HWSW Informatikai Kerekasztal: Hol loptak meg? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hol loptak meg? Hadd tudja meg mindenki Értékeld a témát: -----

#1361 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 30. 22:10

Nem a húsról van szó, a valódi kínai konyha nem európai gyomornak való. Ilyen nyúlós-ragadós, kissé émelygős, kissé nyers, viszonylag ízetlen cuccok, a banánlevélben párolt rizst én nem tudtam megenni, bár az íze érdekes volt, viszont volt valami holmi, ilyen rizslisztből készült, főzött gombóc, a belsejében valami isteni finoman fűszerezett disznóhússal, az nagyon finom volt, telezabáltam vele magam. :) Átlagos sarki kínaiban kapható, szószos cuccokat abszolút nem esznek, az ott kapható húsételek kifejezetten a nyugati nagyközönségnek szólnak, harsogóra fűszerezve. alapvetően európai-amerikai húsételeket vettek alapul, csak a fűszerezést csinálják úgy, hogy szokatlan legyen az ízvilág.

Előző nagyfőnökünk hozott Tajvanból halpapírt, valami helyi, vörös húsú hal húsa papírvékonyra klopfolva és kiszárítva, valami irgalmatlanul rossz volt :) Viszont ananászos sütit mindig hoznia kell, aki Tajvanba látogat, az ám a jó cucc. :)

#1362 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 07. 30. 22:14

Idézet: debaj - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 22:10

Múltkor kolléga dicsőítette a KFC-t, hogy az milyenjó meg milyenfasza, hátizé. Egyszer ettem olyanban, egész hétvégén sajgott a gyomrom utána...

Lehet nem bírod az erőset. Ott mondjuk kicsit másfajta húsból van, de azt szeretem. Kolléga időnként megmagyarázná, hogy az is szójából van, még a nyeleshúsban a csont is. Azt ki is röhögöm rendszeresen.
Make love not Wor.

#1363 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 22:20

Idézet: hkpk - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 22:47

Aztán eltűntek, pedig a bolt az cefetül ment.

Vagy csak úgy láttad, hogy ment. Csepelen is volt kis csehó, lelkét/szívét beletolták, házi darált marha, rendesen fűszerezve, oszt mélyhűtőben kis gombócokban tárolták, hamburgernél ott helyben vaslapra hajították, ami olaj kifolyt arra borították rá a rendes igazi bucit, megmelegedett, aztán hajrá.

Valamint attól sem lepődtek meg, ha kértem a hambiba egy adag fagylaltot, meg hasonló baromságot. Belerakta, kitalálta az árát, működött.

Aztán beszélgettem is Velük, péntek/szombat erőteljes csúcsidő lett, akkor 3-4 ember is alig bírta volna, de össze bevétel alig 1.5 embert bírt fenntartani, mikor kedd/szerda vagy zuhogós esős napon alig 1 ember/óra a termelés. Szombat mozi után meg 20 ember/óra, ésvagy.

Aztán már nem voltak olyan lelkesek, aztán nem tudom mi lett vele. Sajna ez van.
Make love not Wor.

#1364 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 22:21

Idézet: hkpk - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 22:42

Ez az étterem sajnos már nem működik, kár érte. 400 Ft-ért (akkor 550 volt egy Mac menü) olyan kaját ettem ott, hogy szinte repültem tőle, mint redbullmanó.

Jaja, Dob utcában a kiskínai, meg a pirított gombája az cefet jó. Adnak Bolszodit is, meg ami kell. Valóban pofátlan polcsók, de a levesnek sok kínainál olyan íze van, mint amit odakozmáltak, azt a fajta konyhát nem szeretem.
Make love not Wor.

#1365 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 22:28

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 23:14

Lehet nem bírod az erőset.

Nem volt benne semmi erős, csak éppen minden egyes cupákba bele volt gyömöszölve egy ötliteres flakon étolaj. Még a bundáját is leszedtem, hátha az a baj, de a húsa is felvett egy jókora löketet.

Az erőssel meg sose volt bajom, annak idején fosásig ettük a befőttesüvegből azokat az alattomos kis csilipaprikákat  :Đ

Szerkesztette: debaj 2009. 07. 30. 22:43 -kor

#1366 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 22:34

Hi!

Ismét van egy kis idonk, hát lejottunk a varosba. Már mennénk nagyon haza. Éjszaka 2 óra felé arra keltunk, hogy bokaig érő víz van a szobában, pontosabban a "házban". Szakadt az eső esa víz valahonnan befolyt. Szoval az egész házat elöntötte a víz. Reggelre azonban rejtélyes modon eltünk a víz és minden száraz lett mintha semmi se történt volna.  :think:

A munka most még nehezebb, jött 450 lány, nekik kell főzni. De jon egy masik magyar közénk pennsílvaniabol mert kell egy plusz munkaerő. Neki az ottani tábor már nem tud fizetni mert nincs pénzuk.

Mi eredetileg Oda mentunk volna, tehát szerencsénk van hogy ide kerültününk kulonben nem tudnának fizetni.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1367 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 22:39

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 23:34

Mi eredetileg Oda mentunk volna, tehát szerencsénk van hogy ide kerültününk kulonben nem tudnának fizetni.

Várd ki a végét.
Make love not Wor.

#1368 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 07:29

Ismét van egy kis idonk, hát lejottunk a varosba. Már mennénk nagyon haza. Éjszaka 2 óra felé arra keltunk, hogy bokaig érő víz van a szobában, pontosabban a "házban". Szakadt az eső esa víz valahonnan befolyt. Szoval az egész házat elöntötte a víz. Reggelre azonban rejtélyes modon eltünk a víz és minden száraz lett mintha semmi se történt volna.  :think:

Az gáz. Nem a víz egymagában, hanem a penész és a gomba, amit okoz. Attól, hogy visszahúzódik, nem tűnik el nyomtalanul. A vízben ott ázik legalább a noteszgép is? Szellőztessétek ki a házat minden nap jól. Meg azt sem értem, hogy 666 kispuncinak akadt szálláshely, de annak a kevés munkás személyzetnek nincs rendes fedél éjszakára. Négerrel ne foglalkozzatok (magyarokon remélem csak magadat érted, és aki veled ment, nem pedig a többi magyart). Hagyjon csak ott titeket munka közben. Ő már úgyis törzsgyökeres. Annyi, hogy ne segítsetek neki semmiben, akármit kér tőletek, "elfelejteni angol". Ha pedig miatta nem tudtok befejezni valamit, akkor fogjátok rá.

A munka most még nehezebb, jött 450 lány, nekik kell főzni. De jon egy masik magyar közénk pennsílvaniabol mert kell egy plusz munkaerő. Neki az ottani tábor már nem tud fizetni mert nincs pénzük.

Kiscsajokkal nem cukrosbácsizni. Hiába kér csokis sütit és piát a rajongód, akkor sem vagy a pincérje. Megmondod, hogy alkalmazott vagy, kérje a főnöködtől. Semmi áron ne engedd, hogy kitúrjanak a konyhából: hivatkozz a munkád eddigi megfelelőségére és a tapasztalatra. Konyhán xard le, hogy a konzervek nem fektetve voltak. Remélhetőleg nem rád kenték. A másik: több embertől ne fogadj el ellentétes utasítást, mert két tűz közé kerülsz. Tisztázni kell, ki a főnök. Azt csináld, amit az mondott. Pont. Ha baja van vele akárkinek, megkeresi a főnököt.

Sehogy nincs / nem volt szerencsétek. Örülj, ha nagyobb baj nélkül úszod meg az egészet. Senkinek a bringájához ne nyúlj hozzá, akkor se, ha kifejezetten megengedte, felajánlotta. Mást se fogadj el senkitől. Úgyis le fogják tagadni, csak hogy bajt hozzanak rád. Az amcsi kölkök már csak ilyenek. Ne vállalkozz rá, hogy majd rendet teszel közöttük. Nem emlékszem, hogy debaj vagy donphobos volt-e, aki előre megjósolta, hogy ilyenek lesznek majd a kölkök. Már az elején tudni lehetett, hogy ez lesz. Csak nekünk nem hitted el. Bár azért jó lenne, ha megúsznád és nem lenne teljesen igazunk. Eddig azért elég jól bírtad.

Próbáld meg ezt a hátralévő 1 hónapot átvészelni. A nehezebb, első felén már túl vagy, mikor be kellett illeszkedni. A maradékot már fél lábon is kibírod. Azzal az Alley csávóval haverkodjál, vedd rá, hogy a hátralévő szűk 1 hónapban ne baszogasson már benneteket, magyarokat. Nemsokára úgyis húztok haza. Ha pedig hamarabb kitúrnak titeket, akkor hazajöttök korábban. Mostanra talán gyűlt elég pénz a visszaútra, sőt egy nagyvárosi kitérőre is. Aztán itthon meg lehet ereszteni csöndben egy emailt az amcsi hatóságoknak ingyenes, nemzetközi email címről (ázsiai vagy afrikai proxy-n keresztül), hogy a tábor(ok)ban fekete/illegális munka folyik (alkalmazottak száma, nevek, stb...), eü szabályok nincsenek betartva, Dzsó hülyegyerek éles lőszerrel töltött katonai puskával lövöldözik civilek között, stb-stb. Lehet tupírozni kicsit a történeten, ha szükséges. Aztán b-ák + a rabszolgatartásukat. Sok farock zsidaja meg megy máshová imádkozni. Addig is járj nyitott szemmel, írd össze a bemószerolási pontokat. Jó tett helyébe ... ez a viszonosság.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1369 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 08:09

Idézet: stepboy - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 20:36

de igen, narancs juice-t kértem.
ám a menü már tartalmaz juice-t: 0.25l a narancs, és 0.4l minden egyéb

a menü 990 (szendvics, közepes burgonya és közepes üdítő vagy kis narancs juice), plusz a sajtburger 230; a kettő együtt 1220 forint; ám mégis hozzáadtak 160 forintot (közepes juice néven - az 0.4l kéne, h legyen; sajnos a honlapjuk nem ír az árakról). a plusz 160 forintért már járna a nagyobb krumpli is.
szóval ha a juice-t különírják azzal semmi gondom, de most konkrétan hozzáadtak 160 forintot a számlámhoz (Közepes juice menü tétel) - tulajdonképpen a semmiért.
vagy a juice nincs benne a sajtos McRoyal menü 990 forintos árában? akkor én néztem be és elnézést minden érintettől

Ha jól tudom, Mekiben a kis üccsi, 0,25, a közepes 0,4, a nagy 0,5. Juice-ból mindez egy mérettel lejjebb!

A menű úgy áll össze, hogy menű+üccsi, a különböző ÁFA kulcsok miatt. Ha egy menü+sajtbi volt a rendelés, akkor szvsz korrekt a blokk...

Ha már Meki... Pár éve hekkeltünk olyan 12-13.000 SMART pontot (ne kérdezzétek, hogyan :]), és mivel pénzünk nem volt, két hétig a Mekiben ettünk reggel-este. Hát a végén már zöldet fostam, olyan kemény kaja volt... :(

KFC nekem is bejövős, főleg, hogy ingyen van a lötty, amiből én egy kaja alatt 3 db 4 decis poharat bevágok... :)

#1370 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 08:27

Idézet: Bujdy - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 9:09

Hát a végén már zöldet fostam, olyan kemény kaja volt... :(

:nevet2:
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1371 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 13:07

Dex-nek (is) hasznos jótanácsok Usákiába :Đ
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#1372 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 13:31

KFC nekem is bejövős, főleg, hogy ingyen van a lötty, amiből én egy kaja alatt 3 db 4 decis poharat bevágok... :)

Lötty már kb. mindenhol ingyen van, bár PizzaHut a kevésbé esélyes, hogy ott kihasználom. 2szer voltam, de nekem nyűgös ez az ajtóbanállás és mocsok drágán nem valami nagy Lasagnát adtak, kaptyák be.
Make love not Wor.

#1373 Felhasználó inaktív   stepboy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 17:11

Ha jól tudom, Mekiben a kis üccsi, 0,25, a közepes 0,4, a nagy 0,5. Juice-ból mindez egy mérettel lejjebb!

A menű úgy áll össze, hogy menű+üccsi, a különböző ÁFA kulcsok miatt. Ha egy menü+sajtbi volt a rendelés, akkor szvsz korrekt a blokk...

Rendben, köszi.

#1374 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 17:39

Idézet: hkpk - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 22:47

Amit még sajnálok:
Volt még a nagy átépítés előtt a Keleti p.u. metró előtt egy hamburgeres stand. Pár hónapig működött. Vagy 4-5 nő sütötte ott helyben a finomságokat, és állandóan akkora tömeg volt a sütőpult előtt, mint egy angol PUB-ban. Na, ha valahol finom volt a hamburger, akkor ott. Nem volt nagyon olcsó, de megérte. Vagy tucat félét kínáltak. Aztán eltűntek, pedig a bolt az cefetül ment.

A kökin bontás előtt belül volt egy pizzás, na ott pár éve még amikor még 120-150 volt egy jó nagy szelet kb mindig megálltam, bár mikroszkóppal biztos nem néztem volna meg szívesen :Đ
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#1375 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 21:08

A létező legjobb gyroszos meg a nyugatinál volt a kilencvenes évek elején, pulykából nyomatták, és irtózat adagokat mértek, olcsón, mert az emeleten szobáztatás ment, és az hozta a lét  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1376 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 01. 07:29

Na akkor sztori:

Tegnap eldontottuk a regi 1 megas netrol valtunk 6 megasra, TV-vel egyutt volt eddig is, most is, azonos csatorna-csomaggal. Elobbi havi 3 ezer forint volt, ez most 6 ezer lett.

Reggel folkelek ellenorizni SpeedTest weboldalon, hat a 6144 helyett ilyeneket kaptam: 1225, 1355, es hasonlok. Mondom mi a franc, nem erre fizettem be.
Telefonalok nekik.
Aszondja, minden rendben, kapcsoljam ki a TV dekodert. Oke, most valoban megy 6700-al is estenkent. Kerdem, ez most akkor mi?
Hat keremszepen, a dekordert ha bekapcsolom akkor 4 megat elvisz, ezert maradhat nekem 1.2-2.0 korul.
De mondom ezt hogy, eddig 1 megas volt es minden flottul ment, a net is 120 kbyte-os sebessegu volt, a TV is mukodott.
Erre azt mondja, nem, eddig is 6 megas netunk volt csak a modem nem engedett at nagyobb sebesseget.

WTF! Hulyenek nez! Most megiscsak van egy 10%-os gyorsulas ha a dekoder be van kapcsolva, akkor hogy lehetett korabban is azonos, 6 megas?
Es mi a franc az, hogy nem lehet egyszerre TV-zni meg a netet hasznalni normalisan? Ezt miert nem tuntetik fel seholsem? Ki az a marha aki allandoan ki-be kapcsolgatja a dekodert es var 2 percet mig beizzik TV-zes elott?

Ja, az mar mas kerdes, hogy mig panaszkodtam (tok normalis hangnemben) az operatornak az lerakta a kagylot.

:reklamacio:  Most filozunk mi legyen, elvileg a 20 megas (magyarul dekoderrel egyutt 16+4 mega) csak par ezerrel kerul tobbe, inkabb atallunk arra. A kerdes az, hogy a modem vajon birja a 20-at, elvileg nem, csak 8-at..szal uj modemet is kene venni.

Ez aztan a szolgaltatas mi?

#1377 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 01. 08:06

Nem hiszem hogy erdemes nagyobb csomagra valtanotok, sot reklamaljatok es menjetek vissza a kisebb csomagba... ezert szopas az IPTV, az a madzag ami feletek megy kb. 6 megabitet bir atengedni magan, az IPTV fixen elvisz 4 megat, neked marad a kulonbozet. Eddig is igy volt de az 1+4 megabit kenyelmesen elfert benne... akarhogy szamolom a 6+4 semmikeppen se fer bele a 6-ba.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1378 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 01. 08:09

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. aug. 1., szombat - 7:29

:reklamacio:  Most filozunk mi legyen, elvileg a 20 megas (magyarul dekoderrel egyutt 16+4 mega) csak par ezerrel kerul tobbe, inkabb atallunk arra. A kerdes az, hogy a modem vajon birja a 20-at, elvileg nem, csak 8-at..szal uj modemet is kene venni.

Ez aztan a szolgaltatas mi?

Monjuk ja.

De az már más kérdés, mi a túrónak ekkora sávszélesség. Mondjuk, ha jó olcsón adják, akkor esetleg hadd szóljon, de amúgy meg meddig kell srófolni, meg miért?

Nekem 4 M-s mezei ADSL-em van, oszt jó ha 3800 kps lefele, és 120 felfele, bár ez utóbb mostanában inkább 60. És sokszor eszembe jut, minek ekkora? Igaz, nem szoktam nagy cumókat letölteni, de még ha töltenék is, órák alatt sikerülhetne megtölteni sok sok lemezt így is. Emiatt nem kellene nekem gyorsabb net, miért? Hogy percek alatt teljenek meg a lemezek?. Más indok esetleg a hipergyors NET-re?
(jútúb hülyeségek HD módban szerintem nem indok. a gyerek szerint igen, de neki nincs szavazati joga)

Ja, és én a 4 megáért fizetek 6500-at havonta, és még TV sincs benne.

#1379 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 01. 08:13

Jaja Samott fórumtárs jól leirta felesleges feljebb váltani sőt visszakell menni a régi csomagra mert ha a vonalad ennyit bír hiába csinálsz akármit.Azon szoktam röhögni mikor jönnek hogy a net meg az ip tévé független.Egy kábelen lógnak és osztoznak a sávszélen.
hkpk hát 4 mega ha 1080i/p HD wmw videot akarnál letölteni elég karcsú lenne mire lejönne megőszülnél az tuti :D  Ja hogy minek az?Hát a mai modernizált hiperszuper lcd tv-ken már a dvd is ugy néz ki a kis felbontása miatt mintha egy ezer éves vhs-t néznél.Ez van ezt hozza a technika...
Bár én 720p nél maradok az még elviselhető lcd tv-n is és nem foglal 25-40 gigát egy film ;)

Szerkesztette: djculture 2009. 08. 01. 08:19 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1380 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 01. 08:21

WTF! Hulyenek nez! Most megiscsak van egy 10%-os gyorsulas ha a dekoder be van kapcsolva, akkor hogy lehetett korabban is azonos, 6 megas?

De eddig ha kikapcsoltad a tévét, bizonyára akkor sem engedték a netezős sávszélességedet 1Mb/s fölé. Most meg van összesen 6 Mb, amit eloszlik a tévé és a netforgalom között.

Es mi a franc az, hogy nem lehet egyszerre TV-zni meg a netet hasznalni normalisan? Ezt miert nem tuntetik fel seholsem? Ki az a marha aki allandoan ki-be kapcsolgatja a dekodert es var 2 percet mig beizzik TV-zes elott?

Ha tényleg nincs leírva sehol, apróbetűs részben sem, akkor ha nagyon vered a balhét, biztos belemennek, hogy elálhass a szerződéstől és másik csomagra vagy a régi 1 Mb-es csomagra menj vissza.
Sajna ez a trükközés megy mostanában minden téren: kit hogyan lehet lehúzni, átvágni.

OFF: pár évtizeddel ezelőtt, ha bekapcsolta az ember a tévét, akkor 2 percet kellett várni, amíg az elektroncsövek bemelegedtek, és csak utána volt hang. Aztán még 1 perc, mire a képcső is bemelegedett és utána volt kép is.
És persze fekete-fehér volt, ja és egy csatorna, az sem napi 24 órában, sőt nem is minden nap :)
Ha néha vetítettek valami jó filmet, akkor hótt üresek voltak az utcák, mindenki a filmet nézte. Akinek volt tévéje, ahhoz átmentek a szomszédok, környékbeli ismerősök, mert mindenkinek nem volt.
Persze a "jó film"-et is úgy kell érteni, hogy mai szemmel délutáni limonádénak sem megy el: pl. a Louvre fantomja: akkor hú, de félelmetes, micsoda film, el voltak ájulva tőle. Pár éve újból volt alkalmam megnézni, aztán csodálkoztam, hogy annakidején ez volt a nagy film ... most gyerekmesének is gyenge volna ...

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.