HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet A 2009 májusában bevezetett design-ról.. Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Fenyo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 13. 19:07

Üdv!

Ha jól vizslattam végig a topic-okat, akkor úgy nézem nincs még ilyen topic, így én elkezdem.

Nemtom ki hogy van vele, de nekem ez az új design nagyon nem tetszik.
Nagyon index-es, nem értem miért kell őket majmolni.
Lehet, hogy csak azért mert megszoktam már, de nekem sokkal könnyebben átláthatóbb volt a régi design. Talán kicsit egyszerű volt, de legalább nem volt úgy össze vissza teleszemetelve, mint ez.

Ja, és: Hol a túróban van a "korábbi hírek" gomb?? Az lemaradt? Hogy lehet így visszamászkálni a régebbi hírek közé? (az elmúlt napok hírei, amik kicsúsznak a főoldalról)
"Korábbi tesztek" vannak csak, hírek nincs. Az ok, hogy van fent kereső, de azzal nem lehet "böngészni".

Szal szerintem tegyétek vissza a régit, az jobb volt...

Edit:
Apropo: Lehet kéne egy savazást is csinálni az új oldalról :)

Szerkesztette: Fenyő 2009. 05. 13. 19:08 -kor

#2 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 19:57

+1 a réginek ;)
Intel DP43TF - Intel C2Q Q6600@2.4GHz - 4x1 GB Kingston - 320 GB WD Raid Edition - Nvidia 9600GT - DELL 19" TFT
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#3 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 13. 20:08

Nekem kinézetre tetszik. Najó, elfogadható :). Viszont szerintem is átláthatatlan. Ez a két oszlopos címlista nagyon zavaró szerintem. Ide-oda ugrál rajta a szemem, aztán hagyom a francba, és megnézem inkább az rss-t :)

Nem csak nekem nem jelenik meg a fórum tetején az a kis sáv, mióta új design van, ugye?

#4 Felhasználó inaktív   Dozer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 13. 20:43

Érdekes, pont a minap gondoltam arra, hogy milyen régóta nem volt design-váltás...
Kinézetre nekem tetszik, a cikk-cakkos kialakítás nem az esetem, de megszokható, viszont a régi híreket én is hiányolom.
Csak szőrszálhasogatás, de a favicon lehetne egy kissé jellegzetesebb. Talán ha áttetsző lenne a háttér és nem fehér, akkor a kontúr miatt jobban meg lehetne különböztetni a többi fültől.

#5 Felhasználó inaktív   Marcy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 14. 18:56

Hasznos a topic valóban.
0 pont az új dizájnnak - (+1 mert szemre kicsit tetszetősebb, -1 mert használhatóságban kicsit kaotikusabb)
-10 pont a "korábbi hírek" gomb hiánya miatt - én is nagyonnagyon várom vissza!!
+10 pont a topicindítónak  :)
A hírértékelés gombokat jó ötletnek találom, használom. Bár kicsit fura lehúzni néha olyan cikkeket, amik szimplán csak érdektelenebbek voltak a többségnél, míg párat már a cím alapján nem nyitok meg, s így összességében a meg nem nyitottakat "magasabbra" értékelem a negatív értékelés hiánya miatt. De ezt valszeg túlagyalom.

uff

#6 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 14. 19:29

Idézet: szucsati - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 21:08

Nekem kinézetre tetszik. Najó, elfogadható :). Viszont szerintem is átláthatatlan. Ez a két oszlopos címlista nagyon zavaró szerintem. Ide-oda ugrál rajta a szemem, aztán hagyom a francba, és megnézem inkább az rss-t :)

Nem csak nekem nem jelenik meg a fórum tetején az a kis sáv, mióta új design van, ugye?

Dettó  :up:

Nem csak neked...
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#7 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 14. 21:33

Szintén egyetértek szucsati-val. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#8 Felhasználó inaktív   Fenyo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 14. 22:14

:)

Nayo, csináljunk sztem egy szavazást is a topic-hoz. (ugye jól sejtem, hogy a "szavazás hozzáadása" gomb csak nálam(mint topic-indító) meg a modoknál/adminoknál látszik?)

Először is "szavazzuk" meg, hogy milyen lehetőségek legyenek a szavazásban. (gondolom csak 1x állíthatom be, nem tudom később módosítani)

Szerintem:
"Tetszik! Jól néz ki."
"Elfogadható."
"Nem az esetem, de nem baj, maradjon"
"Borzasztó! Rakjátok vissza a régit!!!"

Jameg, mi legyen a kérdés pontosan?
Pld: "Mi a véleményed az új design-ról?"

Várom az ötleteket, h mivel egészítsem ki a kérdést és a lehetséges válaszokat, aztán akkor beállítom. :)

#9 Felhasználó inaktív   cix 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 15. 06:42

Régen olvasom ezt az oldalt, az új dizájn kaotikus lett, a régin villanásnyi idő alatt átláttam az új híreket, az újon teljesen elveszek, de lehet, hogy ez az én hibám?
CIX

#10 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 08:55

Csatlakozom az előttem szólókhoz, az új dizájnban biztos sok munka van, de tényleg átláthatatlan. Ezt az energiát/pénzt inkább egy új fórummotorba kellett volna befektetni. Ez már ezeréves, szinte mindenhol modernebb fórummotort használnak. Csak egy példa: Abydosgate, lenyitható ablak a hsz-en belül, ahova film/sorozat spoilert lehet írni. Itt meg baszkódhatunk az aprócska betűkkel.  :mad:
Vissza a régi dizájnt és új fórumot a népeknek!  :) 
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#11 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 05. 15. 09:09

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2009. máj. 15., péntek - 9:55

Ok, mennyi havidíjra gondolsz cserébe? ;)

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#12 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 09:52

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. máj. 15., péntek - 10:09

üdv

R.

Kb. annyira, amennyit az Abydosgate-n kérnek. ;)
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#13 Felhasználó inaktív   marklar2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 15:17

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. máj. 15., péntek - 10:09

Mintha maga EG beszélne belőled.

Amúgy ezt csúnyán buktátok.

Amikor még volt értelmezhető tartalom a fórumon, akkor voltak ötletelések a fórumozók részéről, hogyan lehetne jobbá tenni. Nagy ívben leszartátok.

Ehelyett kaptunk egy előre agyonhájpolt, aztán szépen elbaltázott fórummotorcserét, jöttek a jobbnál jobb reklámok a Takonyteltől (Vivendi? Invitel?), duplaaláhúzásos izéken át a bazinagy Google reklámokig alul, meg sikerült jól megújítani a bazárt.  :omg:

Azóta tartalom sincs, olvasottság sincs, törzsfórumozók régen leléptek, szóval mire is akartok előfizetési díjat szedni???

Na jó, pozitívumok is történtek: nagy nehezen visszakaptuk a 0.1 skint, megtörtént az éveken át halogatott szervercsere, de addigra már bőven elég lett volna a korábban szanaszét terhelt régi vas is. :D

#14 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 17:00

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2009. máj. 15., péntek - 8:55

Csak egy példa: Abydosgate, lenyitható ablak a hsz-en belül, ahova film/sorozat spoilert lehet írni. Itt meg baszkódhatunk az aprócska betűkkel.  :mad:

Megnéztem azt az oldalt. Az a fórummotor is IPB, ugyan az, mint itt van. Csak ez az 1.x sorozatból a legutolsó kiadás, míg az általad említett oldalon a legújabb van. A gáz, hogy emlékeim szerint mikor a HWSW átállt az IPB-re, akkor már javában készült a 2.x-es széria. Talán csak hetekkel utána jött ki a végleges változat. Tehát simán lehetett volna egyből a 2.x-es változatra váltani.

Szavazásnak sok értelme nincs szerintem, az új Bolhánál is hiába mondtuk, mi lenne jó, nagyon kevés minden valósult meg belőle (ami igen, azért ez úton is köszönet Szabinak :respect: )

Ezt az "Átigazolások" részt amúgy miért kell kiemelni? Ez tényleg érdekel valakit? :) Vagy fizetett dolog lenne?

#15 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 16. 00:06

Idézet: marklar2 - Dátum: 2009. máj. 15., péntek - 16:17

Mintha maga EG beszélne belőled.

Amúgy ezt csúnyán buktátok.

Amikor még volt értelmezhető tartalom a fórumon, akkor voltak ötletelések a fórumozók részéről, hogyan lehetne jobbá tenni. Nagy ívben leszartátok.

Ehelyett kaptunk egy előre agyonhájpolt, aztán szépen elbaltázott fórummotorcserét, jöttek a jobbnál jobb reklámok a Takonyteltől (Vivendi? Invitel?), duplaaláhúzásos izéken át a bazinagy Google reklámokig alul, meg sikerült jól megújítani a bazárt.  :omg:

Azóta tartalom sincs, olvasottság sincs, törzsfórumozók régen leléptek, szóval mire is akartok előfizetési díjat szedni???

Na jó, pozitívumok is történtek: nagy nehezen visszakaptuk a 0.1 skint, megtörtént az éveken át halogatott szervercsere, de addigra már bőven elég lett volna a korábban szanaszét terhelt régi vas is. :D

Nem gondolta komolyan az előfizetési díjat. Mondjuk fenntartás ügyében érdemes kis magyar vizeken megmaradni, de igazad van. Bár azt nem tudom, hogy 2008-as reggel a motorváltást miként élhetted meg, de hivatalból nem is akarom tudni :Đ .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#16 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 16. 14:35

Jómagam még mindig a hwsw v0.1 skint használom.
Szerintem nincs szükség dizájn váltásra.
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#17 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 16. 15:07

Szerintem meg az a design volt jo, ahol még a régi logó volt, az a fogaskerekes, nem ez a semmitmondó fekete.

Íme:

http://web.archive.o...ttps://hwsw.hu/

Szerkesztette: Dextrose 2009. 05. 16. 15:09 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#18 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 17. 10:43

Mondjuk egy design váltás megítélése pár év alatt változik: lásd a ma 10 éves i***x.hu hírportál retro designjával kapcsolatos ottani kommenteket... :D
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#19 Felhasználó inaktív   Strezi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 18. 09:47

Sajnos nekem elfogadhatatlan az új design. Ahogy látom bent is gondok lehetnek ebböl, mert a hírek is elmaradnak rendesen.

Eddig napi rendszerességgel néztem, mert tetszett és érdekes volt. Most kb egyszerre mindkettő megszűnt.

Viszlát!
Otthon: Apple iMac 20" C2D, LG50PC1DA plazma, Marantz DV6600 DVD, Technics SADX930, Preludium hangfalak
Munka: Intel Core i7 965 Extreme + Q6600, Intel X25 SSD, Dell 3007FPW

#20 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 18. 12:57

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. máj. 16., szombat - 16:07

Szerintem meg az a design volt jo, ahol még a régi logó volt, az a fogaskerekes, nem ez a semmitmondó fekete.

Íme:

http://web.archive.o...ttps://hwsw.hu/

Biztos maradi vagyok, meg nem értem meg a webkettőháromnégy által támassztott ostoba divatdiktálásokat, de nekem ez a régi fejléc egy színes és érdekes tartalmat hordoz, a gyászkerettel azóta sem vagyok kibékülve, ahogy az unalmasra egyszerűsödött logóval sem.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó