HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13209
  • 13210
  • 13211
  • 13212
  • 13213
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#264201 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 11. 20. 18:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 20. 18:25

Én erre a went throught használom, ha az jó.

Az a jó. :-) Jé, mi annak idején ezt toltuk iparilag. :omg: De rég volt az is.

#264202 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 18:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 11. 20. 07:24

Haverom autósboltjában is mindig van ezektől naptár, az idei kritikán aluli, de nemcsak az én ízlésem szerint hanem amúgy is.

a tulaj ízlése.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#264203 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 18:30

Nekem jobban feltunt az egyenes szorens a kerdomondatban. Irtam volna mast is de ujratoltottem a lapot es annyira nem is erdekel.

Amugy sok anyanyelvu ahogy beszel... az eleg gaz. Bar teny, hogy en meg attol is messze vagyok.:)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#264204 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 18:32

Ez hogy van? A Golf átgurul sofőr nélkül az úton, felugrat a padkára. Aztán pár másodpercenként "ráindít' és megy előre 20-30 centit. Közben kulcsra van zárva, mert az odasiető ember nem tudja kinyitni.
Láttatok már ilyet?

1:27-től itt.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#264205 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 20. 17:51

Na, főnök betalált:

Nem féltelek, nyilván van olyan 1.0 probléma, ami 5 perc, az is 1 ticket, meg van olyan is, ami 5 óra, az is 1 ticket. Evvan. Én évek óta egy doc fájlban írom, h mit csináltam, volt is, h a főni izélt, átküldtem neki a linket.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#264206 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 11. 20. 18:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2015. 11. 20. 18:27

Az a jó. :-) Jé, mi annak idején ezt toltuk iparilag. :omg: De rég volt az is.

Héten megtaláltam a telefonközpontos IPhálózatról magyarázott jegyzetem, amit a könyvtárban basztattál házi feladatnak. Azóta azok a formulák jól mennek, inkább adjanak olyan szakmai szöveget, mint beszégletni a cég jövőjéről kávé mellett...
Make love not Wor.

#264207 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 18:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2015. 11. 20. 18:30

Nekem jobban feltunt az egyenes szorens a kerdomondatban. Irtam volna mast is de ujratoltottem a lapot es annyira nem is erdekel.

Amugy sok anyanyelvu ahogy beszel... az eleg gaz. Bar teny, hogy en meg attol is messze vagyok.:)

Én is majdnem belekezdtem, de telefonról jobb dolgom is van :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#264208 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 18:49

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2015. 11. 20. 18:33

Nem féltelek, nyilván van olyan 1.0 probléma, ami 5 perc, az is 1 ticket, meg van olyan is, ami 5 óra, az is 1 ticket. Evvan. Én évek óta egy doc fájlban írom, h mit csináltam, volt is, h a főni izélt, átküldtem neki a linket.

LMInél az "asset management software" 6 éves volt, azóta rendszert is cseréltünk, de még visszamásztam a régibe és látványosan lecsuktam. Meg "provide us an RSA enviroment please". Ez kettőnknek volt 1.5 hónap, végül haver átvette, de hát nahhh, akkor még virtuális sem volt, vagy éppen nem tudtunk anniy RAMot/erőt adni, így szervert vettünk és akkor ahhoz még bizbaszok. Ha valaki csinált már RSA szervert és mellé kb. az összes létező Win verziót kliensnek fizikailag is, akkor értheti. És ez is 1 darab. De ha ez kell, akkor minnyá generálok 100at, mert ugye a .doc-ot nekem a "heti" helyettesítette. Igaz az sem felelt meg, mert hétfő reggel nyitottuk, csütörötkön meg kérdeztek, hogy alsó szintű problémával is illett volna foglalkozni. Azóta kedden nyitom és beverem az előző napokat. Mer nekem semmi sem jó :-D
Make love not Wor.

#264209 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2015. 11. 20. 18:32

Ez hogy van? A Golf átgurul sofőr nélkül az úton, felugrat a padkára. Aztán pár másodpercenként "ráindít' és megy előre 20-30 centit. Közben kulcsra van zárva, mert az odasiető ember nem tudja kinyitni.
Láttatok már ilyet?

1:27-től itt.

Meghülyült utólagos indításgátló.

#264210 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 19:06

Nekunk van egy softwareunk ami 97 ota nem valtozott. Nem merik megbontani mert asszem 300.000 (haromszaz-ezer) user hasznalja es iggggennn iggennn fontos dolgot csinal.

Puritan az teny.

#264211 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 19:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2015. 11. 20. 18:57

Meghülyült utólagos indításgátló.

Indításgátló max. gátol, de a kulcsot nem tudja elfordítani, hogy induljon is az önindító. Persze gányolással bármit el lehet képzelni.
Make love not Wor.

#264212 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 19:52

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2015. 11. 20. 18:32

5 percesnél milyen szépen kiszáll stukkerral a kezében. Ésbazmeg ma mindenki ünnepélyesen ellépett, nekem nyugodtan megírták, hogy jó hétévgét, de hétfőig azért 2 új laptopot feltelepítve hozzak hadrendbe. Szerencsére némi alap kell, szoftvereket és mindent a GPO csinálja, de patcheléssel is el lesz egy darabig. Mondtam pár csúnya szót :-D
Make love not Wor.

#264213 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 19:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 20. 19:52

5 percesnél milyen szépen kiszáll stukkerral a kezében. Ésbazmeg ma mindenki ünnepélyesen ellépett, nekem nyugodtan megírták, hogy jó hétévgét, de hétfőig azért 2 új laptopot feltelepítve hozzak hadrendbe. Szerencsére némi alap kell, szoftvereket és mindent a GPO csinálja, de patcheléssel is el lesz egy darabig. Mondtam pár csúnya szót :-D

Ja, ez már a következő volt, csak nem néztem ide :-D

https://www.youtube....h?v=8oVOjjMk0h0
Make love not Wor.

#264214 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 20:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2015. 11. 20. 18:23

Ez egy egyszeri múltbeli cselekedet volt, a present perfect continuous pedig a múltban kezdődött és most is tartó tevékenységet jelöl.

Ez a halálom, egyszerűen nem értem, hogy kellene töredékmásodpercek alatt kiszámolni, hogy melyik múltidő kell.
Az, amikor holnap kezdjük el, ma nem csináljuk, de tegap óta kész vagyunk vele, az elég bonyás tud lenni nekem.
Évek óta mozgok angol nyelvi környezetben, eddig csak összezavartam mindenkit a próbálkozásaimmal. Ők se használják, mi a fasznak erőlködik ez?
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#264215 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 20:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 20. 19:52

Én elég lojális vagyok a céggel szemben, de ennek alapfeltétele, hogy a cég is megadjon egyfajta emberi tiszteletet. Nem arra vágyok, hogy terítsék le a vörös szőnyeget elém, csak egyfajta kölcsönös megbecsülés legyen meg. Ahol ez nincs meg, ott sajnos én sem tudok lojális lenni.

Ha késő délután lökik oda, hogy ez legyen kész hétfőre, akkor indokolt esetben persze meg lehet oldani. De ha ez rendszeres és/vagy az irányomba érkező kommunikáció és vállalati légkör nélkülöz mindenfajta tiszteletet, akkor nem lesz megcsinálva. Elég sok eset után lépek is, mert egyoldalúvá válik a helyzet.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#264216 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 20:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 11. 20. 20:10

Ez a halálom, egyszerűen nem értem, hogy kellene töredékmásodpercek alatt kiszámolni, hogy melyik múltidő kell.
Az, amikor holnap kezdjük el, ma nem csináljuk, de tegap óta kész vagyunk vele, az elég bonyás tud lenni nekem.
Évek óta mozgok angol nyelvi környezetben, eddig csak összezavartam mindenkit a próbálkozásaimmal. Ők se használják, mi a fasznak erőlködik ez?

Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#264217 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 20:21

Nemtom mi bajuk van a sraccal. Kb a legerthetobb mindenki kozul.

#264218 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 20:22

Van igy beszelo kollega. Joarc.

#264219 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 20:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 11. 20. 19:10

En erzesre tolom de azert van logika benne. En elobb tanultam mondjuk angol nyelvtant mint magyart szoval he'j... evvan. En spec eleg birom az angol nyelvet. Gyujtogeto vagyok. Van egy kozepfokum, ket felsofokum (nemtommie... egyik amcsi masik uk angol. Erdekelt.)

#264220 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 20:37

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2015. 11. 20. 20:11

Ha késő délután lökik oda, hogy ez legyen kész hétfőre, akkor indokolt esetben persze meg lehet oldani. De ha ez rendszeres és/vagy az irányomba érkező kommunikáció és vállalati légkör nélkülöz mindenfajta tiszteletet, akkor nem lesz megcsinálva. Elég sok eset után lépek is, mert egyoldalúvá válik a helyzet.

HRtől kb. a 300. sürgős esetet tolják alá idén. Esetleg többet. Mármint olyat, ami tervezhetőbb lett volna és akkor értelmes. Nekünk viszont nincs sürgős, csak levélben beszélnek, vagy van postaláda. Aztán ha nem adja ki és nem veszik ki időben, akkor az ember szopolik.

Ha telefonálsz, akkor rádcsapja, írj emailt. Semmi egyéb kommunikáció nincs, ajtajuk bezárva, be sem lehet menni. Előző főnök rosszul politizált, előre nekilátott hisztizni, hogy mi van ha szükségük lesz ránk, nem tudunk bemenni. Pár hét alatt adtak jogot a belképéshez. Én azért megvártam volna míg a vezérigazgatónak nemmegyanemmegy és ott állok az ajtó előtt, hogy hjahh, nekem sem, akkor most lesz szíves kijönni az iroda másik végébe és beengedni :-D

Ha levelet írsz, akkor ez van:

"Dear Sender!

Thank you for your email. We will respond to you within a maximum of 3 working days.
"

Aztán írnak valami fasságot és csak az időt húzzuk. Elég jó pozícióban vannak a cégnél, ha valami Nekik kell, akkor az sem kielégítő válasz, ha már előre kitaláltad a gonolatát és kész. Semmire nincs határidő, vagy ablak, hogy milyen típusú dolgot mennyivel előtte tudunk válallni. Itt most nyilván nem arra gondolok, ha a nyomtató füstjelekkel értesít, hanem tipikusan az új kezdők, csoportok közti mozgások, költözés, átszervezés, utazáshoz cuccok, kinevezés, csiribirik. Ilyenkor rendszeresen maradj itt, de érj be időben dolgozni és ne lógj annyit ebédidőben. Szerintem már bőven egyoldalú.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13209
  • 13210
  • 13211
  • 13212
  • 13213
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.