Idézet: netcobra - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 19:07
Ezt talán néztem ma, tetszetős, nem mondom, hogy nem...Az audiknak egyedül a semmitmondó eleje nem tetszett soha.
Idézet
A Superb a Passat kínai sofőrös limuzin változatának az európai meghonosítása. Kábé 10 centivel meg van nyújtva a tengelytáv. Majdnem ugyanaz. Nem annyira poccos.
Nézd meg hogy mennyi pénzed van kocsira, felezd meg és abból a kategóriából nézelődjél. Akkor marad pénzed a nagyszerű szerelőgárdára és a fenntartásra.
Ha igazán erős gépet akarsz, akkor miért nem valami 5.7-es amcsi vas jól lefojtva? Az olajválság korából érdemes nézegetni, akkor a 7-literes motorokat is lehúzták 130 LE körülre. Akkor van nyomaték alapból, szétpörgetni sem tudod, megvan a feeling ahogy rotyog a V8. Meggázosítod, a legnagyobb gáztartály is elfér a csomagtartóban (3 hullás méretű). Aztán ringatózol és bámulod a franciaágy méretű motorháztető himbálózását alajáraton.
3-fokozatú automata váltó, a harmadik már overdrive. És merev tengely hátul szigorúan. Minden bőr, a klíma F-ben, a rádió pont rossz tizedenként ugrik. De a feeling!
Még jól is hangzana! :Đ Direkt néztem amerikai használtautó oldalakat és nem fogjátok elhinni, de 6-7 éves Ford Mustangok ára 1,5 millió forint körül mozog. Mondjuk el tudnám képzelni, hogy valaki behoz egyet és lefojtja.
Csakhát ott a regisztrációs adó. Vagy akkor marad az eredeti rendszám rajta.
Idézet
Ezek jók lennének, de ha jol tudom, elég gyenge Magyarországon a szervízhálózatuk és az alkatrész is igencsak drága hozzá.
Szerkesztette: Dextrose 2009. 06. 02. 22:07 -kor