Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 12:44
Hát igen, zsidó gyerekekre kellene vigyázni. Ez az ember fent van iwiwen is. Ott normalis embernek tűnik, tudom a lakcímét.
Meg ideadja a személyi igazolvány számát is. Ez azért ad némi megbízhatóságot a dolognak, nem?
Az igazából irreleváns hogy milyen gyerekek. Gyerekek és kész, lehetnek szerecsenek is, ez mindegy. A lényeg az lenne, hogy ne kerüljél olyan szituációba hogy ott állsz valahol az USA-ban pénz nélkül és szállás nélkül rábízva valakinek a jóindulatára. Mert az nem szokott jól elsülni. Vannak mindenhol rendes emberek, de nagyon könnyű nem rendes, sőt kifejezetten g*ci emberekkel találkozni az életben, akik egyedül a haszonszerzést tartják szem előtt. Ha ilyen emberen múlik hogy te megmenekülsz-e a szorult helyzetből akkor az nem lesz egy szép történet.
Az IWIW megint egy dolog, senki nem ellenőrzi hogy valós adatok vannak-e fent. Kábé akkora moslék az is mint a vatera. Rá van bízva az illető jóindulatára az adatok tisztasága. Vázoljam még tovább hogy ez mennyire számít stabil kiindulási alapnak? Egy iwiwes kontakt alapján legalább akkora naivitás nekimenni a nagy víznek mint a bankkártyás malőrt levezényelni telefonon.
A személyi igazolvány számával mire lehet menni? Kitölteni egy hamis adásvételi szerződést? Mert ha kamu számot kapsz akkor kábé erre jó.
Egyik apósjelölt járt Angliában egy csaló banda áldozataként. Már elfelejtettem hogy mennyi kilót fogyott és hogy mennyi ideig csövezett, de aztán a mormonok segítségével hazakeveredett. Ott is mondtak mindent előre, ő meg el is hitte, aztán jól be is szívta szerencsétlen. Azóta valahogy nem vágyik a ködös albionba, de máshova sem. Jól indult az a túra is, csak amikor már ott tartott hogy idősek otthonában mosott ki beteg embereket a sz*rból hogy legyen a feje felett valami fedél és kapjon enni a konyhai maradékból akkor már nem volt annyira jó buli.
Ahogy Angliának sem csak olyan arca van hogy a mosolygós emberek háromszögletű szendvicset esznek a csodás zöld pázsiton piknikelve úgy az USA sem csak a vidáman haburgerező honpolgárokból áll június 4-i tüzijáték előestéjén.
Szerintem ne projektálj mindenképpen pozitív dolgokat, mert akkor nagyon megégeted magad. Legyél picit gyanakvóbb, cserébe akkor még csalódhatsz pozitívan.
Nem?
.
.
.