HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet A 2009 májusában bevezetett design-ról.. Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 09. 21:57

Idézet: gyorsrizs - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 22:26

Köszöntem a számomra biztositott lehetőséget,és az eddigi munkátokat.

Azért mártírnak sem kell lenni, értelme nincs, legfeljebb húznak egy strigulát az előző sok köré.
Make love not Wor.

#402 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 09. 22:06

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 15:06

Teljesen össze van integrálva a két rendszer, a cikkek alatt fognak megjelenni a postok, de hátteret a fórummotor adja, és a fórumban is megjelennek majd a cikkekhez tartozó topikok automatikusan.
Regisztrálni ettől még értelemszerűen kell majd a hozzászóláshoz.

üdv

R.

Jajj, a terminal mobilon is hogy szeressuk, amikor a fooldalon levo cikkhez/pr copypaste-hoz hozzair valami nagyonokosat az egybites juzer, es emiatt egy hetvennyolcadik tokfolosleges topik keletkezik. Mar most remeg a labam erte...  :rolleyes:
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#403 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 22:08

Idézet: GoodSpeed

Azt nem tudom, hogy akinek ennyire nem tetszik, az miért jár ide?
ad 1.: nem egeszen ertem, miert kellett kitorolnod a hozzaszolasod? miert nem allsz ki a velemenyed mellett?

ad 2.: a kerdesed egyebkent ertelmes, eppen ezen gondolkodik itt jopar ember. hogy miert probalkoznak meg? hat mert evek ota megszoktak, hogy ide jarnak, es hogy itt van egy csomo joismerosuk (vita-ellenfeluk), es erdemes/erdekes temak. es teljesen egyertelmu, hogy sokan kozuluk tavozni fognak napokon/heteken belul, ha nem tortenik erdemleges a kerdesekben.

jeleznem amugy, hogy engem szinte soha nem erintettek a forum-skin problemak -- kiveve az inviteles topicban lathatatlanna tett linkeket, amit nagyjabol 5x jeleztem, es soha senki le sem szarta. valoszinuleg koszonhetoen annak, hogy en CRT-n netezek, es ott ez nem zavaro. de van annyi empatia erzekem, hogy ertsem, ha masokat zavar. ami engem zavar, az a temak hasbarugasa, illetve a felhasznalok (akikert elvben vannak az uzemeltetok -- a hirdetesi penzt es a szakmai elismertseget ugyanis a felhasznalok termelik) szoval a felhasznalok kereseinek ennyire semmibevetele. megertem, ha valamit nehez megcsinalni (pl. a lassusag), de ha egyenesen szembe mennek a felhasznalokkal, no az nagyon baj.

a "feljelentosgetesesdi" -- ezt most nem Neked irom, hanem azoknak, akik reagaltak a hozzaszolasodra --, meg eppen nem jatszik. ha most rugnak ki barkit az itt hoborgok kozul, az vegervenyesen eltunik kulonosebb fajdalom nelkul. szoval ki nem szarja le. (sunnel persze, ha mas nem jut. :))

Szerkesztette: bogdan 2009. 06. 09. 22:10 -kor

a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#404 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 22:11

semmi.

Szerkesztette: bogdan 2009. 06. 09. 22:12 -kor

a forum ma:

#405 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 22:12

Idézet: bogdan - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 23:08

ad 1.: nem egeszen ertem, miert kellett kitorolnod a hozzaszolasod? miert nem allsz ki a velemenyed mellett?

Nem ismered meg a kollegat. Ezt csinalja mindenhol.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#406 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 22:14

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 21:02

És vajon miért nem lehetett rögtön ezt mondani? :think:

Mert ki kellett talalni :)
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#407 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 22:17

Idézet: bogdan - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 23:11

semmi.

Szürke, vs "lilás", bocs a minőségért. :)

Szerk.: Mindegy.

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Ndrew 2009. 06. 09. 22:18 -kor

#408 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 22:17

Idézet: kroozo - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 22:12

Nem ismered meg a kollegat. Ezt csinalja mindenhol.

tudom.. attol meg a kerdes ertelmes!
a forum ma:

#409 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 22:18

Ndrew: mondom, hogy semmi!
a forum ma:

#410 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 22:19

Idézet: asdf - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 23:14

Mert ki kellett talalni :)

Mondjuk inkább úgy, hogy le kellett egyeztetni. Én itt nem vagyok sem fejlesztő, sem tulajdonos.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#411 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 22:20

Idézet: bogdan - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 23:18

Ndrew: mondom, hogy semmi!

Látom, hogy közben kiszerkesztetted, de sztem még mások is belefutnak. Nekem se volt egyértelmű elsőre. Ha zavar kiszerkesztem. ;)

#412 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2009. 06. 09. 22:20

Szóval biztos feltűnt, de a fél fórum rám van kattanva... ha vlaamit leírok, akkor egyből nekem ugranak. Ha azt mondom az ég kék akkor azért mindegy csak támadjanak. Van itt egy két nick amelyik napont nézegeti a postjaimat, hátha belelehet valamibe kötni. Nos nem akarom, hogy utána rám kenjék hogy én vagyok a provokátor.

Ha megnézed a másikban a szavazás állása Igen [ 112 ] [84.85%]
Nem [ 18 ] [13.64%]
Az meg mi az? [ 2 ] [1.52%]

ebből én két dolgot vontam le.

1. van 18 felhasználó akinek tetszik ez a skin, ebből 17 mégi hallgat mint a sír.

A 112-ben meg egy jó pár olyan van, aki nem is figyelt oda mire szavaz, vagy csak azért is csinálja a feszkót indítattásból szavazott ,és van egy töredék, aki szerint a kheki f*s szín tényleg jó volt.

#413 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 22:23

Akkor a véleményem.
idézet régebbi postból:
Azt nem tudom, hogy akinek ennyire nem tetszik, az miért jár ide? ez egy nem kötelező fórum, ellehet menni, és nem muszáj bejelnteni sem hangulatkeltésből, mint ahogy rizs tette.

14 oldala megy a fesztivál, szánalomnak tartom, hogy ilyen lassú egyesek felfogása. Ez a skin maradt, már leírták az illetkések számtalanszor. Ráadásul szerintem igencsak türelmesek, mert ismerek olyan nagy fórumot, ahol a sün sz*rás töredékéért örök bannt osztogatnak.

#414 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 22:27

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 23:19

Mondjuk inkább úgy, hogy le kellett egyeztetni. Én itt nem vagyok sem fejlesztő, sem tulajdonos.

üdv

R.

Akkor a kovetkezo ilyenre jo lenne mar vegre eljutni odaig, hogy valaki benyogjon,, egy ket nap turelmet kerunk, hogy atbeszeljuk''. Mas lenne a szajiz, es ez mar nem az elso eset, hogy ez a minimalis elmarad.

Valld csak be, megijettetek hogy jon bogdan ervelni  :Đ
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#415 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 22:28

ad 2.: a kerdesed egyebkent ertelmes, eppen ezen gondolkodik itt jopar ember. hogy miert probalkoznak meg? hat mert evek ota megszoktak, hogy ide jarnak, es hogy itt van egy csomo joismerosuk (vita-ellenfeluk), es erdemes/erdekes temak. es teljesen egyertelmu, hogy sokan kozuluk tavozni fognak napokon/heteken belul, ha nem tortenik erdemleges a kerdesekben.

van a magyar weben számtalan fórum. Ha van 20 tag aki MSN-ezik meg mittudomén még mitcsinál áthúzhatnak egyszerre egy olyanra, ahol nem bántja a szemüket a szín. Nem így van? Vagy talán nem akarnak newbieként kezdeni? Mert arra verik magukat, hogy van x száz vagy ezer hozzászólásuk? És sok meló míg életük művét újból felépítik? Erről van szó ?

#416 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 22:32

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 23:23

Akkor a véleményem.
idézet régebbi postból:
Azt nem tudom, hogy akinek ennyire nem tetszik, az miért jár ide? ez egy nem kötelező fórum, ellehet menni, és nem muszáj bejelnteni sem hangulatkeltésből, mint ahogy rizs tette.

14 oldala megy a fesztivál, szánalomnak tartom, hogy ilyen lassú egyesek felfogása. Ez a skin maradt, már leírták az illetkések számtalanszor. Ráadásul szerintem igencsak türelmesek, mert ismerek olyan nagy fórumot, ahol a sün sz*rás töredékéért örök bannt osztogatnak.

Ez eslő bekezdés ok.

Én például egy épkézláb indokra vártam, hogy miért baj, ha megmarad a bónusz opció, és nem csak a színekről, hanem a "mert csak" hozzáállásról is szó volt, sőt. Többről van itt szó, mint néhány színről. Akinek nem tetszett a military, még az is kiállt mellette, mert nulla munka visszatenni és senkit nem zavart volna. Mert senki nem úgy állt hozzá, hogy a másiknak csak azért se legyen jó, mint ahogy te teszed. Egyébként ezt vasárnap este kellett volna rövidrezárni. Mindegy.

Persze még a fenti indoklással sincsen szöges ellentétben az opció, de ez már inkább elfogadható.

#417 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 22:36

[quote name='GoodSpeed' date='2009. jún. 9., kedd - 23:28'] ad 2.: a kerdesed egyebkent ertelmes, eppen ezen gondolkodik itt jopar ember. hogy miert probalkoznak meg? hat mert evek ota megszoktak, hogy ide jarnak, es hogy itt van egy csomo joismerosuk (vita-ellenfeluk), es erdemes/erdekes temak. es teljesen egyertelmu, hogy sokan kozuluk tavozni fognak napokon/heteken belul, ha nem tortenik erdemleges a kerdesekben.

[/QUOTE]
van a magyar weben számtalan fórum. Ha van 20 tag aki MSN-ezik meg mittudomén még mitcsinál áthúzhatnak egyszerre egy olyanra, ahol nem bántja a szemüket a szín. Nem így van? Vagy talán nem akarnak newbieként kezdeni? Mert arra verik magukat, hogy van x száz vagy ezer hozzászólásuk? És sok meló míg életük művét újból felépítik? Erről van szó ? [/quote]
Ezt nem teljesen értem. Szerinted azért jár ide valaki, hogy sok hozzászólása legyen, mert az jó? Lehet, nem tudom, de kétlem. Picit más lehet az értékrendünk. Én spec azért járok ide, mert itt ismerek embereket, és az ő véleményükre vagyok kíváncsi, ezt szoktam meg, ezt szeretem. Nehéz lenne alternatívát találni.

#418 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 22:46

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 23:20

Ha megnézed a másikban a szavazás állása

Vagy azt sem tudja, hogy ez itt az. Nézd meg a többi fórumot, mindegyiken van pár anyázós meglepődős:

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...60#entry5951457

Utolsó 3 elég is. Na, Ő nem jön ide anyázni, majd mi megtesszük helyettük. Úgy csinálsz, mint aki másfelé nem olvas, mert kb. generál probléma.
Make love not Wor.

#419 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 22:48

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 23:28

És sok meló míg életük művét újból felépítik? Erről van szó ?

És ha erről? Amúgy mercsak. Indexen is nyomulok, ph-ra max. akkor lesek be, ha a kugli ott talál valamit, terminált 10 éve nem láttam. Ha valami orbitális faszságot írnak Origón, akkor oda beböfögtem, de van vagy 2 hsz-em. Ott sem vagyok.
Make love not Wor.

#420 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 22:54

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 23:20

Szóval biztos feltűnt, de a fél fórum rám van kattanva... ha vlaamit leírok, akkor egyből nekem ugranak. Ha azt mondom az ég kék akkor azért mindegy csak támadjanak. Van itt egy két nick amelyik napont nézegeti a postjaimat, hátha belelehet valamibe kötni.

biztos véletlen ;)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23