemben van a hiba. :) Egyelőre nem tervezem, hogy újra játszanám a játékot, inkább várok valami kiegészítőt hozzá, hátha lesz nem olyan sokára, majd akkor kísérletezek újra a javítási pénz visszalopkodásával. :)
mgf

#213 Felhasználó inaktív   Visormail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 24. 11:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2010. 11. 23. 15:37

(a lvl14 egyébként 4-5 óra játék alatt elérhető szerintem :))

Rosszul emlékeztem még csak 50 valahányas volt a repair skillem annak ellenére hogy level 23as voltam, azt se felejtsük el hogy a többi képesség is fontos mindegyiket tápolni kell, fegyverek barter speach science lockpick rohadtul kell, de egy kis medic szint se árt az is kellhet egy jópár küldetésnél és párbeszédnél is, és akkor még pl a sneak-et én nem is tápolom (pedig az se lenne hülyeség), meg a survivera is csak alig raktam (pedig van egy pár hasznos perk amit csak úgy lehetne felvenni ha az is jó magas lenne), szóval most 24es szintre lépve nyomtam fel a repairt 65re az még mindig arrébb van a 90től.
Aztán most nézem megint milyen jó kis szopacsot találtam a játékba. Amikor lett incineratorom akkor gondoltam hogy az explosives skill kell hozzá el is kezdtem kicsit tápolni, aztán később vettem csak észre hogy nem mert energy weapons kategóriába rakták merthogy nem kézzelfogható az ammo-ja, hát mondom jó rendben akkor tápoljuk azt. Erre most nézem a perkeket hogy mikor lehetne már felvenni a pyromaniac-ot, erre akkor jön a döbbenet hogy na ahhoz meg mi kell, na mi??? Hát 60as explosives skill :bolond:

mgf ja nekem sincs kedvem hogy újrakezdjem majd mégegyszer ha végzek vele, én is a kiegészítőt várom akkor már inkább

Szerkesztette: Visormail 2010. 11. 24. 11:16 -kor

#214 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 24. 13:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Visormail - Dátum: 2010. 11. 24. 11:13

Rosszul emlékeztem még csak 50 valahányas volt a repair skillem annak ellenére hogy level 23as voltam, azt se felejtsük el hogy a többi képesség is fontos mindegyiket tápolni kell,

De nem lehet mindent egyszerre tápolni mert akkor pont ez lesz az eredménye, hogy semmihez se értesz igazán, nincs más mód, ki kell választani 2 max 3 skillt amit tápolsz a többit meg hagyni, különben semmire se mész a játékban.

#215 Felhasználó inaktív   Visormail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 24. 13:26

Ja és akkor jól lövök de nem tudok bemenni egyik ajtón se, jól beszélek de nem tudom használni a számítógépeket akkor sokra megyek :)

#216 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 24. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Visormail - Dátum: 2010. 11. 24. 13:26

Ja és akkor jól lövök de nem tudok bemenni egyik ajtón se, jól beszélek de nem tudom használni a számítógépeket akkor sokra megyek :)

A legtöbb probléma többféleképpen is megoldható, NEM TUDOD úgy fejleszteni minden skilled, hogy mindig mindent ki tudj nyitni és mindig mindenkit le tudj beszélni, vagy mindig mindenkinél erősebb és jobb legyél mindenben. Nem is lenne értelme. Pont a játék lényege vész el, ha mindent azonnal sklillből meg tudsz oldani. Arról nem beszélve mennyire irreális hogy egy ember mindenben profi.

De felőlem szenvedhetsz is, vagy tölts le valami jó kis cheatet.

#217 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 24. 14:03

Én azt csináltam, hogy 3 skillt fejlesztettem párhuzamosan (a tag skilleket). Lockpick, Guns és repair. Lvlenként 14(6 az első perk után) pontom volt így 5 mindegyikbe eleinte aztán felváltva 10+6-ot raktam inkább. Ezzel relatíve hamar eléred a 100 környéként és kevés olyan helyzet adódott, ahol ne lett volna valamilyen használható képességem. Ráadásul a legtöbb párbeszéd eleinte könyvek használatával is megoldható, mert azért azt a szintet megütöd, ami a skillcheckhez kell. Csak ezután jött az energy weapons és a sneak (ezt picit elrontottam, elég lett volna csak az egyik fegyver skillt fejleszteni) a maradék 6-7 lvlnyi időben pedig a medicine, barter és speach volt soron.

#218 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 25. 09:58

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2010. 10. 23. 16:30

a repair skill pontosan mire is jó? mert most kb 35 és 100%-ig tudom javítani a fegyvereimet. (az angolom nem a legjobb)

erre vki?
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#219 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 25. 10:01

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2010. 11. 25. 09:58

erre vki?

Ennyi idő alatt már utánaolvashattál volna :-p

Arra jó, hogy mennyit tudsz egyszerre javítani a fegyvereken, meg questeknél kellhet magasabb repair skill.

#220 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 25. 10:09

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2010. 11. 25. 09:58

erre vki?

Ahogy a kolléga mondta :) Azt befolyásolja, hogy adott fegyvert egy azt javítani képes másikkal mennyire tudod felhúzni. Szal ha van 30-as repair-ed, a fegyver, amit javítani szeretnél 50%-os, az alkatrész pedig mondjuk 20% akkor ezt a 20%-ot javítja. Míg 100-as skill mellett mondjuk 40-et. Ill a weapon repair kitek hatékonyságát is növeli (ahogy a medicine a különböző stimpackekét).

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »