Idézet: Samott - Dátum: 2015. 11. 20. 21:53
Az uzlet termeli a penzt (azt is, amibol az IT-s a fizujat kapja), mindig nekik van igazuk.
Ja, itt is ezt szokták mondani, aztán sokszor pont a salesre nem költenek. Én rég teleszórtam volna a vasakat memóriával, vagy akármi. Mert csak. Esetleg egy fokkal jobb minőségű gépeket is vettem volna, de mikor hirtelen felindulásból rendeltünk 40-60 asztali vasat, azt a beruházást jobban átgondoltam volna. Nagy része bontatlanul áll a raktárban, várható volt. Bár ezen hiába csámcsogunk, erre szokták mondani, hogy "az már a múlt, de..." Itt 3 havonta van egy elvi fordulópont, oszt minden megy tovább
Ezek még a sületlenségek, hogy kitaláják mindenkinek RSA token a belépéshez, VPNhez, aztán egész cégre rendeltek kb. 250 darabot. Első nap elszórtam, szerdán beugattak, hogy mindenkinek állítsuk be, új VPN, új szelek, RSA nélkül nem fog menni. Maradt vagy 100 ember aki fontos volt, ott megfejtődött, hogy majd mindig elvesszük a tokent és kiadjuk annak, akinek kell. Azt is sejted, hogy nem kis adminisztréció belépni, resetelni, júzerhez rendelni, certificate generálás, import, júzernek ideiglenes PIN, belép, kilép, megváltoztat, csókolom. Főleg ha hirtelen pénteken sokan utaznak el és mindig lesz kavarás. Nahh, fél éve úgy is maradt minden, tokenek ki vannak osztva, inkább RSA nélkül használjuk. Gondolom ez is occsó volt és ilyenkor had ne értsem.
Make love not Wor.