HWSW Informatikai Kerekasztal: Hol loptak meg? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hol loptak meg? Hadd tudja meg mindenki Értékeld a témát: -----

#1581 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 29. 23:28

Idézet: Capri - Dátum: 2009. aug. 28., péntek - 15:31

Meglepődnétek ha tudnátok mennyi diszkalkuliás gyerek van mostanság az iskolákban.

Én inkább a funkcionális analfabéták egyre nagyobb számáról hallottam. Vagyis ezek nem betegek, egyszerűen, csak nem tanultak meg tisztességesen írni/olvasni, ami magával hozza azt is, hogy számolni sem tudnak. :(

#1582 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 30. 06:42

Itt is laknak olyan családok, hogy 30-as szülők, aztán van 10-15 gyerek, plusz már 10 unoka, az egész bagázsból tud olvasni 2, aztán ha hoz a postás egy levelet, akkor előveszik a legokosabbat, hogy olvassa fel nekik ...
Ha éppen nincs otthon az a kettő, akkor meg viszik a levelet a szomszédokhoz, pl. öreg nénihez, mondván: "X. néni, há legyen olyán kedves, óvássá mán e, mer' nem találálom a szemüvegemet ..."
Azt b+, a szemüvegét nem találja, érted. Meg a másik 10 se találja a szemüvegét, aki éppen kint ül az utcán az árokparton, biztos azért kell rendszeresen a szomszédba vinni elolvastatni, ugye.

#1583 Felhasználó inaktív   sydoka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 30. 06:57

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. aug. 30., vasárnap - 6:42

"X. néni, há legyen olyán kedves, óvássá mán e, mer' nem találálom a szemüvegemet ..."

háhá  :D
Tőlem egyszer a kórházban kérdezte meg egy 30as nő (szintén "c" kat.), hol van a wc.
A feje mellett világított fehér 10cm-es betűkkel, hogy "Női mosdó".
Már értem, miért használnak a legtöbb helyen inkább szoknyás pálcikaemberes piktogramokat  :Đ

#1584 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 30. 12:43

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. aug. 29., szombat - 22:13

Hat 3100 dollarunk marad amit hazaviszunk. Meg van ezen felul. Laptopot majd otthon javittatok.

Együtt vagy fejenként számolod? Azért bátorkodom rákérdezni mert beírtad ide és a ragozás miatt úgy tűnik hogy a testvéreddel együtt ennyi.

Amit javaslok: egy kis egészséges gyümölcs és zöldséges kúrát tartani ha hazaérsz. Gondolom hogy kint az egészséges táplálkozás annyira nem játszott.

Kimennél még egyszer hasonló konstrukcióban bármilyen országba ezek után?

Üdv!
.
.
.

#1585 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 30. 17:19

Idézet: donphobos - Dátum: 2009. aug. 30., vasárnap - 13:43

Együtt vagy fejenként számolod? Azért bátorkodom rákérdezni mert beírtad ide és a ragozás miatt úgy tűnik hogy a testvéreddel együtt ennyi.

Amit javaslok: egy kis egészséges gyümölcs és zöldséges kúrát tartani ha hazaérsz. Gondolom hogy kint az egészséges táplálkozás annyira nem játszott.

Üdv!

Dehogyis! Kulon ennyi, fejenkent.

Europai orszagba talan kimennek meg, de ez az amerika tul messze van. Ide mar nem valoszinu. Nem hiszem.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1586 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 08. 30. 17:25

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. aug. 29., szombat - 23:13

De erdekes modon nem szidjak magukat, ok csak az elmenyert jottek...Elegge elvarazsolt emberek.

Azért összeg is maradt rendesen, ennyiért idehaza nem érdekelne a körülmény, fél vesémet is elvihetnék :-)

Elején írtam, kaland meg egyéb opciósan kell kimenni, nem a lóvéért. Nyelvet gyakorolni, világot látni, egyebek.
Make love not Wor.

#1587 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 30. 17:29

Idézet: donphobos - Dátum: 2009. aug. 30., vasárnap - 13:43

Üdv!

Hat a taborban csak kosher eteleket ettunk, meg ingyen volt korlatlan  zoldseg gyumolcs meg tej...szoval ez igy jo volt.

csak itt new yorkban eszunk sok mcdonaldssos meg mexikoi etelt.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1588 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 30. 17:51

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. aug. 30., vasárnap - 18:25

Azért összeg is maradt rendesen, ennyiért idehaza nem érdekelne a körülmény, fél vesémet is elvihetnék :-)
...

Milyen vércsoportod van? :think:  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1589 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 08. 30. 18:20

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. aug. 30., vasárnap - 18:51

Milyen vércsoportod van? :think:  :Đ

Többet érnél egy fél májjal. Az 50%-ról is  tud regenerálódni.  :cool:  A vese az nem.  :(

#1590 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 30. 18:26

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. aug. 30., vasárnap - 17:25

Elején írtam, kaland meg egyéb opciósan kell kimenni, nem a lóvéért. Nyelvet gyakorolni, világot látni, egyebek.

Azért 3e $-ért már nehogy odaadd a fél vesédet ...
Az kb. 600e ft, de ezért 2 hónapot szenvedtek rendesen.
Idegen hely, meg ameddig olvastam a blogot valami dohos pincében aludtak, volt némi szopótényező is.
Másrészt feketén voltak, nem bejelentve.
Elég csak egy baleset vagy betegség, vagy pl. egy lábtörés vagy egy vakbélgyulladás, és rögtön nyakig ért volna a stollwerk. Volt némi kockázat.

Itthon a kutyámnak jobb körülményei vannak, mint ott voltak nekik.
Ez szerintem nem olyan nagy pénz, idehaza is találsz olyan melót, amivel megkeresel feketén havi 300e-et.
Persze ők nem a pénz miatt mentek, hanem a kalandért.

Lehet csak öreg vagyok ezekhez a dolgokhoz.

#1591 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 30. 18:45

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. aug. 30., vasárnap - 19:20

Többet érnél egy fél májjal. Az 50%-ról is  tud regenerálódni.  :cool:  A vese az nem.  :(

Fél vesét megtartania sem lenne érdemes neki, akkora sérülésnél mindenképp el kellene távolítani. Szal értelemszerűen ilyenkor a kezdetben rendelkezésre álló mennyiség feléről van szó  :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1592 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 31. 10:17

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. aug. 29., szombat - 23:29

Valószínű a pincér egyedül csinálja, nem az egész cég.
A pincérnek megéri, mert ő leszarja, hogy a cég mennyitől esik el, ha neki attól több pénze lesz.
A forgalom bizonyára megvan így is.
Ezzel nagyon lebukni sem tud, mert rámondja, hogy tévedett, aztán senki nem csinál semmit. Mint ahogy Te sem csináltál semmit.

Panaszt kellett volna tenni a főnökénél (mégha úgysem lett volna belőle semmi, mert azt mondja, hogy bocs, rosszul adtam vissza), mert ha sok ilyen panasz lesz, az előbb-utóbb gyanús lesz a főnökségnek, és ha nem akarják, hogy rossz hírüket keltse, akkor kivágják onnét.

Igen, nekem is atfutott a fejemen, hogy hivassam a fonoket, de igazabol el is vetettem. En mar csak ilyen hulye vagyok, kirugatni nem akarnek senkit, bar megerdemelte volna, de az kimondottan rosszul esett, hogy minket akartak levagni (ugye nem kell mondanom, hogy aranyparton nyaranta a vendegek 80%-a kulfoldi?). A masik meg, hogy nem vagyok az a fonokhoz, akarkihez rohangalos tipus, ha gondom van valakivel, szeretem magam rendezni, nem "arulkodni". Ha nem adta volna vissza szo nelkul, akkor viszont lehet megcsapom, az hatasosabb.
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#1593 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 31. 10:30

Ez a megcsapás ez erősen szopóágra tehet azért, mert ugye 3 kimenetele lehet. Optimális scenárió ugye, hogy bejön a megcsapás, és elballagsz, ezesetben nem vagy jobb egy fokkal se, sőt. Másik eset, hogy fordul a kocka, és téged csapnak meg, a harmadik pedig, hogy feljelent, és még egy csúnya ítéletbe is beleszaladsz.

Kettes scenárióra volt példa, az egyik pincérünket találta be egy ilyen streetfighter wannabe, csak pechjére a főnök pont ott ült a pult melletti asztalnál. A T. vendégben a nála kisebb termetű pincér előhozta a predatort, gondolom imponálni akart a szöszke bringának aki vele volt, de a terv nem hozott 100%-ot, mert kapott egy olyat szerencsétlen az orrára, hogy majdnem rá kellett számolni.

Idézet

#1594 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 31. 10:35

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. aug. 31., hétfő - 10:17

... de az kimondottan rosszul esett, hogy minket akartak levagni ...

Hogyhogy minek? A pénzedért.
Ne vedd személyesnek, valószínűleg sok más emberrel is bepróbálkozott, nem csak Veled.

(ugye nem kell mondanom, hogy aranyparton nyaranta a vendegek 80%-a kulfoldi?).

Ilyen jó a csalásra: eljön egyszer, átvágja, aztán valószínűleg sose látja viszont.
Ha egy falusi közértben csinálná, ahol mindenki ismer mindenkit, akkor hamar kiismernék.

A masik meg, hogy nem vagyok az a fonokhoz, akarkihez rohangalos tipus, ha gondom van valakivel, szeretem magam rendezni, nem "arulkodni". Ha nem adta volna vissza szo nelkul, akkor viszont lehet megcsapom, az hatasosabb.

Te tudod.
Persze ilyenkor nem szoktak kakaskodni, hiszen tudja, hogy ő vágott át. Elintézi annyival, hogy bocs, tévedtem, és visszaadja a pénzedet.
Aztán ha naponta csak 1 ember nem figyel oda, már jól járt.

#1595 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 23:39

Na végre itthon  :respect:

Szerkesztette: Dextrose 2009. 09. 02. 23:39 -kor

paranormal.hu

#1596 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 00:54

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. szept. 3., csütörtök - 0:39

:respect:

#1597 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 06:26

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. szept. 3., csütörtök - 0:39

Akkor minden további nehézség nélkül túlélted  :up:  NYC bejárva (McDonalds helyett kipróbálhattatok volna valami érdekesebbet a 0. napon), gondolom repcsiút is sima volt már visszafelé.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1598 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 10:22

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. szept. 3., csütörtök - 7:26

Akkor minden további nehézség nélkül túlélted  :up:  NYC bejárva (McDonalds helyett kipróbálhattatok volna valami érdekesebbet a 0. napon), gondolom repcsiút is sima volt már visszafelé.

Igen, minden könnyen ment, bevettem 2 ilyen Dramamine tablettát visszaút előtt, így kibírtam.

A nagy alitalia-s gépen semmi bajom nem volt, de a malévos kisgépen megint azt hittem összehányom magam. Azon nagyon éreztem az emelkedést és a süllyedést.

paranormal.hu

#1599 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 11:55

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. szept. 3., csütörtök - 11:22

A nagy alitalia-s gépen semmi bajom nem volt, de a malévos kisgépen megint azt hittem összehányom magam. Azon nagyon éreztem az emelkedést és a süllyedést.

Gondolom ez hosszabb busz/vonatutakon is kijön rajtad.

Minél kisebb a gép, annál inkább érzed a manővereket. Próbáld ki egyszer a vitorlázó repülést. Felránt egy csörlő 70 fokos szögben, mp-ek alatt brutálisan felgyorsulsz, majd fent lehet dugóhúzót és mindenféle zuhanós manővert csinálni vele. Pirula nem kell, mert nem fogsz rókázni... míg fent vagy. De ha leért, akkor a beled is kirókázod  :Đ
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1600 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 13:18

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. szept. 3., csütörtök - 11:55

Gondolom ez hosszabb busz/vonatutakon is kijön rajtad.

Minél kisebb a gép, annál inkább érzed a manővereket. Próbáld ki egyszer a vitorlázó repülést. Felránt egy csörlő 70 fokos szögben, mp-ek alatt brutálisan felgyorsulsz, majd fent lehet dugóhúzót és mindenféle zuhanós manővert csinálni vele. Pirula nem kell, mert nem fogsz rókázni... míg fent vagy. De ha leért, akkor a beled is kirókázod  :Đ

A csudát. A legnagyobb móka.  :)
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.