A hétvégén történt egy érdekes esemény velem.
Felhívott egy szám Amerikabol.
Egy férfi volt, közölte, hogy az USAGC -nek dolgozik. Ez ugyebár a zöldkártasorsolós nyereményjáték szervezete. Közölte, hogy 3 éve befizettem 75 ezer forintot és azóta VIP tag vagyok. Ez igaz is, megerősítettem, emlékeztem rá, hogy még 2009-ben valób an megadtam a bankkártyaszámom egy ilyen szervezetnek.
Közölte a férfi, hogy ideje meghosszabbítanom a tagságim, mert jövőre lejár, de még részt veszek a jövő évi sorsoláson. Mondta, hogy ha nyerek, segítenek elhelyezkedni, munkahelyet keresni, és hogy érdemes a jatekban maradni mert szerintik rendkívül értékes személy vagyok.
Aztán kitért arra, hogy adjam meg a kártyaszámom, mert a régi lejárt (letiltottam még akkor). Nem adtam meg, közöltem, hogy csak akkor vennék részt a jatekban, ha ingyenes lenne. Közölte a férfi, hogy akkor már csak a jövőévi sorsolásban leszek benne, majd kapcsolta a managert, aki elmondta ugyanazt a marketingszöveget.
Mi, az USAGC green card sorsolási szervezet évről évre sorsolunk, hogy az amerikai álmod megvalósuljon...segítünk elhelyezkedni...több 100 ezer résztvevő ...széleskörű lehetőségek ... hozd ki a párodat is ... a legjobb lehetőség ... stb...
Kérdeztem, van e ingyenes membership. Azt mondták nincs. Ez van.
Na, kb 1 órán át hallgattam őket, győzködtek, hogy csak jot akarnak nekem. Én közöltem, hogy még átgondolom, megbeszélem az ismerőseimmel, érdemes-e belevágnom. Erre mondta a férfi, hogy viszlát, és lerakta. Az előző férfi akivel beszéltem, neki megadtam az emailcímem és elküldte rá az ő címét, ha meggondolnám magam. ez van a levélben:
This is my e-mail Dextrose...
Sincerely,
A. Erickson
USAGC VIP Agent
Tel: +1-888-283-6165
Fax: +1-202-318-4492
USAGC Organization
Making your American dream comes true...
www.usagc.org
Hihető-e mindez?
Ha jol tudom, van ingyenes green card lottery, és az az igazi. Amiért fizetni kell, az átverés.
http://usagc.org/
Szerkesztette: Dextrose 2011. 12. 19. 15:14 -kor