Idézet: Zsömbi - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 17:19
Blueboi: lehet bele rakatni utólag, de én valahogy jobban szeretem a gyárilag beépített cuccokat. Nem sznobság miatt, hanem talán jobban értik a dolgukat a gyáriak, mint az utólag beszerelős sufnituning boltok.
Az Urban Cruiser nem nekem kell, hanem édesanyámnak. Egyébként nekem is tetszik, szerintem semmi gond nincs a kinézetével.
Najo. Akkor kicsit tedd félre a korlátolt nézeteidet és gondolkozzál.
1. Egy autógyárban betanított munkások dolgoznak éreccségi vagy anélküli szinten, míg egy valamire való riasztószervízben, valamilyen okleveles műszerészek, autóvillamosságis emberek, akik nem azért választották ezt a szakmát, mert épp kellett vmi meló és a teszkó árufeltöltőknél nem volt üresedés, hanem mert ezt tanulták, ezt szeretik!
És ne ilyen médiamárkt autórádió meg bármilyen kütyü beszerelő műhelyére gondolj, hanem rendes autóvillamosságira.
2. De tegyük fel, nem értesz egyet és abban bízol, hogy a sorozatgyártásban legyártott, ugyanoda vezetékezett és pozícionált egységek majd jól megvédik az autót? Na ne röhögtess itt senkit ezzel.
Mindenki tudja, hogy a gyárilag beépített riasztók szart sem érnek, mert mindegyik ugyanúgy működik, ugyanoda van szerelve és vezetékezve. A tolvaj csukott szemmel hatástalanítja, mivel az összes autó ami a gyárból kigördült, ugyanazzal a technikával van "levédve". szerinted ez frankó és megbízható??
Lehet,hogy tovább fog működni,mint egy 10-20ezer forintos gagyi riasztó,de az biztos hogy kb annyit ér mintha ott se lenne, pont a kiszámithatóság miatt. Egy utólag beszerelt riasztónál pedig csak a beszerelő ember tudja, hogy melyik vezetéket hova kötötte, ami mind fekete, és csak ő tudja, hogy hol vannak a riasztó egységei eldugva az utastérben, nem a gyári helyen.
Kicsit olvassál utána mielőtt ennyire vakon megbízol ebben! Bocsi a hangnemért,de muszáj kicsit pofánvágni, hogy felnyíljon a szemed. Csak emiatt kizárni egy autó,mert nincs benne riasztó meg bt kihangosító.. öcsém anélkül nincs is élet...
Amúgy jó autót nézek ? Mer én urban cruiser-re ezt találtam:
Szerkesztette: blueboi69 2009. 06. 11. 16:39 -kor