HWSW Informatikai Kerekasztal: Hol loptak meg? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hol loptak meg? Hadd tudja meg mindenki Értékeld a témát: -----

#901 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 18. 13:44

Idézet: Boba - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 13:43

Mikit en is birom. Volt valami fozos musor ahol 5 napig adta magat... ott meg szimpatikusabb volt.

Ő az akinek ilyen kis lakása van? Főzősműsorban láttam, ő tényleg normális arc, nem ilyen műsort kellene vezetnie.

Szerkesztette: Tiga 2009. 06. 18. 13:44 -kor

#902 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 13:46

Comedy Central, Magyarok az urben, _onorrhea feladvanyos parodiat lattatok? ;)

Szerk: meg is van: Magyarok az Űrben - _ONORREA (youtube)

Samott

Szerkesztette: Samott 2009. 06. 18. 13:47 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#903 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 13:47

Tiga, jaja O az.

Sammott... jah... " Ugyan mar emberek, igazan kitalalhatnak... hat nekem is volt mar........................ ketszer......"
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#904 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 13:55

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 14:31

Na, ebből a 2-es és a 3-as annyira gumi, mintha ott sem lenne. Aztán jön két másik tanú, rögtön te ütöttél először, sőt magad mentél oda kötözködni 3 darab kétajtós szekrényhez.

Pedig ez így van. Nagyon rugalmasan van megfogalmazva, de szakszerűen. Az ilyet nem lehet optimálisabban definiálni. Mi magyarok a német btk-ból másoltuk ki, de így van benne az osztrák, svájci, francia btk-ban is, szinte szó szerint, és még biztos így van törvénybe fektetve jó pár civilizált helyen. Az ítélkezés egységes ebben a témában. A bíróság a konkrét esetet az életszerűség talaján is végiggondolja. Nyilván nem fogja elhinni, hogy te magad mentél oda kötözködni 3 darab kétajtós szekrényhez, és pont te zavartad meg néptelen környéken, tisztességes öltözetben, dolgodra menet, tiszta előélettel, adófizetőként azt a szegény, falkában járó 10 brazil tesót.

Bizonyításon amúgy is minden törvényi pontot ki lehet forgatni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#905 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 14:36

Idézet: _DooM_ - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 14:12

Ez aztán még külön undorító dolog...
Egyszer volt szó az ilyen "hagyományos" betelefonálós műsorokról valamelyik műsorban. Ha jól emlékszem, valami magyar muksó is erősen érdekelt ezekben, talán még ő is találta ki. Romániában van a stúdió, ahol ezeket a "műsorokat" készítik. A TV csatornáknak semmi közük hozzá, ők csak a lét markolják fel, mert hogy a készítő cég veszi meg tőlük a műsoridőt, a többit maguk oldják meg. És jópár országban adják ezeket.
Komolyan hihetetlen, hogy mennyi hülye ember van, akik pénzelik ezeket...

Ez csatornánként változó. Pl. TV2-nek a saját stúdiójában veszik fel ezeket és elég sokan telefonálnak is rá. Nem kellenek telefonáló dolgozók meg ismerősök, van elég telefonáló annélkül is :)
(számokat nem akarok és nem mondhatok)

#906 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 14:37

Idézet: Tiga - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 14:17

Románia lesz az, pl Romániában van a Nickelodeon, Minimax, stb székhelye is, ergo MO-ra nem fizetnek semmit, jogdíjat, semmit sem. Csak a szolgáltatónak a műsorhelyet. Nagyon ki van találva a pénzmosás.

Telemédia meg Budapestről nyomja soksok országba ezt szét.

#907 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 14:38

Idézet: Sipi- - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 15:36

Ez csatornánként változó. Pl. TV2-nek a saját stúdiójában veszik fel ezeket és elég sokan telefonálnak is rá. Nem kellenek telefonáló dolgozók meg ismerősök, van elég telefonáló annélkül is :)

Nem azert van telefonalo ott dolgozo, hogy valaki telefonaljon... hanem azert, hogy elhitessek az emberekkel, hogy valakik tenyleg bejutnak es nyernek es milyen boldogok. Mindenhova van telefonalo dogivel az biztos.

#908 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 14:43

Idézet: Boba - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 15:38

Nem azert van telefonalo ott dolgozo, hogy valaki telefonaljon... hanem azert, hogy elhitessek az emberekkel, hogy valakik tenyleg bejutnak es nyernek es milyen boldogok. Mindenhova van telefonalo dogivel az biztos.

Ismét csak a TV2-es példát tudom mondani: ott nem volt semmi "prioritás" gomb, amit ha megnyomnak, akkor az utána következő került kapcsolásra a stúdióba. Random történt a kiválasztás a gombnyomás után.

#909 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 14:48

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 13:15

A trükkje a dolognak, hogy több kisebb háromszög többféle nagyobb háromszöget is alkot, így megsokszorozódik a végeredmény.

Az alsó sorból indultam ki. Ha vízszintesen:
- egyesével számoljuk az aljáig a háromszögeket, az 6 lehetőség
- ha kettesével, az 5
- ha hármasával, akkor 4
- ha négyesével, az 3
- ha ötösével, az 2
- ha az egész képet nézzük, az 1
De van négy réteg fentről lefelé is. Így: (6+5+4+3+2+1)*4=84

Ezek a tv-s, betelefonálós játékok mindig ilyen átverős faxságok. Nagy csalás az egész.

Amúgy kösz a privit 42. Leírom a többieknek is. Most kaptam meg az amcsi szervező manus netes anyagát, és már abból totál kamu szaga van. Aki ennek hisz, azt totál bebukja.

ps/sok: igaz, tényleg 84. Vagy 3-szor átszámoltam, gyanús volt... De első ránézésre nem látják sokan valóban... :) Mikor van az a műsor?

Szerkesztette: Warrior 2009. 06. 18. 15:01 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#910 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 14:54

Idézet: Sipi- - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 15:43

Ismét csak a TV2-es példát tudom mondani: ott nem volt semmi "prioritás" gomb, amit ha megnyomnak, akkor az utána következő került kapcsolásra a stúdióba. Random történt a kiválasztás a gombnyomás után.

En mar semmibem sem hiszek... en "A Szef" cimu jatekban is azt kritizaltam anno, hogy semmi sem garantalja, hogy pl jatek kozben nem rakosgatjak ide-oda a penzt... Frankon vegig mutatni kellene, hogy bezony ahhoz senki nem nyul. Pl a szefek minden oldalrol legyenek lathatoak, es csak egy kis rudon logjanak, hogy tuti ne lehessen manipulalni a zseton helyzetet. Dehat sok ilyen van, ahol ugy vagjak at az embert ahogy csak akarjak.

#911 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 15:01

Idézet: Sipi- - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 15:36

Az más. Amiről mi beszélünk, az több csatornán is szokott menni (Viva, Viasat, ATV, ...), mindenhol ugyanaz a struktúra (talán még a "műsorvezetők" is feltűnnek mindenhol).
Van X összeg garantált nyeremény, meg sokX "bónusz", amihez - asszem' - 16 szám közül kell mondani hármat, s ha mindhárom szám mögött valami ábra van, akkor kapod meg a nagy pénzt.
A feladványokból meg alapvetően két fajta van. Egyik ultrakönnyű (találd meg a két kép között az egyetlen különbséget, stb.), a másik meg a fentebb mutatott "megoldhatatlan". Az elsőt tobbnyire úgy tálalják, hogy "Hú, de nehéz, könnyebb kellett volna. Én nem tudom mi a megoldás, de ön biztosan! Hívjon MOST!", a másiknál meg pont fordítva.

Ha jól emlékszem, a TV2-n nem ez megy, csak valami hasonló. A "műsorvezetők" egy fokkal elviselhettőbbek, no meg a feladatok is korrektebbek valamicskét.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#912 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 15:03

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 12:19

...
Van ismerős, akit ha utcán megtámadnak, akkor nagyon agresszív módon védekezik, egyből ízületet tör, csontot tör.

:offtopic: Az önvédelemhez neki is joga van, s belátására van bízva, mint mindenkinek, ennek az alkotmányos jognak a gyakorlása.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#913 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 15:09

Idézet: Boba - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 15:54

En mar semmibem sem hiszek... en "A Szef" cimu jatekban is azt kritizaltam anno, hogy semmi sem garantalja, hogy pl jatek kozben nem rakosgatjak ide-oda a penzt... Frankon vegig mutatni kellene, hogy bezony ahhoz senki nem nyul. ...

Az kevés, főleg ha van pl. kávészünet a műsorban, vágás is lehet benne... Meg az akármilyen trükk.

#914 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 15:44

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 14:48

ps/sok: igaz, tényleg 84. Vagy 3-szor átszámoltam, gyanús volt... De első ránézésre nem látják sokan valóban... :) Mikor van az a műsor?

S azt a két háromszöget beleszámoltad-e, ami az ábra és a keretek között van?  :Đ
Nem is tudom ki említette fentebb...  :cool:
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#915 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 15:53

Idézet: Tiga - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 13:44

Ő az akinek ilyen kis lakása van? Főzősműsorban láttam, ő tényleg normális arc, nem ilyen műsort kellene vezetnie.

Szerintem is jó arc. Az Ufoman című filmmel indult a "karrierje" - home-made alkotás, tudtommal abban a faluban csinálták a haverokkal, ahonnan származik. Elég borzasztó  :D , de itt-ott hatalmasakat lehet röhögni rajta.
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#916 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 17:37

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 13:55

... Nyilván nem fogja elhinni, hogy te magad mentél oda kötözködni 3 darab kétajtós szekrényhez, és pont te zavartad meg néptelen környéken, tisztességes öltözetben, dolgodra menet, tiszta előélettel, adófizetőként azt a szegény, falkában járó 10 brazil tesót.
...

Kivéve, ha mondjuk az utóbbi 3 évben már 5 másik hasonló eseted is volt.
Akkor azért csak felmerül, hogy valamit Te is tettél érte.
Ha jól tudom, ez a "sértetti közrehatás".

Nagy az isten állatkertje, és van akinek az a hobbija hogy kötözködik, aztán megverik. Miért volna ez olyan hihetetlen.

#917 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 17:48

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 15:03

:offtopic: Az önvédelemhez neki is joga van, s belátására van bízva, mint mindenkinek, ennek az alkotmányos jognak a gyakorlása.

Ja, nem is azért írtam, hogy ne lenne joga (bár ő ilyenkor általában messze túlmegy a jogos önvédelem határán)
Hanem hogy akármilyen hegyomlás eléállhat, nem ijed meg tőle, pedig csak olyan 85 kg a srác.
Sőt általában azokat a leggyorsabb lerendezni, főképp ha semmi harcművészetet nem gyakorol, "csak" gyúrni jár.
De azért itt is van kivétel, tipikusan a kemény, full konktakt sportot (pl. kyo) űzők. Ha odaáll egy ilyen, 120 kg-san, tstre bírja az ütést, rúgást, és nagy ló feje is van, ami elbírja az ütéseket, akkor azért meg kell szenvedni, mire az ember ki tudja ütni. (Persze ha van valami segédeszközöd, tonfa, bot, vipera, akkor nyert ügyed van, mert nem képes beelőzni egy ekkora ember)

#918 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 18:20

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 18:48

Ja, nem is azért írtam, hogy ne lenne joga (bár ő ilyenkor általában messze túlmegy a jogos önvédelem határán)
Hanem hogy akármilyen hegyomlás eléállhat, nem ijed meg tőle, pedig csak olyan 85 kg a srác.
Sőt általában azokat a leggyorsabb lerendezni, főképp ha semmi harcművészetet nem gyakorol, "csak" gyúrni jár.
De azért itt is van kivétel, tipikusan a kemény, full konktakt sportot (pl. kyo) űzők. Ha odaáll egy ilyen, 120 kg-san, tstre bírja az ütést, rúgást, és nagy ló feje is van, ami elbírja az ütéseket, akkor azért meg kell szenvedni, mire az ember ki tudja ütni. (Persze ha van valami segédeszközöd, tonfa, bot, vipera, akkor nyert ügyed van, mert nem képes beelőzni egy ekkora ember)

Nos, 7 év kyo után azt tudom mondani, hogy "ha hárman vannak, akkor fuss, ha ketten és te ütsz először, akkor nyerhetsz".
Jó dolog ez a kyo, de van lelkiismereti és következmény oldala is:
Pl. egy gyors és jó mozdulattal eltöröm a térdét gyakorlatilag bárkinek úgy hogy soha nem fog tudni futni utána. Ez jó? Lehet, hogy a csávónak éppen legénybúcsúja van, sosem volt előtte részeg és azután sem lenne, de ezen siklik ki az élete. Vagy nem merem bevállalni az időigényes rúgást, akkor egyszerűen felrántom a mancsom és három középső ujjam egy vonalban lévő végével torkon vágom. Minimális az olyan reflexű ember, aki el bírja kerülni. Ha elég erős vagyok, vagy nincs szerencséje, belehal, mert lefolyik a vér a gégéjén. Ez jó? Tudom, hogy általában inkább olyanok kötözködnek, akik megérdemlik, de a munkanélküliség is akkor 100%-os, ha Téged rúgnak ki...

#919 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 18:40

Idézet: Bujdy - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 17:20

Jó dolog ez a kyo, de van lelkiismereti és következmény oldala is:.....

:respect:

Szerintem ez a helyes gondolkodás.

#920 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 20:12

Monnyuk már láttam ilyen meggyőződéses embert, aki biztos volt benne, hogy a rátámadót majd torkon böki az ujjaival. Aztán mégse sikerült. :Đ

Olyan embert lehet torkon bökni így tipikusan akit elég meglökni, és kiterül. :)

Gondolom térdet se sokat törtél még el  :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.