HWSW Informatikai Kerekasztal: Hol loptak meg? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hol loptak meg? Hadd tudja meg mindenki Értékeld a témát: -----

#1761 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 21. 20:06

Idézet: Samott - Dátum: 2009. szept. 21., hétfő - 18:35

Csak arra irtam hogy "csak otp" kartyaval megy, mert nem csak azzal.

Samott

Az én kis univerzumomban csak otp-s és helyi kártya szerepel, így ezekkel próbáltam. Mea culpa, mea maxima culpa :)
.
.
.

#1762 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 11. 16:31

Nem tudom emlékeztek e még a nyári tábori projektre, de csináltam egy galériát a táborról, meg ugy mindenről. New york is benne van.

Elérhetőség - illetve tulzás hogy galéria.

És extraként itt egy video is: http://www.youtube.c...h?v=kvnQ5V7qY8Q

Szerkesztette: Dextrose 2009. 10. 11. 16:31 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1763 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 11. 17:12

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. okt. 11., vasárnap - 16:31

Nem tudom emlékeztek e még a nyári tábori projektre, de csináltam egy galériát a táborról, meg ugy mindenről. New york is benne van.

Elérhetőség - illetve tulzás hogy galéria.

És extraként itt egy video is: http://www.youtube.c...h?v=kvnQ5V7qY8Q

En mondjuk raeresztenek egy programot, ami atmeretezi es 75-os jpegben menti el, mert az 1-3 megabyte-os 7 megapixeles fenykepenkek az ilyen neten keresztuli megmutatom dolognal nulla ertelme van...

Szerkesztette: asdf 2009. 10. 11. 17:13 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1764 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 11. 19:16

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. okt. 11., vasárnap - 17:31

csináltam egy galériát a táborról

Pont olyan igénytelen és szenny, ahogy leírtad. Pont ilyesminek képzeltem el. Semmi meglepő nem volt a képeken.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1765 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 11. 22:43

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. okt. 11., vasárnap - 19:16

Pont olyan igénytelen és szenny, ahogy leírtad. Pont ilyesminek képzeltem el. Semmi meglepő nem volt a képeken.

mindamellett érdekes képek köszi.

#1766 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 11. 23:37

A new yorki képekből letöltöttem párat, ha nem baj  :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1767 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 11. 23:51

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. okt. 11., vasárnap - 17:31

Lehet, hogy rossz a memóriám, de mikor is meséltél róla, hogy menekülttáborban jártál? :think:

#1768 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 10. 12. 00:00

Idézet: MisterY - Dátum: 2009. okt. 12., hétfő - 0:51

Lehet, hogy rossz a memóriám, de mikor is meséltél róla, hogy menekülttáborban jártál? :think:

Ebben a topikban. Nyári tábor USÁban zsidó kölköknek.
Make love not Wor.

#1769 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 18:40

Több száz lefoglalt kerékpár - sértettek jelentkezését várjuk
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#1770 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 18:44

Idézet: EGOKA - Dátum: 2009. nov. 27., péntek - 18:40

Itt a sztori hozza: Ellopták a bringádat? Büntess!

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1771 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 09. 20:46

Aztat szeretném kérdezni, mi az optimális / követendő magatartás, ha a neten kiszúrtam egy (számomra) nyilvánvaló szélhámosságot? Gondolom fel kellene nyomni a rendőröknél, csakhát kétes, hogy mit tudnak lépni... A szélhámos látszólag szuperolcsón árul tök jó állapotú autót a neten. Pl. egyiket Budapesten, a hirdetés szerint, félmilláért egy 3 éves full extrás Corsa-t. Rákérdeztem, hogy hol lehet megnézni, és miért ennyi? Azt válaszolta, sajnos meghalt motorbalesetben a bátyja, övé volt az autó, nem akar a halálán nyerészkedni, ezért adja annyiért. Angliában él, ezért ott nem tudja használni, mivel jobb oldalon van a kormánya... az autó amúgy Angliában van, de vállalja "hazaszállítás" költségeit... A képen kiszúrtam, hogy az udvaron több rendszám nélküli autó is látszik a háttérben. Rákerestem az email címére, és hát kiszúrtam, hogy több országban árul tök olcsón más autókat, mindegyik országban mást. Pl. Audi A6-ost 3000 EUR alatt Oroszországban. A Corsa típusára is rákerestem, hogy mennyi lenne a piaci ára, és akkor kiszúrtam, más magyar oldalon is hirdeti, másik email címmel. Erre a címre is rákerestem, és hát további eladó autókra találtam... Egy szlovákiai hirdetés már mintha teljesült is. Kicsit sok autója volt szegény elhunytnak, bár lehet, autómániás volt. Mindegyik hirdetés helyi nyelvű, azonban pl. magyarul nem beszél az illető, gépileg volt lefordítva a levele, és hát a szórend miatt nekem gyanús, hogy nem is angolról...

#1772 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 09. 23:31

Idézet: hkpk - Dátum: 2010. 03. 09. 20:46

Aztat szeretném kérdezni, mi az optimális / követendő magatartás, ha a neten kiszúrtam egy (számomra) nyilvánvaló szélhámosságot? Gondolom fel kellene nyomni a rendőröknél, csakhát kétes, hogy mit tudnak lépni... A szélhámos látszólag szuperolcsón árul tök jó állapotú autót a neten. Pl. egyiket Budapesten, a hirdetés szerint, félmilláért egy 3 éves full extrás Corsa-t. Rákérdeztem, hogy hol lehet megnézni, és miért ennyi? Azt válaszolta, sajnos meghalt motorbalesetben a bátyja, övé volt az autó, nem akar a halálán nyerészkedni, ezért adja annyiért. Angliában él, ezért ott nem tudja használni, mivel jobb oldalon van a kormánya... az autó amúgy Angliában van, de vállalja "hazaszállítás" költségeit... A képen kiszúrtam, hogy az udvaron több rendszám nélküli autó is látszik a háttérben. Rákerestem az email címére, és hát kiszúrtam, hogy több országban árul tök olcsón más autókat, mindegyik országban mást. Pl. Audi A6-ost 3000 EUR alatt Oroszországban. A Corsa típusára is rákerestem, hogy mennyi lenne a piaci ára, és akkor kiszúrtam, más magyar oldalon is hirdeti, másik email címmel. Erre a címre is rákerestem, és hát további eladó autókra találtam... Egy szlovákiai hirdetés már mintha teljesült is. Kicsit sok autója volt szegény elhunytnak, bár lehet, autómániás volt. Mindegyik hirdetés helyi nyelvű, azonban pl. magyarul nem beszél az illető, gépileg volt lefordítva a levele, és hát a szórend miatt nekem gyanús, hogy nem is angolról...

Hát hasonlóról mintha olvastam volna már... totalcaron vagy a tékozló homáron... :think:

#1773 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 10. 00:09

Idézet: hkpk - Dátum: 2010. 03. 09. 20:46

Aztat szeretném kérdezni, mi az optimális / követendő magatartás, ha a neten kiszúrtam egy (számomra) nyilvánvaló szélhámosságot?

Mindegyik hirdetés helyi nyelvű, azonban pl. magyarul nem beszél az illető, gépileg volt lefordítva a levele, és hát a szórend miatt nekem gyanús, hogy nem is angolról...

Ezek mind csalók, fizess előre, aztán lesz valami. Express is tele van ilyenekkel, satöbbi, nincs mit tenni, én az üzemeltetőnek jelzem, hogy mi lehet. Utoljára beszélgettem is vele egy kört, akkor mailozott, hogy Pestről hirtelen Angliába kellett költözni, de ha előre utalok, akkorküldi is a cumót. Lófasz.
Make love not Wor.

#1774 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 00:55

Idézet: KaLeun - Dátum: 2010. 03. 09. 23:31

Hát hasonlóról mintha olvastam volna már... totalcaron vagy a tékozló homáron... :think:

Kollégám is talált hasonlót.
A körítés más volt: az angol tulaj Magyarországon dolgozott, és most, hogy vége a melójának, a kocsit el akarja adni.
Még ide is szállíttatná.
A fotókon rendszám nem látszott.
Cimbora kért fénymásolatot a kocsi papírjairól, meg fényképet a rendszámról - azóta a tulaj nem jelentkezett...
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#1775 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 20:07

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. 03. 10. 00:09

Ezek mind csalók, fizess előre, aztán lesz valami. Express is tele van ilyenekkel, satöbbi, nincs mit tenni, én az üzemeltetőnek jelzem, hogy mi lehet.

Nos, én is jeleztem az autovizslának, dehát eddig semmi. Azt hiszem, közzéteszem itt a linkeket, aztán belinkelem a hozzászólást az autós topikba is, talán sikerül egy-két fórumtársat megkímélni...

Itt az autovizslás hirdetés, amire felfigyuztam:
Full extrás Opel Corsa 4 éves, félmilláért
Megkérdeztem email útján, hol tekinthető meg az autó, és miért ennyi? (nem írtam sem azt, hogy olcsó, vagy drága, csak azt, hogy miért ennyi) Ezt válaszolta:

Idézet

feladó barbara maschino <barbara0barbarita@gmail.com>

dátum 2010. március 9. 10:10
tárgy Re: Eladó Opel Corsa
hitelesítő gmail.com

Helló,

A jármuvet, hogy nekem van eladó jó állapotban van, nincs technikai károk, nincs karcolás vagy horpadás, nem rejtett hiba, nem a dohányzás. Jön is az eredeti kulcsok, kézikönyvek, karbantartási könyv és a téli gumikat. Az autót a bátyám, ami Magyarországon található, a bátyám meghalt 2 héttel ezelott egy hülye motorycle balesetet. Én nagyon szomorú, ez volt az egyetlen testvérem és én is szeretem nagyon. Én vagyok az Egyesült Királyságban található, a Chelsea és az autó velem. A felesége adta nekem az autót eladni, mert költözött az otthoni és o nem tudja használni itt, Egyesült Királyság, mert itt az autóban a kormánykerék jobb oldalán. A lány nem akar meggazdagodni a halála bátyám, hogy miért van az hogy egy alacsony áron. Ez egy magyar modell, valamint az iratok és a lemezeket, azt minden adót fizetett, és most minden a papírokat és dokumentumokat a nevem, ha meg akarja megvenni, nincs semmi probléma, mert én akarat küld az autó saját ország és én fizetem a hajózási adók.

Köszönöm!

PS: Nagyon sajnálom a rossz magyar, ha tudsz beszélni angol lesz jobb nekem

Ugyanez a kocsi másik email címmel itt is (Expressz)hírdetve van:
Express hírdetés
Egyik képen, ahol a Corsa háttal áll, látszik a háttérben az udvarban több autó.

Az emailcímre rákeresve a google-val:
Google keresés
Látszik, árul ám más autókat is másutt!
2000-es Audi A6-is 2950 EUR-ért Ukrajnában
2004 évi Mercedes-Benz E-Class E 220 Avantgarde 5901 EUR-ért Ukrajnában
2003-as Ford Focus 1.8 TDCi Comfort 1780 EUR-ért Szlovákiában...
Utóbbi link a hirdetési oldalról már el lett távolítva, ez csak google tárolt cucca között sikerült fellelni.
:think:

#1776 Felhasználó inaktív   Cogito69 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 27. 12:44

http://www.expressz....use=success=[

Ez a legújabb akciójuk, írtam nekik és ugyanazt az motorbalesetes szerető testvér szöveget írták le.

#1777 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 20. 19:03

Tegnap kptam egy emailt egy embertől, aki azt állítja, hogy elrejtett 20 millió dollárt. Visszaírtam neki, hogy hajlandó vagyok együttműködni és ezt írta:

Idézet

Dear friend,

Thanks so far for your cooperation and I hope you have read to understand the proposal properly; otherwise, I urge you to read my first email again. As a point of emphasis, I want you to stand as a trust worthy person to receive this money when it is transferred to a security and financial company in the Netherlands by their branch here in which will require you to travel and sign claim documents. You do not have to worry about the financial technicalities for this transaction. Everything has been planned to its logical ending and I will guide you every step of the way. I will do everything legally required to ensure that the project goes well.

I need your honesty in this project because once this fund is transferred in your name, I will be at your mercy to receive my share of it; please do not disappoint me.

Be assured that i have every information and professionalism to take this transaction to success without any problem due to the wealth of experience I have acquired as a professional banker. It will be my responsibility to ensure all expenses and costs needed to transfer this fund to you are taken care of here.

To prepare all necessary documents in your name for this project, you should send me your personal information below:

1. Name:
2. Address:
3. Copy of your identification:
4. Telephone:
5. Occupation:

I will also be sending you all information and documents about me and this project.

Due to the sensitive nature of the transaction, please it is important that we keep it confidential to ourselves so that we can enjoy the benefit without fear that someone else is aware of it. even when the money is transferred to you, we must try not to be too extravagant in the first years until we have good businesses to support our wealth.

I want to state again that your share will be 50% of the $21,500,000 USD which is equal to $10,750,000 US Dollars. Please let me know if you agree to continue with me in this project.

Waiting for your quick response.

Szerintetek? Természetesen szkeptikus vagyok.

Szerkesztette: Dextrose 2010. 10. 20. 19:04 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1778 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 20. 19:14

Idézet: Dextrose - Dátum: 2010. 10. 20. 20:03

Tegnap kptam egy emailt egy embertől, aki azt állítja, hogy elrejtett 20 millió dollárt.
...

Van a Spektrumon az a csalókról szóló sorozat, egyből az abban állandóan elhangzó szlogen jutott eszembe: "Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg nem az!" :)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1779 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 20. 19:23

Idézet: Dextrose - Dátum: 2010. 10. 20. 20:03

Tipikus nigériai csalás.

#1780 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 20. 19:29

Létezik még ember, aki nem törli olvasás nélkül az ilyen szemetet? :D
Semper Fi

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első