HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#261 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 02. 19:06

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 19:47

Persze meg MTV  :omg: meg Mókus  :omg:  :Đ
Szóval továbbra sincs olyan felállásban más mint amit cyberde is mondott: Márka M szám.
RS-ből meg van minden szaron.  :Đ

MTZ 82?  :Đ
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#262 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 19:11

Idézet: Pitbull - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 21:35

Villanymotornál nem 0 fordulatra adják meg a nyomatékot? Mert általában a fordulattal fordított arányban áll a nyomtékuk.

Amelyik típusú villanymotornál oda esik, annál igen.
Pl aszinkron motor nagyvonalakban hasonló görbét ad, mint a belső égésű motorok. Tökmindegy, gondolom alacsony fordulaton adja a teljesítményét, vagyis közvetlen kerékfordulaton.
Daedalus is the Internet

#263 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 19:16

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 9:22

Ezt nézzétek meg, garantáltan beszartok behugyoztok.  :cool:
http://www.youtube.c...h?v=HQ7R_buZPSo

Hehe, nem bírja lejátszani a gép még kicsi felbontáson sem. Ha megnyomom a HD gombot akkor még rosszabb lesz. Sosem gondoltam volna hogy ilyesmikkel tudnak rákényszeríteni a gonosz HW-SW kartellek (nem HWSW, azt szeretjük!) az erősebb procira, de ha sok szép autós-motoros videó ugrál akkor bővíteni kell alighanem  :omg:

Megnézném azért a werkfilmet hogy mennyi felni/felfüggesztés/kaszni ment tönkre amíg ezt így sikerült felvenni. A rendező mosolya sem lehetett őszinte, amikor már huszadszorra sikerül szétütni a felnit a kikötő mólójának peremén vagy már 3 db Impreza ereget buborékokat a víz fenekéről.

De látványos és ha nem a kákán is a csomót keresi az ember akkor király  :up:

Asszem lassan megyek a "megint egy új gép" topikba nyomozni erősebb központi feldolgozóegység után... :(

Üdv!
.
.
.

#264 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 19:29

Idézet: donphobos - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 20:16

Asszem lassan megyek a "megint egy új gép" topikba nyomozni erősebb központi feldolgozóegység után... :(

Üdv!

:offtopic: Uhh, én is azt hittem, hogy a 2,8-as Prescott elég lesz még évekig netezéshez. De nagyon nem. :mad:

#265 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 19:34

Régi 3200+-os Barcim pár fps-t nyom HD-ben.  :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#266 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 19:46

Idézet: Grillo - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 19:03

Ehhez az RS témához.
Itt állt az ablak alatt egy fekete Focus szedán RS logóval a hátulján. Zöldkártya nyilvántartás szerint 1,6 16v... Nameg RSből nem csak csapotthátú van?

Nekem meg itt áll egy kékRS a gatyámba.  :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#267 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 19:51

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 20:46

Nekem meg itt áll egy kékRS a gatyámba.  :Đ

Elkékült? Elszorítottad?  :omg:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#268 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 20:00

Nekem meg múlt héten dottorebácsinál volt a kocsim, mert 2 hét alatt összeírtam egy listát aztán ment vissza garba.
Megoldották a fék és a futómű nyűgömet is, kapott új szilenteket előre-hátra a kocsi, meg megcsinálták a kifújos kipuffot is.
Jelentem 210 nél sem mozdul meg a segge, utána kanyar jött, tovább nem nyomtam . :D

Megoldották a tempomatot is...
Fincsi volt, BP fele 170 nél löktem egy tempomatot, aztán kivillant a műszerfalon az összes kivillanható, go to vészprogram max 1000 rpm fordulat :D Kicsit égő volt, mert pont lenyomtam egy buszt, aztán a busz balról szépen el mellettem, majd mehettem ki leállóba egy stop-start ra :D

Kaptam egy Altea XL FR-t csereautónak, mert ott kellett hagyni a verdát.
Meglepődtem, hogy hogy szedi a lábát.
Nem tudtam, hogy Fr, gondoltam kaptam valami 1.9 105 LE-t.
Aztán elkezdem kifelé a városból rakni neki, 1-2-3  ránézek az órára 150.. Jamondom nézzükcsak azt a forgalmit...  :Đ

Ha minden jól megy, akkor szombaton viszem progizni a vasat, majd lökök be Dyno eredményt. :)
100%

#269 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 20:02

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 17:08

Aha.
Clio RS, Megane RS, Fabia RS, Octavia RS.... szted ez hány cég? Mert ha a Dacia kitalálná hogy nekik lesz M-es Loganjük az hótzicher,hogy a jürgenék a kárpátokkal együtt bedózeraltotnák az egész kócerájt. Szal gyanítom azonos a cég, különben nem engednék a saját nevüket máshol, valamint Indy se tiltakozott két kézzel. Azt meg mindenki tudja az autósportban, hogy kormányzott kereket nem hajtunk meg, kivéve a rallyban,szóval ezek kicsit olyan kicsit mosolygásra fakasztó "tuningok". Pláne, hogy egy 20-25éves e30as 25ös bmw is otthagyja az octaviars-t elmondások szerint, pedighát ez nem egy mai darab autó, az e30 meg gyári és mégcsak nem is tuningolt :) Mégha vmi Brabus, amg, vagy hamann lenne, aszondom oké le a kalappal.

Bakker, komolyan kérdem hol élsz te? A saját BMW E30-adon kívül nem is ismersz más márkát? Komolyan ledöbbentem most. RS egy tuningcég? :Đ :D :omg: Aki csinálja a rönó, ford, skodri RS-eket? Atyaég, ez kész :Đ :D

Klikkelj arra a linkre, amit az előző hsz-emben linkeltem, azt felvilágosodsz rönó fronton.

RS egy típusjelzés, mint az M a propelleréknél. Rönónál külön gyárban fejlesztik és építik a RenaultSport modelleket (régi Alpine gyárban), ami nem csak abból áll, hogy akkor adunk egy új sw-t a kompnak, meg megtoljuk a turbónyomást, azt szevasz.

Hát persze, hogy egy alap 25 éves 325-ös elkeni a száját egy szintén alap 200 lovas Octavia 2.0T-nek :Đ RS-ek is gyári modellek, tuning nélküliek. Elia, K-Tech és társaik fejlesztik és teszik hozzá a plusz tuningkiteket ezekhez a gyári sportmodellekhez, amik az izmosítókúra után 270 paci körül lesznek.

Mielött lefitymálod ezeket az RS-eket, legyen az Skodri, Ford vagy Rönó, stb. (ahogy kiderült eddig fingod sem volt, hogy mik ezek, eszik vagy isszák őket), jó lenne, ha tájékozódnál. Ismétlen, gugli a barátod,  nagyon el vagy tájolva... Ha néha olvasnál olyan általános dolgokat, mint tc, a5, vezess.hu, etc. (-> autós honlapokat, nem csak bmw bontós honlapokat pörgetnél nap mint nap), már akkor kéne némi fogalmadnak lennie, hogy mik ezek, honnét jönnek és honnét erednek.

#270 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 20:03

Idézet: Kory - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 17:04

Azt elfelejtettem írni, hogy a Toledonál fékolajat is cseréltek.

:)

Ja hát az az 1000 ft amibe a pár deci fékolaj kerül az lehetett a sok biztos  :Đ

#271 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 20:05

Kezdjük ott, hogy Octavia Rs ből van kombi is, meg dízel is.
Szerintem egy Konor féle Vanos 325i e30 coupe el kell hogy verje a dízel RS-t és megkockáztatom, hogy még a TFSI-t is.
100%

#272 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 20:07

Gyerekek... Írtam, hogy automata 1.8T-t NE. Erre valaki belinkel egy Multitronicot ami köztudottan gyári állapotában is kb 80-100e km-t bír ki MAX. Ha azt még meghúzod akkor lehullik a f@szba, aztán lehet 7-8 kilóért bontottat, vagy 1.3m ért újat venni. Tisztára megéri.
100%

#273 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 20:09

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 18:09

De egyelőre se Rudi, se Indy nem nyilatkozott arról, hogy mi a Renault gyári tuningcége....

A rönó az bakker önmaga. RenaultSport. Rönóhoz tartózik, belső sportrészleg (tudod, rönó pl. F1-ben is ott van, ha nem tűnt volna fel eddig, meg van olyan is, hogy WSR mindenféle géposztállyal, hogy az apróbb szériákról már említést se tegyünk), nem tóth józsi maszek autóbuherátorcége csinálja ezeket az RS-eket a rönónak a fordnak meg a skodának mucsaröcsögén.

#274 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 20:15

Idézet: LML - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 21:05

Kezdjük ott, hogy Octavia Rs ből van kombi is, meg dízel is.
Szerintem egy Konor féle Vanos 325i e30 coupe el kell hogy verje a dízel RS-t és megkockáztatom, hogy még a TFSI-t is.

Ha tud 7.3-at 100-ra, akkor elkaphatja a TFSI-t. Megane RS-nél ez 6.5s.

#275 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 20:22

Idézet: Rudi - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 20:02

Bakker, komolyan kérdem hol élsz te? A saját BMW E30-adon kívül nem is ismersz más márkát? Komolyan ledöbbentem most. RS egy tuningcég? :Đ :D :omg: Aki csinálja a rönó, ford, skodri RS-eket? Atyaég, ez kész :Đ :D

Klikkelj arra a linkre, amit az előző hsz-emben linkeltem, azt felvilágosodsz rönó fronton.

RS egy típusjelzés, mint az M a propelleréknél. Rönónál külön gyárban fejlesztik és építik a RenaultSport modelleket (régi Alpine gyárban), ami nem csak abból áll, hogy akkor adunk egy új sw-t a kompnak, meg megtoljuk a turbónyomást, azt szevasz.

Hát persze, hogy egy alap 25 éves 325-ös elkeni a száját egy szintén alap 200 lovas Octavia 2.0T-nek :Đ RS-ek is gyári modellek, tuning nélküliek. Elia, K-Tech és társaik fejlesztik és teszik hozzá a plusz tuningkiteket ezekhez a gyári sportmodellekhez, amik az izmosítókúra után 270 paci körül lesznek.

Mielött lefitymálod ezeket az RS-eket, legyen az Skodri, Ford vagy Rönó, stb. (ahogy kiderült eddig fingod sem volt, hogy mik ezek, eszik vagy isszák őket), jó lenne, ha tájékozódnál. Ismétlen, gugli a barátod,  nagyon el vagy tájolva... Ha néha olvasnál olyan általános dolgokat, mint tc, a5, vezess.hu, etc. (-> autós honlapokat, nem csak bmw bontós honlapokat pörgetnél nap mint nap), már akkor kéne némi fogalmadnak lennie, hogy mik ezek, honnét jönnek és honnét erednek.

Na akkor azt mondd meg nekem, hogy egy ilyen nagy és neves tuninggyár mint az RS, miért nem védeti le a nevét és a többi szutyok miért használja?
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#276 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 20:23

Idézet: Rudi - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 20:09

A rönó az bakker önmaga. RenaultSport. Rönóhoz tartózik, belső sportrészleg (tudod, rönó pl. F1-ben is ott van, ha nem tűnt volna fel eddig, meg van olyan is, hogy WSR mindenféle géposztállyal, hogy az apróbb szériákról már említést se tegyünk), nem tóth józsi maszek autóbuherátorcége csinálja ezeket az RS-eket a rönónak a fordnak meg a skodának mucsaröcsögén.

okés, nem kell átesni a ló túloldalára  ;)
De ha ragaszkodsz hozzá akkor mutassál vmi zsirkaraj RS gépet,mert én még nem találtam,pedig megnéztem clio RS és megane RS oldalát is.

Szerkesztette: blueboi69 2009. 06. 02. 20:31 -kor

BMWパワー
Kép

#277 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 20:29

Idézet: Rudi - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 20:15

Ha tud 7.3-at 100-ra, akkor elkaphatja a TFSI-t. Megane RS-nél ez 6.5s.

Hát nemtom, mert 7.3 at az enyém is tud röhögve... :)
Chippel meg be KELL mennie 6.8 körülre simán.
100%

#278 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 20:42

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 20:29

:offtopic: Uhh, én is azt hittem, hogy a 2,8-as Prescott elég lesz még évekig netezéshez. De nagyon nem. :mad:

:offtopic: Firefox, videó indul, katt HD, fullscreen, szaggat. Mondom, anyád. Át ienyóc, tökéletesen megy. Ja, C2D 6750@3200. :omg:

Szerk.: tényleg ütős videjó, tök8, hogy hanyaggyára, de nagyon tuti. Ja, kis és nagydolgot nem csináltam, pont előtte voltam. :Đ

Szerkesztette: Csücsök 2009. 06. 02. 20:43 -kor

Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#279 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 20:44

Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 17:54

Toledora:
olaj 25k (4l x 6200)
oszűrő: 3.3k
ocsere díj: 6k
üzema szűrő: 12k
légsz: 10k
pollensz: 10k
cs. munkadíja 6k
Fék: 45k
csere díja: 10k

Szumma: 127K
A tippem legyen mondjuk 120k

Ibiza gyorstipp: 50k

(még nem olvastam tovább, Kory ezen hozzászólásánál járok)

Jó, nyertél. :D Igen, a fék nem volt annyi, 20 ezer volt az anyag, és 8 a csere. A pollenszűrő csak 6 ezer Ft. A légszűrő az brutál 12 ezer, a gázolajsz. az olcsóbb kicsit.

Szerkesztette: Kory 2009. 06. 02. 20:46 -kor

#280 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 20:53

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 21:03

Ja hát az az 1000 ft amibe a pár deci fékolaj kerül az lehetett a sok biztos  :Đ

3300 Ft-ba került a fékolaj a számla szerint + fékolajcsere díja 20 perc. :D

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.