Idézet: Mumia - Dátum: 2010. 11. 24. 13:35
De felőlem szenvedhetsz is, vagy tölts le valami jó kis cheatet.
Természetesen nem szó szerint értettem hogy mindent kell fejleszteni, le is írtam utána hogy mik azok amik eléggé fontosak számomra, meg azt is hogy a többire nem is raktam pontot vagy csak keveset, de amiket te írtál azok hatalmas hülyeségek. Mi az hogy max 2-3 skillt kell tápolni, annál jóval többre van elég kiosztható pont főleg ha felvesz az ember mégegy tag perket, + még a könyvek amiket lehet találni. Én nem szenvedek pont hogy el is értem azt ami szerinted lehetetlen úgyhogy te csinálsz valamit rosszul. A küldetések 90%ához van elég barter/science/lockpick/speach képességem és van még 5 szintlépésem hátra. Az előbb említett nem harci képességeket pedig elég 80ig tápolni, mert megvan a perkem hogy 10 helyett 20 pontot adjanak az újságok így megvan az is ha 100as kell valamelyik küldetéshez. Meg még ugye vannak speckó ruhák is +5repair,+5barter,+5med,+10speach amiket én eddig találtam.
Csak felhívtam rá a figyelmet hogy nem mindenki tolja 90re a repairt 14es szintig, mivel szerintem erre nincs is olyan hatalmas szükség, a többi ennél sokkal hasznosabb, csak ehhez a mindent javító perkhez kellene ami tényleg jó dolog. A másik amire felhívtam a figyelmet hogy a játék szivatja az embert, a lángszóróhoz energy weapons skill kell mert oda kategorizálták, de a hozzá való pyromaniac perkhez (+50% sebzés lángszóróval) az explosives skillt kellene tápolni, tehát időnként teljesen logikátlanul is keresztbe tesz.
"Pont a játék lényege vész el, ha mindent azonnal sklillből meg tudsz oldani." Ezt végképp nem értem, valószínű fordítva gondolkodunk mindenben, pont az a játék lényege hogy megoldjuk a problémákat teljesítsük a küldetéseket. Vagy te úgy fejezed/ted be hogy a fele küldetést meg se tudtad csinálni vagy mi? Akkor tényleg neked kell a cheat