HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#1041 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 11. 10:25

Idézet: Zsömbi - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 11:15

Kb. 5 évre, futásteljesítmény meg nagyjából évi 10 ezer km lenne. Tudom, hogy ez a 10k nem sok és így nem igazán éri meg a dízel felára, de mindenképp ez kell, mert "csak". :)

Ennyi kilometerre aztan tenyleg teljesen felesleges a dizel.. De igy meginkabb azt mondom, hogy a golfot vegyetek, lehetoleg rendeljetek bele napfenytetot meg gyari navit, es 5 ev mulva szoljatok, mikor eladjatok 50ezer km-el, addig foglaloznam. jo? :Đ
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#1042 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 10:27

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 11:24

Aztan csak ovatosan a Renault-okkal: Kitiltották a Renault autóit Kínából

Samott :Đ

No problem, majd bevetik a Daciát.  :Đ Sárga tetvek. :)
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#1043 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 10:29

Idézet: Zsömbi - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 11:15

Kb. 5 évre, futásteljesítmény meg nagyjából évi 10 ezer km lenne. Tudom, hogy ez a 10k nem sok és így nem igazán éri meg a dízel felára, de mindenképp ez kell, mert "csak". :)

Azért, ha csak városban akarja használni, készüljön arra, hogy a változó geometriás turbo idővel állandó geometriássá válik.

#1044 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 11. 10:30

Idézet: Indy - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 11:27

No problem, majd bevetik a Daciát.  :Đ Sárga tetvek. :)

Ezt ezen a fórumon pls. ne.

#1045 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 10:32

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 11:30

Ezt ezen a fórumon pls. ne.

A világért sem!  :respect: (Legalább most kétszer is szerepel)

Szerkesztette: Indy 2009. 06. 11. 11:05 -kor

#1046 Felhasználó inaktív   Zsömbi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 10:33

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 11:29

Azért, ha csak városban akarja használni, készüljön arra, hogy a változó geometriás turbo idővel állandó geometriássá válik.

Nagyrészt városban lenne használva, de nagyjából havonta 1 autópályázás is benne lenne. Valamint néha-néha egy kis vidéki út (20-30km). Az nem elég, hogy kikormolódjon a rendszer? :think:
üdv.: Zsömbi

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

#1047 Felhasználó inaktív   Zsömbi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 10:37

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 11:25

Ennyi kilometerre aztan tenyleg teljesen felesleges a dizel.. De igy meginkabb azt mondom, hogy a golfot vegyetek, lehetoleg rendeljetek bele napfenytetot meg gyari navit, es 5 ev mulva szoljatok, mikor eladjatok 50ezer km-el, addig foglaloznam. jo? :Đ

Lehet felesleges, de ez van.

Gyári navit biztos nem rendelünk bele, mert felesleges. Napfénytető meggondolandó, mert a mostani Ypsilonban is van. Majd 5 év múlva szólok. :Đ

A lopástól azért félek/félünk, mert hiába lesz rajta Casco, azért csak macerás és hosszadalmas lenne egy ilyen ügy. Meg hiába térítik meg a kárt, azért csak ellopják az ember nagy becsben tartott, szeretett autóját, ami nem egy jó dolog.
üdv.: Zsömbi

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

#1048 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 10:38

Idézet: Zsömbi - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 11:33

Nagyrészt városban lenne használva, de nagyjából havonta 1 autópályázás is benne lenne. Valamint néha-néha egy kis vidéki út (20-30km). Az nem elég, hogy kikormolódjon a rendszer? :think:

Nem tudom.

#1049 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 10:41

Idézet: Zsömbi - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 11:37

Lehet felesleges, de ez van.

Gyári navit biztos nem rendelünk bele, mert felesleges. Napfénytető meggondolandó, mert a mostani Ypsilonban is van. Majd 5 év múlva szólok. :Đ

A lopástól azért félek/félünk, mert hiába lesz rajta Casco, azért csak macerás és hosszadalmas lenne egy ilyen ügy. Meg hiába térítik meg a kárt, azért csak ellopják az ember nagy becsben tartott, szeretett autóját, ami nem egy jó dolog.

Egyafene, navit majd rakatok bele en:) Rendben, szoljal majd, de akkor tenyleg vigyazzon ra edesanyad:)

Egyebkent persze, igazad van a lopas dologban, de azert megiscsak nyugodtabb ugy az ember. cascoval en biztos nem neznem a lopasi statisztikakat, csak ennyit akartam mondani. Nem elsoszamu szempont ilyenkor. Raadasul azert mar eleg komoly vedelmek leteznek, ugyhogy meg lehet neheziteni a dolgot. ha meg garazsban all, akkor foleg.
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#1050 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 10:48

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 11:24

Aztan csak ovatosan a Renault-okkal: Kitiltották a Renault autóit Kínából

Idézet

kínai minőségellenőrzési hatóságok

Samott :Đ

:nevet2: :nevet2: :nevet2: :nevet2: :nevet2: :nevet2:  Az év vicce! :Đ

#1051 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 10:50

Na. Meguntam a sárga indexet és lefújtam pirosra. Kurvajól néz ki mert az egész hátsólámpabúra alapból piros, csak az index ilyen fos sárga. A gond az,hogy most pirosan világít ez a szar  :omg:
Ilyenkor mivan? Mossam le a brébe? Le lehet szedni minden további nélkül. Engem nem zavar annyira, de lehet a rendőröket igen. Mi erre a szabály, tudja valaki? Nézegettem itt a parkoló autókat és kb 10-ből 8nak piros a búrája gyárilag. Azok hogy világítanak sárgán? Vagy lehet keresnem kéne sárga izzót bele és akkor javulna? Amcsi autókon szoktam látni,hogy piros az indexük.
Szóval ez most szabályos így szerintetek? :think: Vagy szedjem le, és próbáljam kevesebb réteggel? :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#1052 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 11. 10:52

Idézet: Tigger - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 11:48

:nevet2: :nevet2: :nevet2: :nevet2: :nevet2: :nevet2:  Az év vicce! :Đ

Na ez az, gondolj bele milyen lehet, ha meg naluk is megbukott...  :Đ

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1053 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 10:52

[quote name='Tigger' date='2009. jún. 11., csütörtök - 11:48']
Samott :Đ[/QUOTE]
:nevet2: :nevet2: :nevet2: :nevet2: :nevet2: :nevet2:  Az év vicce! :Đ [/quote]
[quote]...Maguk is elismerték, hogy akadtak minőségi problémák a Kínába szállított autókon...[/quote]
Érdemes azért továbbolvasni. :)

#1054 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 10:53

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 11:50

Na. Meguntam a sárga indexet és lefújtam pirosra. Kurvajól néz ki mert az egész hátsólámpabúra alapból piros, csak az index ilyen fos sárga. A gond az,hogy most pirosan világít ez a szar  :omg:
Ilyenkor mivan? Mossam le a brébe? Le lehet szedni minden további nélkül. Engem nem zavar annyira, de lehet a rendőröket igen. Mi erre a szabály, tudja valaki? Nézegettem itt a parkoló autókat és kb 10-ből 8nak piros a búrája gyárilag. Azok hogy világítanak sárgán? Vagy lehet keresnem kéne sárga izzót bele és akkor javulna? Amcsi autókon szoktam látni,hogy piros az indexük.
Szóval ez most szabályos így szerintetek?   :think: Vagy szedjem le, és próbáljam kevesebb réteggel? :Đ

Biztosan nem szabályos. Én meg még nem láttam olyan autót, amelyiknek piros a hátsó indexbúrája.

Szerk.: mármint európai szabványoknak megfelelőt. Az amerikaiakat meg el kell látni sárga index-szel, ha forgalomba akarják helyezni.

Szerkesztette: Carmaged 2009. 06. 11. 10:54 -kor

#1055 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 10:59

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 11:50

Na. Meguntam a sárga indexet és lefújtam pirosra. Kurvajól néz ki mert az egész hátsólámpabúra alapból piros, csak az index ilyen fos sárga.

Nekem átlátszó az első lámpatestem, minden ragyogott benne, kivéve a ronda sárga izzót. Kivettem és lefújtam tükörspray-vel:

Kép

Kép

Így már jól néz ki, és sárgán villog, senki nem szólhat érte. Hátul nekem is sárga a búra, de az nev zavart. :) Viszont a rendőrök rád fognak szállni.

#1056 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 11:02

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 11:53

Biztosan nem szabályos. Én meg még nem láttam olyan autót, amelyiknek piros a hátsó indexbúrája.

Szerk.: mármint európai szabványoknak megfelelőt. Az amerikaiakat meg el kell látni sárga index-szel, ha forgalomba akarják helyezni.

ez pl gyári:

Kép

De lehet sárga izzóval kéne megpróbálni. Betekerek egy kínait a bajonettzárba.

Kép
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#1057 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 11:04

Idézet: Indy - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 11:59

Nekem átlátszó az első lámpatestem, minden ragyogott benne, kivéve a ronda sárga izzót. Kivettem és lefújtam tükörspray-vel:

Azér ez már meredek...  :eek:
Ledes megoldáson nem gondolkoztál?
BMWパワー
Kép

#1058 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 11:18

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 11:53

145/146 nak pl hátúl piros az indexbúrája elöl meg fehér, sárga ízzóval mindkettő sárgán indexel. Tolatólámpa is piros méfis fehéren világít. Cselesen van megoldva búra festése.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#1059 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 11:20

Idézet: Pitbull - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 12:18

145/146 nak pl hátúl piros az indexbúrája elöl meg fehér, sárga ízzóval mindkettő sárgán indexel. Tolatólámpa is piros méfis fehéren világít. Cselesen van megoldva búra festése.

Jogos. Na, akkor cseles búra alá cseles izzó jár. :D

#1060 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 11:22

Idézet: Pitbull - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 12:18

Trükkös trükkös. Akkor mi a megoldás?  :Đ
Lehet kipróbálom sárga izzóval, aztán ha azzal se akkor  :think:
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.