Idézet: Nevl - Dátum: 2010. 11. 23. 15:37
(a lvl14 egyébként 4-5 óra játék alatt elérhető szerintem

)
Rosszul emlékeztem még csak 50 valahányas volt a repair skillem annak ellenére hogy level 23as voltam, azt se felejtsük el hogy a többi képesség is fontos mindegyiket tápolni kell, fegyverek barter speach science lockpick rohadtul kell, de egy kis medic szint se árt az is kellhet egy jópár küldetésnél és párbeszédnél is, és akkor még pl a sneak-et én nem is tápolom (pedig az se lenne hülyeség), meg a survivera is csak alig raktam (pedig van egy pár hasznos perk amit csak úgy lehetne felvenni ha az is jó magas lenne), szóval most 24es szintre lépve nyomtam fel a repairt 65re az még mindig arrébb van a 90től.
Aztán most nézem megint milyen jó kis szopacsot találtam a játékba. Amikor lett incineratorom akkor gondoltam hogy az explosives skill kell hozzá el is kezdtem kicsit tápolni, aztán később vettem csak észre hogy nem mert energy weapons kategóriába rakták merthogy nem kézzelfogható az ammo-ja, hát mondom jó rendben akkor tápoljuk azt. Erre most nézem a perkeket hogy mikor lehetne már felvenni a pyromaniac-ot, erre akkor jön a döbbenet hogy na ahhoz meg mi kell, na mi??? Hát 60as explosives skill
mgf ja nekem sincs kedvem hogy újrakezdjem majd mégegyszer ha végzek vele, én is a kiegészítőt várom akkor már inkább
Szerkesztette: Visormail 2010. 11. 24. 11:16 -kor