HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet A 2009 májusában bevezetett design-ról.. Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 09. 16:47

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 16:52

Nem támogatom a nagy gyűjtőtopikokat, szerintem az idő során egyértelműen bebizonyosodott, hogy a szakmai témáknál nem segítik, hanem egy idő után gyakorlatilag lehetetlenné teszik a tájékozódást.

Ez így van. Tényleg rossz, hogy mostanában minden topikot zárnak be sorban az MS részlegben.
A tényleg felesleges kis témákat meg be kéne olvasztani bezárás helyett.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#362 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 16:49

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 13:53

Katt az aláírásomban alul lévő linkre :) Nem volt messze  :cool:

Először nagyon megörültem, mert a betűk feketék lettek a Te verziódban, viszont a bolha tényleg szürke lesz tőle.Esetleg valami megoldást tudsz erre? (operával néztem).  :respect:

#363 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 16:56

Idézet: mexel - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 17:49

Először nagyon megörültem, mert a betűk feketék lettek a Te verziódban, viszont a bolha tényleg szürke lesz tőle.Esetleg valami megoldást tudsz erre? (operával néztem).  :respect:

Én közbe rájöttem hogy ez egy ujabb ajándék, a másikkal is szürke a bolha kezdőoldala.Ennyit erröl amit nemrég irt valaki hogy a bolha ugymarad :)

Szerkesztette: djculture 2009. 06. 09. 16:58 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#364 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 09. 16:56

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 15:31

Tudom, jobb mint ha nincs semmi, de az igazi az lenne, ha tenylegesen integralnak a ket feluletet... hir a foldalon, rovid reszlete a topicban, linkkel a hirre es a hir alatt a topic ezzel a hozzaszolassal kezdodoen jelenne meg. Nem lenne hatvan upc topic minden hirhez, hanem az az egy nyelne magaba az osszes informaciot.

Samott

Van technikai lehetőség erre az úgynevezett tartalmi threadek és fórumok összekapcsolásával, ezen házon belül is futunk még néhány kört. Az oldal a következő hetek, hónapok során fokozatosan fejlődni fog.

#365 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 16:57

Stylish esetében duplikálod a scriptet, és a tartalmából a 2. sorban a @-moz-document domain("forum.hwsw.hu") -t értelemszerűen bolhapiac.hwsw.hu-ra módosítod. Greasemonkey pluginnél meg felveszed a domain rule-t rá.

Avagy simán aldomain nélkül hwsw.hu-ra az egészet, ha úgysem nézed a főöldalt :) Fekete helyett barna csík lesz felül, és kész.

Szerkesztette: -NoVa- 2009. 06. 09. 17:04 -kor

...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#366 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 18:13

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 17:57

Stylish esetében duplikálod a scriptet, és a tartalmából a 2. sorban a @-moz-document domain("forum.hwsw.hu") -t értelemszerűen bolhapiac.hwsw.hu-ra módosítod. Greasemonkey pluginnél meg felveszed a domain rule-t rá.

Avagy simán aldomain nélkül hwsw.hu-ra az egészet, ha úgysem nézed a főöldalt :) Fekete helyett barna csík lesz felül, és kész.

Köszi, megpróbálom. Közben látom hogy a Wyco féle bulival is ez a helyzet, és másnak is.  :up:

Már meg is néztem. Az operához nem kell az első két sor, nem tudom hová írjam a bolhapiacot :)

Ja, megvan. Nem kell kétszer, mert az opera az oldalhoz rendeli. Létre kell hozni egy bolhapiac.hwsw.hu-t az operában, és ahhoz is hozzárendelni. Így már megy. :)

Szerkesztette: mexel 2009. 06. 09. 18:26 -kor

#367 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 18:18

Idézet: special - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 16:56

Van technikai lehetőség erre az úgynevezett tartalmi threadek és fórumok összekapcsolásával, ezen házon belül is futunk még néhány kört. Az oldal a következő hetek, hónapok során fokozatosan fejlődni fog.

A Bolhánál is ezt mondtátok, azóta sem változott semmi (kivéve, hogy hibaüzenetet dob, és nem jelennek meg a képek).

#368 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 18:20

Idézet: mexel - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 19:13

Már meg is néztem. Az operához nem kell az első két sor, nem tudom hová írjam a bolhapiacot :)

O/A-val meglátogatod a bolhapiacot. Ott rámész az oldal tulajdonságaira, egyedi stílus, és megadod neki a most használt .css fájlod, amivel a forum.hwsw.hu-t használod. De ezt jobb lenne a kheki topikban.

Hírek kommentelése: már a topik elején is írtam, hogy ennek lehetett volna egyszerűen egy saját alfórum, saját topikcsoportokkal. Ott nyugodtan szaporodhatott volna a sok kommentelt téma. A mostani rendszerrel jól kiszúrtatok magatokkal, lehet pakolászni a topikokat. Ha a főoldal tematikája változik, akkor lehet mindent újra átrakosgatni...

Szerkesztette: N0zer0 2009. 06. 09. 18:24 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#369 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 18:27

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 19:20

O/A-val meglátogatod a bolhapiacot. Ott rámész az oldal tulajdonságaira, egyedi stílus, és megadod neki a most használt .css fájlod, amivel a forum.hwsw.hu-t használod. De ezt jobb lenne a kheki topikban.

Hírek kommentelése: már a topik elején is írtam, hogy ennek lehetett volna egyszerűen egy saját alfórum, saját topikcsoportokkal. Ott nyugodtan szaporodhatott volna a sok kommentelt téma. A mostani rendszerrel jól kiszúrtatok magatokkal, lehet pakolászni a topikokat. Ha a főoldal tematikája változik, akkor lehet mindent újra átrakosgatni...

Köszi, közben rájöttem, kicsit bonyolultabban. :) Ahogy írod, tökéletesen egyszerűbb.  :respect:

#370 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 18:47

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 13:04

Most én vagy hülye vagy nem tom de ahogy megnyitok egy hirdetés a bolhán az a keki vagy milyen színűre vált a témája a fórumnak.

Ja, kheki, ami jó is. Minnyá megkérjük Wycot csinázzom a bóhára ilyen sünszarós kinézetet :Đ
Make love not Wor.

#371 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 18:50

Az oldal a következő hetek, hónapok során fokozatosan fejlődni fog.

hat innen mar csak fejlodni lehet, igy igaz! :(
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#372 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 18:52

Idézet: special - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 17:56

Az oldal a következő hetek, hónapok során fokozatosan fejlődni fog.

Van is hova. Bár egyszer már olvastunk ilyet, most lehet kicsit komolyan is gondoljátok. Bár Renwick ezzel az egy szerverrel kicsit megijesztett.
Make love not Wor.

#373 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 17:47

Ja, kheki, ami jó is. Minnyá megkérjük Wycot csinázzom a bóhára ilyen sünszarós kinézetet :Đ

Egy sunszar nyulpaprikas rendel :D

Szerkesztette: Wyco 2009. 06. 09. 18:52 -kor

http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#374 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 15:52

szerintem az idő során egyértelműen bebizonyosodott, hogy a szakmai témáknál nem segítik, hanem egy idő után gyakorlatilag lehetetlenné teszik a tájékozódást.

szerinted.

szerintem meg az adott kozosseg egy adott tema kore jol tud sokszor szervezodni meg ha a tema folyamatosan valtozik is sok ev leforgasa alatt.
a forum ma:

#375 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 18:59

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 14:09

ez egy új fórum, új tematikával, olyannal, ami a főoldal tematikájához jobban igazodik.
ez most egy erzekeny bucsu a regi forumtol es mindenkitol akit azok a dolgok erdekeltek, ami a regi forumban volt meg?

Idézet

Most az más kérdés, hogy a már meglévő topikok nyilván nem mennek a dev/nullba pusztán azért, mert nem lehet rájuk húzni egyértelműen egyik új témakört sem.
azert nem artana tisztazni, hogy ez a temakorok kijelolesenek hibaja, vagy a topicok hibaja?

voltakeppen mi is a gond azzal, hogy van (volt?) itt nehany lelkes erdekolodo, akik "osszejartak" es megbeszeltek a dolgaikat? ez zavarja az uzemeltetot? az lenne a baj, hogy ezeknek az embereknek a topicjai nem fernek bele az uj strukturaba? persze ki lehet dobni a strukturat es az embereket is, szivetek joga. de tenyleg ezt akarjatok?

Idézet

Másrészt meg ha valami rossz helyre került -- előfordulhat -- lehet jelezni a témakör házigazdájának, és akkor majd szépen át lesz pakolva máshová (már ha van neki jobb hely).
tessek ertelemes helyet csinalni! az eddigi struktura 90%-ban jo volt (hiszen organikusan fejlodott), a mostaniba ezt nem lehet jol beleeroltetni. de akkor arra ki kene valami ertelmeset talalni, vagy megy az egesz a levesbe.

p.s.: kedvesem soha nem forumozik, de most az elobb rapillantott a lapra, es kozolte, hogy ganyul nez ki. eddig is a szebvany feluletet hasznaltam, most is. csak gondoltam szolok.
a forum ma:

#376 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 19:03

Idézet: bogdan - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 19:59

Ez az bogdan, megy ez neked. Csak így tovább. Ha visszaharcolod a +1 skint, vagy eléred, hogy a mostani normálisabb legyen, kapsz sört, meg hun keyboard-ot. Még a csillagok is megvannak. Ezt nevezem. Ne kelljen csalódni benned.

#377 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 19:08

minek nekem hun keyboard a mostani svajci-francia melle? nemertem..
a forum ma:

#378 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 19:16

Idézet: bogdan - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 20:08

minek nekem hun keyboard a mostani svajci-francia melle? nemertem..

Mert úgy a szlávisztika mellé nem csak a germanisztikát és a francia nyelvészetet vehetnéd fel, hanem a hungarisztikát is. De addig is izzítsd be azt a svájcit, azon van öüàé. Hajrá! Minden reményünk benned van, most komolyan.

#379 Felhasználó inaktív   gyorsrizs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 20:12

fegyelmezett fórumpolgár-e vagy?

Hát nem.Skype nickem is Terms of violation use.
Szóval mielőtt megint valami csúnyát irnék kérek egy ban-t.
Idézet (a szerzôi jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény)
41. § (1) A mű nem üzletszerű felhasználása a szabad felhasználás körébe tartozik, ha az kizárólag a fogyatékos személyek - fogyatékosságukkal közvetlenül összefüggô - igényeinek kielégítését szolgálja, és nem haladja meg a cél által indokolt mértéket.

#380 Felhasználó inaktív   esztyopa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 20:21

Hat engem elegge elborzasztott az uj dizajn!
A regiben szepen elkulonultek a klfl temak,es jol,gyorsan attekintheto volt a kezdooldal.
Az uj elegge egyenfozeleknek tunik,mivel szinte minden tema egy szinnel,es egyforma betunagysaggal-tipussal jelenik meg.Szoval szerintem...unalmas lett! :omg:

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.