HWSW Informatikai Kerekasztal: Fallout: New Vegas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fallout: New Vegas post-apocalyptic RPG az Obsidiantól

#241 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 12. 01. 12:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Nyulpapa - Dátum: 2010. 12. 01. 11:30

csekkolom majd. PC-n találtad ezt trükköt?

Nem, X360-on, de mindenképp írjátok meg tapasztalataitokat a PC változatról is, köszi!

#242 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 01. 13:06

Annó olvastam erről és ha jól rémlik csak konzolra írták és a tárgy állapota közti különbség akad be néhány vendornál...
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#243 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 12. 01. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2010. 12. 01. 13:06

Annó olvastam erről és ha jól rémlik csak konzolra írták és a tárgy állapota közti különbség akad be néhány vendornál...

Lehet,de azért próbáljátok meg PC-sek:)!
Eddig 2 vendornál sikerült, a másik a Mojave Outpost-on a külső kereskedő ( a brahminos, nem az épületben lévő kereskedő csaj )

#244 Felhasználó inaktív   Visormail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 01. 20:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Nyulpapa - Dátum: 2010. 11. 30. 12:57

Teljesen jogos. Ezért szétcsaptam azt a ronda ghoul arcát. Persze érthető, hogy felborítaná a játékegyensúlyt, ha ingyé' javítana, mert magasabb szinten igen komoly értékű cuccokat lehet összeszedni. Pl. gondolj csak bele, most robbantottam fel a Brootherhood of Steel bunkert a Hidden Valley-ban, a cuccok, amiket kihoztam onnan teljesen feljavítva százezres nagyságrendű értéket képviselnének. Egyébként meg azért repültek, mert beakadt a folyamat, hogy lecseréljem az elder-t és emiatt nem tudtam belépni és megszerezni a power armor training-et. Ha biztosra akartok menni, hagyjátok meg az elder-t, és akkor nem jártok így...

Azt én se vártam hogy mindent ingyen javítson csak elég furcsa a csávó hozzáállása :D Gondoltam legalább az első valamit ingyen csinálja, vagy ad kedvezményt, vagy hazamegy, vagy legalább kicsit jobban örülne hogy megmentettük, egy hanyag "ja ok kösz" aztán babrál tovább az asztalán mintha mi se történt volna :laugh:
AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows XP x64 és Windows 7 Pro

#245 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 02. 10:30

Ennél a résznél már erősen kezdtem elunni a játékot (lássuk be 10 feléd szaladó super mutant master 1 shotolása némileg lerombolja az ember lelkesedését...) így nagy részét a párbeszédnek átugrottam, de valami olyasmit makogott, hogy nem tudja mit kezdjen a szabadságával, depressziós stb. Így nem csodálom, hogy nem volt adakozó kedvében... :)

#246 Felhasználó inaktív   Nyulpapa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 02. 10:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2010. 12. 02. 10:30

Ennél a résznél már erősen kezdtem elunni a játékot (lássuk be 10 feléd szaladó super mutant master 1 shotolása némileg lerombolja az ember lelkesedését...) így nagy részét a párbeszédnek átugrottam, de valami olyasmit makogott, hogy nem tudja mit kezdjen a szabadságával, depressziós stb. Így nem csodálom, hogy nem volt adakozó kedvében... :)

Az én bajom meg pont az volt, hogy a Fallout 3-ban megszokott super mutáns dömping helyett alig találtam egy párat a játékban, azt is pont arrafele. Direkt vsszamentem még egy párszor, de csak 1-2 respawnolt. Kész csalódás. Persze, hogy agyonvertem Rault miután mindenem megjavított és az árát visszabugáztam tőle. Azért diszkontot adhatott volna... Azért egyre erősebb bennem az érzés, hogy a Fallout 3 GOTY magasan jobb játék, mint ez.

#247 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 12. 04. 10:29

Van egy problémám: kb. 60 órányi játékidő után mentettem, és a legközelebbi load-olás után ezzel a szöveggel találkoztam :
This save game relies on downloadable content thas is no longer available. Some object may be no longer available. Continue loading?
Yes... Ezután :
The storage device you selected is no longer available. Load canceled.
Van még kb. 10 küldetésem, ami aktív...
Úgy néz ki, ennyi volt a játék,nem érek a végére? Nem vagyok ideges... :grrr:

#248 Felhasználó inaktív   Visormail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 04. 12:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2010. 12. 02. 10:30

Hát az attól függ hogy hányas szinten mész oda hozzájuk és milyen fegyverekkel, a q35 modulator vagy mi spéci lézerpuska a repconntól pl olyan volt ellenük mintha borsóval lőttem volna :D Mondjuk a sniper rifleből elég volt 1-2-3 lövés is egy supermutánsba.
Ja Raul gondolom azért nyomja azt a szöveget mert hogy magaddal viheted társnak, lehet utána jobb kedve lesz. Én azt utálom a társ rendszerbe hogy nem egy ember és egy nem ember lehet veled egyszerre, hanem egy humanoid ahova besorolja a ghoult meg a mutánst is tehát összesen van vagy 5-6 ilyen karakter ahogy néztem, és egy nem-humanoid ahova csak az e-de és a rex kutya tartozik.
AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows XP x64 és Windows 7 Pro

#249 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 12. 04. 14:24

Üzenet megtekintéseIdézet: N360 - Dátum: 2010. 12. 04. 10:29

Van egy problémám: kb. 60 órányi játékidő után mentettem, és a legközelebbi load-olás után ezzel a szöveggel találkoztam :
This save game relies on downloadable content thas is no longer available. Some object may be no longer available. Continue loading?
Yes... Ezután :

XBOX360-on tolom, azt elfelejtettem említeni.

#250 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 06. 10:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Visormail - Dátum: 2010. 12. 04. 12:01

Hát az attól függ hogy hányas szinten mész oda hozzájuk és milyen fegyverekkel, a q35 modulator vagy mi spéci lézerpuska a repconntól pl olyan volt ellenük mintha borsóval lőttem volna :D Mondjuk a sniper rifleből elég volt 1-2-3 lövés is egy supermutánsba.
Ja Raul gondolom azért nyomja azt a szöveget mert hogy magaddal viheted társnak, lehet utána jobb kedve lesz. Én azt utálom a társ rendszerbe hogy nem egy ember és egy nem ember lehet veled egyszerre, hanem egy humanoid ahova besorolja a ghoult meg a mutánst is tehát összesen van vagy 5-6 ilyen karakter ahogy néztem, és egy nem-humanoid ahova csak az e-de és a rex kutya tartozik.

Elsőre amikor odamentem még csak szimpla mutantok voltak, 1-2 masterrel és nightkinnel kiegészítve. Másodjára a BoS küldetés miatt, akkor már tele volt masterekkel, akiket 1 shotoltam vatsból sniperrel :D

Nekem a companion rendszer nem tetszett már csak azért sem, mert a fallout nekem mindig a lone wandererről szól, aki az épp aktuális fegyverzetével vault ruciban kinyír mindenkit. Ráadásul amikor volt velem társ, csak láb alatt volt.

#251 Felhasználó inaktív   Nyulpapa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 07. 09:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2010. 12. 06. 10:35

Elsőre amikor odamentem még csak szimpla mutantok voltak, 1-2 masterrel és nightkinnel kiegészítve. Másodjára a BoS küldetés miatt, akkor már tele volt masterekkel, akiket 1 shotoltam vatsból sniperrel :D

Nekem a companion rendszer nem tetszett már csak azért sem, mert a fallout nekem mindig a lone wandererről szól, aki az épp aktuális fegyverzetével vault ruciban kinyír mindenkit. Ráadásul amikor volt velem társ, csak láb alatt volt.

Hmm. Mondjuk én leginkább a kutyákat szeretem, meg a készítők is:
* Fallout: Dogmeat
* Fallout 2: K-9
* Fallout 3: Dogmeat
* Fallout New Vegas: Rex
Azért a legtöbb képen (artokon) mindig van egy kutya a lone wanderer mellett. A többiek, hát a franc se tudja, elég semmilyenek.

#252 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 07. 13:12

:blink: a fallout 3-ban nem is volt kutya... vagy valamelyik dlc rakta bele?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#253 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 07. 14:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2010. 12. 07. 13:12

:blink: a fallout 3-ban nem is volt kutya... vagy valamelyik dlc rakta bele?

De, volt kutya az alapjátékban is. Valahol ÉK felé volt valami roncstelep, annak a környékén mászkált, meg a folyóparton. Voltak ott valami raider-ek, ha azokat leverted, csatlakozott hozzád. Sokat sajnos nem bírt, mindig a házban hagytam... :)
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#254 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 07. 15:07

Üzenet megtekintéseIdézet: PetruZ - Dátum: 2010. 12. 07. 14:58

De, volt kutya az alapjátékban is. Valahol ÉK felé volt valami roncstelep, annak a környékén mászkált, meg a folyóparton. Voltak ott valami raider-ek, ha azokat leverted, csatlakozott hozzád. Sokat sajnos nem bírt, mindig a házban hagytam... :)

akkor én elkerültem, pedig elég sokat mászkáltam... :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#255 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 08. 07:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2010. 12. 07. 15:07

akkor én elkerültem, pedig elég sokat mászkáltam... :)

Sajnos "kicsit" bugos volt szegény, néha nem jelent meg, néha meg elakadt tereptárgyakban és ha véletlenül nem találtál rá, sosem bukkant fel. Egyszer úgy találtam rá, hogy beszorult két szikla közé és a levegőben kapálódzott szegény, de nem tudtam sehogy sem kivenni és ott hagytam. Jó pár szinttel később visszamentem, még ott volt. :)
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#256 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 08. 09:14

Dinamit a lába alá... :p

DLC-ről nincs hír?

#257 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 08. 09:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2010. 12. 08. 09:14

Dinamit a lába alá... :p

DLC-ről nincs hír?

Dehogynem, az első dlc xbox exkluzív , nemtom mikor jön.

#258 Felhasználó inaktív   Nyulpapa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 08. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2010. 12. 08. 09:26

Dehogynem, az első dlc xbox exkluzív , nemtom mikor jön.

I was out for a while. Szóval, dogmeat-et A Scrapyard-nál tudtad "felvenni" (délre a minefield-től, ahova Moira-s küldi is visz) elméletileg pár raider akarta kicsinálni, amikor arra jártál. Alapból tényleg gyengus volt egy kicsit, célszerű volt a "lakásodban" kirakni, hogy ne haljon be mindig. A Broken Steel DLC-vel viszont több ezerre nőt az HP-ja, szóval akkor már "jobban" vihetted magaddal (tudni kell, hogy higher prióba lövik az ellenfelek, mint téged, ezért mindig szegénykét támadják helyetted). A leghasznosabb tulajdonsága, hogy még lezárt konténerekből is kiveszi neked az ammo-t és fegyvereket.

DLC-ről nagy a csend BTW.

#259 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 08. 14:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Nyulpapa - Dátum: 2010. 12. 08. 13:47

I was out for a while. Szóval, dogmeat-et A Scrapyard-nál tudtad "felvenni" (délre a minefield-től, ahova Moira-s küldi is visz) elméletileg pár raider akarta kicsinálni, amikor arra jártál. Alapból tényleg gyengus volt egy kicsit, célszerű volt a "lakásodban" kirakni, hogy ne haljon be mindig. A Broken Steel DLC-vel viszont több ezerre nőt az HP-ja, szóval akkor már "jobban" vihetted magaddal (tudni kell, hogy higher prióba lövik az ellenfelek, mint téged, ezért mindig szegénykét támadják helyetted). A leghasznosabb tulajdonsága, hogy még lezárt konténerekből is kiveszi neked az ammo-t és fegyvereket.

DLC-ről nagy a csend BTW.

Úgyis tervezem végigvinni az 1. résztől kezdve a sorozatot, megvan eddig minden része, kivéve a NW, úgyhogy majd ha majd a f3goty-t tolom, mindenképp megkeresem a kis dögöt :)

#260 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 12. 08. 17:11

Üzenet megtekintéseIdézet: N360 - Dátum: 2010. 12. 04. 10:29

Yes... Ezután :

Ez egy örök rejtély marad, mivel senki sem tudott hozzászólni...:)!

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.