Idézet: Boba - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 15:08
Ugyhogy vagy egy min accord meretu autoval megyek, vagy repulovel. Meglatjuk, hogy alakul a nyar... ha a project amire most felvettek relative hosszu lesz akkor lesz annyi lovettam, hogy tudjam vinni asszonyt meg szuleimet nyaralni. De ez meg nagyon a jovo zeneje... fater mar tobb mint 10 eve minden nyaron nyaggat, hogy menjunk mar el a magas tatraba... hat nemtudom, en kicsit viszolygok a dologtol. Ti mit gondoltok, jelenleg mennyire biztonsagos oda menni es magyar rendszamu autoval mennyire lenne kellemes ott nyaralni?

Nekem szimpibb a svedorszag es kornyeke... csakhat ugye ammoban minimum 2szer annyiba kerulne.
Nem muszály kocsival menni, mehetsz repcsivel is. Csak én inkább mennék nyaralni, minthogy plusz fél-egy misit toljak a kocsiba... Erre a coupé-ra is szívtam a fogam, pedig árban sehol sincs a Te általad nézett Accordokhoz. Nem is sajnálom, vegyél Accordot, de azért menjél világgá is!
Tátra sima liba, a Magas-Tátrában kevesen tudnak magyarul, de angollal el lehet lenni, bár a német egyes helyeken jobb. A szélsőjobbtól nem kell félni, kb. olyanok, mint itthon. Már mondtam is asszonynak, hogy azt a pár % szélsőjobbost össze kellene zárni a Kárpát-medence minden zugából, hadd üssék egymást, csak ne jöjjenek ki a ketrecből, mindenkinek jobb lenne...
Tudom, hogy Erdély magyar föld, meg ilyenek, nekem is vérzik a szívem, ha arra járok, de a múlton való rágódás nem visz előre. Anno, mikor Romániában voltunk (nem Erdélyben, hanem régi román megyében), ott sem volt gond a románokkal a magyar rendszámmal...
Autó fronton meg kb. bármivel mehetsz, mi anno egy 1.4-es Daciaval is felmentünk Bajmócra, meg a Ótátrafüredre, pedig már erősen kotyogott a jobb oldali féltengely...

Hazajöttünk a túráról, lepakoltunk (Pesttől vontattuk az egyik utitárs Ladáját, user error miatt), örültünk. Másnak fater ment volna a szerelőhöz, 8 km-re lakik tőlünk, 7 km után szétment a féltengely, addig bírta. De hazahozott!