HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet A 2009 májusában bevezetett design-ról.. Értékeld a témát: -----

#321 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 09. 09:20

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 9:12

Tegnap este is volt egy órácska szünet, azt hittem, hogy meghallgattatott a sok sírás, de nem. :D

Azért egy css feltöltés nem 1 h :D

#322 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 09:23

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 8:44

Ha nem nevezték volna át, akkor lehetne keresni valóban  :Đ

Én most azon dobtam le az agyam, hogy léghűtések topik alaplap processzor témakörben. Hogy egy klasszikust idézzek: "Ezt nem gondoltad át"

Meg mindig ugy kezdodik hogy game ;) De az hogy azert szar, mert megvaltozott, es nekem teljes 5 masodpercig tartott valamit megtalalni rajta... hat eleg gyenge erv.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#323 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 09:28

Idézet: e-lias - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 10:20

Azért egy css feltöltés nem 1 h :D

:D

Mondjuk lenne ott azért más is. Csak én bedobtam vagy 5 bugot a környező topic-okba.

#324 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 09:29

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 9:28

:D

Mondjuk lenne ott azért más is. Csak én bedobtam vagy 5 bugot a környező topic-okba.

Ja bocs, az nekem kimaradt.  :respect:

#325 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 09. 09:34

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 10:09

Dehogynem probléma. Akkor hiába téved ide 1-2 kérdező, ha egyszer senki szakember nem lesz, aki válaszoljon neki. Így pedig lassan elhal az egész fórum.

Jó lenne tudni, mit lépnek az illetékesek. Renwick kivételével (sötétítettek a szöveg színén) még semmi reagálás nem volt a felvetésekre. Sőt, a topik elején írt, főoldalt érintő módosítások sincsenek kész, pedig abban a témában egyetértés volt a hwsw vezetőségével és megígérték, hogy javítani fogják (lehet Szabi még a fórumon dolgozik).

A főoldalon még tekerünk, továbbra is részben az itt írtak alapján, részben más, beérkező reakciók nyomán.

A fórummal kapcsolatban azt tudom mondani, hogy a HWSW vezetése nem mondott le a fórumról, a mostani változások nem a fórum tönkretételére, hanem strukturális/tartalmi átalakítására irányulnak, ahogy a kiemelt topikban is írtam elsősorban azért, mert be lesz kapcsolva a főoldalon a cikkek kommentelési lehetősége, a tematikának pedig helyet kellett csinálni.

A skinnel kapcsolatban nem nagyon szeretnék parttalan vitába bonyolódni, mindenesetre a fórum kinézete is (így, hogy közelebb kerül a főoldalhoz, pláne) arculati elem, az üzemeltetőnek pedig jogában áll eldönteni, hogy milyen arculati elemekkel ruházza fel a szolgáltatását éppúgy egy tartalmi oldalon, mint egy fórumon.
Nem titok, hogy az új skinen is dolgozunk még, de a kezdetektől fogva megpróbáltunk egy mindenki számára vállalható kompromisszumot találni.

Emellett szándékunkban áll a fórum átköltöztetése egy erősebb szerverre (részben ennek is volt köszönhető a tegnapi leállás), reményeink szerint a lassulások ezzel meg fognak szűnni.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#326 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 09:42

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 9:34

A skinnel kapcsolatban nem nagyon szeretnék parttalan vitába bonyolódni, mindenesetre a fórum kinézete is (így, hogy közelebb kerül a főoldalhoz, pláne) arculati elem, az üzemeltetőnek pedig jogában áll eldönteni, hogy milyen arculati elemekkel ruházza fel a szolgáltatását éppúgy egy tartalmi oldalon, mint egy fórumon.
Nem titok, hogy az új skinen is dolgozunk még, de a kezdetektől fogva megpróbáltunk egy mindenki számára vállalható kompromisszumot találni.

Az egységes megjelenés dícséretes, tényleg jobban néz ki, ha a fórum és az oldal hasonlít. De az, hogy van egységes kinézet, még nem indokolja, hogy a választás lehetőségét el kell venni! Főleg hogy tényleg tudjátok, hogy aki a fórumon "él", mennyire ragaszkodik hozzá.

#327 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 09:53

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 9:34

A főoldalon még tekerünk, továbbra is részben az itt írtak alapján, részben más, beérkező reakciók nyomán.

A fórummal kapcsolatban azt tudom mondani, hogy a HWSW vezetése nem mondott le a fórumról, a mostani változások nem a fórum tönkretételére, hanem strukturális/tartalmi átalakítására irányulnak, ahogy a kiemelt topikban is írtam elsősorban azért, mert be lesz kapcsolva a főoldalon a cikkek kommentelési lehetősége, a tematikának pedig helyet kellett csinálni.

Emellett szándékunkban áll a fórum átköltöztetése egy erősebb szerverre (részben ennek is volt köszönhető a tegnapi leállás), reményeink szerint a lassulások ezzel meg fognak szűnni.

üdv

R.

Azt azért nem gondolja senki komolyan, hogy azért, mert max 200 regisztrált, belépett tag másképp nézné a fórumot, az aláásná az egységet. Gugliból deafulttal látják. Kilépve dettó. Új regek dettó. Ez csak egy gesztus lenne. Tény, hogy az üzemeltetőnek joga van, de nem értem miért fáj neki?

De ez tényleg parttalan vita, mint a legtöbb. Hq nem akar jó fej lenni. Kíváncsi vagyok, meddig kell majd az erősebb vas.....

Szerkesztette: e-lias 2009. 06. 09. 09:53 -kor

#328 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 09:55

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 10:34

A skinnel kapcsolatban nem nagyon szeretnék parttalan vitába bonyolódni, ...

Mindenben teljesen igazad van, de..

Idézet: szucsati - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 10:42

...még nem indokolja, hogy a választás lehetőségét el kell venni!

oldalak ota konyorgunk egy epkezlab valaszra, hogy MIERT nem lehet valasztani.
Amit eddig "kaptunk" az ennyi:

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:53

A régi bőrt sajnos a vezetőség semmilyen formában nem óhajtja megtartani...

A miertjet megtudhatnank esetleg? :confused:

Vagy csak annyi az ok, hogy porogjon egy kicsit az "uj" forum, (mert valljuk be, az elmult par nap alatt aktivabb lett a skin urugyen), aztan majd ugyis megkapjuk? Vagy meg ugy sem?

Gyartsak meg osszeeskuves-elmeleteket? :cool:

Szerkesztette: Attees 2009. 06. 09. 10:00 -kor

Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#329 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 11:28

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 14:24

GreaseKit rinya nélkül települ, SIMBL kell hozzá, linkről minden megvan 5 percen belül. Aláírásomból a skines linkről a greasemonkey plugint utána felrakja magától, és kész. Kevéssé CSS, inkább JavaScript alapú a GreaseKit, de ahogy mondtad, CSS alapú cuccok egyelőre csak 3-as safari alá vannak.

Koszi a segitseget. Feltettem a SIMBL-t es a Greasemonkey-t is de odaig tudok csak eljutni hogy Safari-bol megnyitom a Manage Scripts ablakot. Ott nem enged semmit kijelolni.
A Manage Applications szerint a Safari tamogatott (v3.2.3). Help :confused:
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#330 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 11:36

Idézet: Attees - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 9:55

oldalak ota konyorgunk egy epkezlab valaszra, hogy MIERT nem lehet valasztani.
Amit eddig "kaptunk" az ennyi:

A miertjet megtudhatnank esetleg? :confused:

A Bolha átalakítása (szétbombázása) után ha hússzor nem, akkor egyszer sem kérdeztem rá, hogy miért, egyszerűen nem is hederítettek rá. Most sem fognak.

Mondom, két lehetőség van: hülyeség, vagy rosszindulat

#331 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 11:40

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 12:28

Koszi a segitseget. Feltettem a SIMBL-t es a Greasemonkey-t is de odaig tudok csak eljutni hogy Safari-bol megnyitom a Manage Scripts ablakot. Ott nem enged semmit kijelolni.

Az aláírásában van egy link (http://userstyles.org/styles/18545), arra rákattintva találsz egy gombot Load as user script felirattal, Arra ráböksz, aztán le kell okézni egy párbeszédpanelt. Ha minden jól van beállítva, akkor a GreaseKit menüt lenyitva találsz egy új menüpontot (HWSW skin vagy valami ilyesmi). Onnantól kezdve működnie kell.

#332 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 11:47

Ahaaa, mukodik! Koszonom. En Wyco kheki skinjet akartam Add-olni de nem engedte, hiaba kattintgattam :) Most mar jo csak furcsa modon eloszor az alap monokrom skint tolti be, aztan huzza ra ezt a barnat. Eleg zavaro hogy ketszer tolti be az oldalt. Lehet hogy ujra kellene inditanom a cuccost.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#333 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 11:51

Idézet: szucsati - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 11:36

A Bolha átalakítása (szétbombázása) után ha hússzor nem, akkor egyszer sem kérdeztem rá, hogy miért, egyszerűen nem is hederítettek rá. Most sem fognak.

Mondom, két lehetőség van: hülyeség, vagy rosszindulat

or 2in1. :think:

#334 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 11:56

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 12:47

Lehet hogy ujra kellene inditanom a cuccost.

Sajnos ez ilyen, először letölti az alap oldalt, majd ráhúzza a bőrt.

#335 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 12:04

Hogy néz ki a bolha te úr isten?????????

A címekből szinte ki se lehet hámozni hogy mi a rákot adnak el csak azt hogy eladó>pöcsömöccsse>fog>és>vidd

Szerk:

:think:
Most én vagy hülye vagy nem tom de ahogy megnyitok egy hirdetés a bolhán az a keki vagy milyen színűre vált a témája a fórumnak.

Szerkesztette: Virus9AX 2009. 06. 09. 12:14 -kor

#336 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 12:07

Újra feléledt bennem a fórumozhatnék itt, kis nosztalgia. Ha ez volt a cél sikerült, de mostmár kérnénk a barna skin-t :p Opcionálisan ofkorsz.

#337 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 12:46

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 12:47

Ahaaa, mukodik! Koszonom. En Wyco kheki skinjet akartam Add-olni de nem engedte, hiaba kattintgattam :) Most mar jo csak furcsa modon eloszor az alap monokrom skint tolti be, aztan huzza ra ezt a barnat. Eleg zavaro hogy ketszer tolti be az oldalt. Lehet hogy ujra kellene inditanom a cuccost.

Fizikailag nem tölti le kétszer, csak a végén vágja felül a CSS-t javascripttel. Majd ha kész lesz a PithHelmet a 4-es Safarihoz, lehet egyszerűbben is, addig ez van.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#338 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 12:48

Bocs most nem olvasnám végig a topicot de van régi barna vagy vmi új de sötét skin stylish/greasemonkeyhez? Ha nincs majd csinálok  :]
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#339 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 12:53

Idézet: FireShadow - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 13:48

Bocs most nem olvasnám végig a topicot de van régi barna vagy vmi új de sötét skin stylish/greasemonkeyhez? Ha nincs majd csinálok  :]

Katt az aláírásomban alul lévő linkre :) Nem volt messze  :cool:
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#340 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 12:58

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 12:53

Katt az aláírásomban alul lévő linkre :) Nem volt messze  :cool:

köszi szépen *vak* :respect:
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.