Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. jún. 28., vasárnap - 13:28
Az volt már a településen.
Csak sose volt nyitva. Ha kinyitott, akkor is pl. délelőtt 8-12-ig, akkor ki ér rá? Gyerekek suliban, felnőttek melóban. Meg sokszor ha nyitva volt is, csak a rács volt kinyitva, az ajtó mögötte zárva volt.
Aki csinálta, az kapta érte a zsét az önkormányzattól, aztán mindenki szart bele, hogy mi van.
Egyébként a netkávézó tulaja próbálta ezt is, hogy hátha kaphat ő is olyan e-pont (vagy micsoda?) táblát.
Elment megbeszélni, az lett volna, hogy kap táblát, része lesz ennek a szervezetnek vagy hálózatnak, de hardvert meg semmit nem kap. Aztán nem jött össze, fű alatt azt súgták neki, hogy a ki-nem-nyitós figura tett keresztbe valahogy.
Azt nem tudom, hogy külön zsét is adnak, az itteninek biztos, hogy nem.
De azt tudom, hogy:
-Kötelező kitenni a táblát, és a nyitvatartási időt is fel kell tüntetni.
-Elő van írva, hogy heti hány órát nyitva kell lenni.
+ az is, hogy ezalatt képzett segítőnek kell ott lennie, aki a polgárnak udvariasan
segít megnézni az emaljait, ha elakadna, meg hasonló.
- A gép használatért, és az internetért nem kérhet többet, mint ami
meg van szabva (ebbe nincs benne a nyomtatás / másolás).
Tehát, ha nem tartja be a nyitvatartási időt, akár fel is lehet nyomni, azt nem tudom,
hogy lenne a dolognak következménye, de ha mondjuk csak a pénzt visszakövetelik,
amit aláírattak vele, az már elég húzós.
Netkávézó meg, ha már mindene megvan, nem járhat jól egy olyan táblával.
Mert ha valaki tudja, mit jelent, akkor követelheti a 150 Ft-os óradíj betartását...
Ami itt van, az is többnyire délelőtt van nyitva, de heti 2 napon d.u. is.
Az iskolások el tudják érni, mert a könyvtárral együtt van nyitva (u.a. személy egyben
a könyvtáros, e-Magyarország pontos, kultúrfelelős, meg mittom mi még)
Délelőtt is van ott többynire valaki, szoktam látni, ezek azért nem aktív dolgozók,
van aki KRESZ-t gyakorol, de legtöbbjük álláshirdetéseket, pályázatokat
keresnek a NET-en.