HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1551
  • 1552
  • 1553
  • 1554
  • 1555
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#31041 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:20

Idézet: leslie - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 13:58

Kocsi tovább megmarad, mint egy emlék. Részemről minden ilyen utazást csupán pénzkidobásnak tartok. Asszony imád is ez miatt.  :Đ

Nálam doszt. Nagyfater is mindig azt mondta, minek menne máshova, ott is egy feje van az embereknek :D
Pedig annak ellenére, hogy nem komázom, hurcoltak anyámék mint a véres kardot mikor kisebb voltam, de megmondom az őszintét, lehet érte pofám szarni, de a neten kb 20x annyit látsz meg tudsz meg bármiről, mintha ott tiportatnád el magadat a többi birkával helyben. Vagy 2 órát dekkoltam anno a Louvre előtt a 35 fokban, hogy aztán bejussak, és meglássam egy besötétitett helységben a Mona Lisát 20 centi páncélüveg mögött, és rájöjjek hogy a világökörség része szuperfestmény akkora, mint egy füzetlap, és élőben úgy néz ki, hogy a klozetban nem akasztanám ki mázolt felével befelé.

#31042 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:22

Idézet: nke - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 13:18

Nem írtam, hogy a kocsit (motor volt kivonva), csak nem akartam offolni. 1,5 hete áll ott a kocsi.

Akkor sorry, félreértettem.
-ZsOlTi-

#31043 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:23

En az ilyen utazasokat mint aktiv pihenes elem meg. Otthon nemtudok pihenni mert mindig van mit csinalni. Nomeg az is emberfuggo, hogy ki mennyire szeret vilagot letni. Azert pl a Teide tetejen allni kicsit mas erzes volt mint rakeresni par fenykepre a google mapon.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#31044 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:32

Idézet: qnadam - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 14:18

hát pedig pont fordítva. vagy bajok vannak a memóriával :D

Kozepiskola, eszak-kozep olasz tura... tepelodtem hogy erre fizessek be vagy vegyek egy ketkazettas gyorsmasolos magnot. Romat valasztottam, es nem bantam meg... ez emlekek megmaradnak a magnot mar reg kidobtam volna. :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#31045 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:32

Idézet: Boba - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 14:23

En az ilyen utazasokat mint aktiv pihenes elem meg. Otthon nemtudok pihenni mert mindig van mit csinalni. Nomeg az is emberfuggo, hogy ki mennyire szeret vilagot letni. Azert pl a Teide tetejen allni kicsit mas erzes volt mint rakeresni par fenykepre a google mapon.

Nálam pont forditva, nekem az a pihenés, ha becsukom az ajtót és legközelebb én nyitom ki, ha ki akarok menni, és a saját pofámat is csak akkor látom ha kitámolygok a fürdőszobába. Tavaly nyáron voltam görögben, haverék már előtte hetekkel: hogy akkor majd robogót bérelni, meg hajótúra, meg meteórák, meg kurva anyja....mondom na kész, én pihenni akarok menni, nem reggel 5kor kelni mert indul a busz hogy megnézzem azt a baszt amit már láttam 5 éve is, és akkor is kurvára nem értettem, mi a jó abban, hogy elmegyek valami világvégi kőszál tövébe, hogy megnézzem hogy anyád, ott van egy épület, ahova amugy nem lehet bemenni, csak ott van, és jobb is, mert nem vagy te kiváncsi arra hogy játszanak seggbekukit a csuhások. Lehet hogy egy bunkó állat vagyok, de engem ezek nem érdekelnek, és pont. Ugyanugy ahogy tök egyforma minden csecsemő, meg minden női ruha.
Pihenni akarok, kinyitok egy könyvet, vagy belökök valami agyrohasztó RPG-t a gépen, vagy letöltök valami filmes betegséget.

#31046 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:34

Langkawi is másképp festett, mint egy képen.

Én is szeretek utazni és, mint Boba szintén aktív nyaraló vagyok. És a sporttól sem félek, pedig estem már szépeket boarddal :Đ

Sőt csapódtam neki sziklának rafting közben, mégis ottvoltam amikor tehettem a csapattal és még leszek is ott ;)

Ui.: egyébként ilyen leslie féle testépítők voltak a legviccesebbek pl raftingon. Azt a beszari és merev testet ahogy dobálta őket pár masszív hullám :omg: ráadásul húzni sem tudták azt a kurva lapátot, azért is csapódtunk falnak :Đ

Szerkesztette: Tiga 2010. 03. 02. 14:46 -kor

#31047 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:41

Mindenkinek mas a pihenes. En napi min 12 orat toltok gep elott egy helyben tespedve es nemhogy a vilagot, de a varost ahol elek se nagyon latom fenyes nappal... nekem az a pihenes, ha 2 hetig megallas nelkul helyzetvaltoztatok es ideoda forgatom a fejem. :Đ Valszleg ha pl termeszetfotos lennek akkor otthon ulni lenne a legjobb pihenes. Munkambol adodoan pl mozibamenni se kifejezetten kikapcsolodas nekem. :Đ

#31048 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:46

Idézet: 2-More - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 14:32

Nálam pont forditva, nekem az a pihenés, ha becsukom az ajtót és legközelebb én nyitom ki, ha ki akarok menni, és a saját pofámat is csak akkor látom ha kitámolygok a fürdőszobába. Tavaly nyáron voltam görögben, haverék már előtte hetekkel: hogy akkor majd robogót bérelni, meg hajótúra, meg meteórák, meg kurva anyja....mondom na kész, én pihenni akarok menni, nem reggel 5kor kelni mert indul a busz hogy megnézzem azt a baszt amit már láttam 5 éve is, és akkor is kurvára nem értettem, mi a jó abban, hogy elmegyek valami világvégi kőszál tövébe, hogy megnézzem hogy anyád, ott van egy épület, ahova amugy nem lehet bemenni, csak ott van, és jobb is, mert nem vagy te kiváncsi arra hogy játszanak seggbekukit a csuhások. Lehet hogy egy bunkó állat vagyok, de engem ezek nem érdekelnek, és pont. Ugyanugy ahogy tök egyforma minden csecsemő, meg minden női ruha.
Pihenni akarok, kinyitok egy könyvet, vagy belökök valami agyrohasztó RPG-t a gépen, vagy letöltök valami filmes betegséget.

:up:  A városnézős szaladgálós fossal engem is ki lehet kergetni a világból. Volt is sértődés, mikor haverokkal mentünk Horváto.-ba. 2en mindig mentek mindenhova, de olyan szinten, hogy én 1500km-t mentem kocsival, ők meg 2500at...
De ha azért megyek, hogy pihenjek, akkor nem fogok napi 2-300km-t szalagálni autóval, bármennyire is szeretek vezetni. Nekem ez nem kikapcsolódás, mikor szaladgálunk mint a mérgezett patkány. Ott a tengerpart. Inkább nézem a strandon a bikinis csajokat, mint a hülye múzeumokat. Az az igazi élmény és pihenés :Đ
Igazából a városnézős emberrekkel sincs bajom odáig, míg meg nem akarják magyarázni, hogy az nekem jó, ha velük megyek...

#31049 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:46

Mázli, hogy nálam a hobby a munka.

#31050 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:51

Idézet: mcsjunior - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 14:46

:up:  A városnézős szaladgálós fossal engem is ki lehet kergetni a világból. Volt is sértődés, mikor haverokkal mentünk Horváto.-ba. 2en mindig mentek mindenhova, de olyan szinten, hogy én 1500km-t mentem kocsival, ők meg 2500at...
De ha azért megyek, hogy pihenjek, akkor nem fogok napi 2-300km-t szalagálni autóval, bármennyire is szeretek vezetni. Nekem ez nem kikapcsolódás, mikor szaladgálunk mint a mérgezett patkány. Ott a tengerpart. Inkább nézem a strandon a bikinis csajokat, mint a hülye múzeumokat. Az az igazi élmény és pihenés :Đ
Igazából a városnézős emberrekkel sincs bajom odáig, míg meg nem akarják magyarázni, hogy az nekem jó, ha velük megyek...

Két napnál tovább nem tudnám elviselni a tengerpartot. :Đ

--------

ON: Satriani, leírnád, hogy mennyit költöttél erre a Würth-os cuccos hangszigetelésre (anyagár, munkadíj)? Szét- és összeszerelés után nem lettek új zörgések?

#31051 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:51

Par evig nekem is az volt... aztan ugy voltam vele, hogy kerestem a munkamhoz nagyon hasonlito hobbit... ugyhogy otthon en ha van par szabad oram es pihenni akarok akkor rajzolni/festeni meg szobraszkodni szoktam... ha meg elmegyek valahova, akkor fotozni. Melos dolgok miatt ritkan ulok a gep ele, de neha muszaj... a technikai sportagat mindig tolni kell kulonben nagyon lemarad az ember. Igy is durva lepeshatranyban vagyunk... amiota ittvan az Avatar mindenki csak azt mondogatja, hogy kb semmi keresnivaloja nincs a szakmaban. :Đ  Ha mar szobahoztam... Sherlock Holmes, film vegi csata fent a hid tetejen es a fullCG varos? Na? Mumia, hadd halljam a fikat. ;)  :up:

#31052 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 15:01

Idézet: Boba - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 14:51

Sherlock Holmes, film vegi csata fent a hid tetejen es a fullCG varos? Na? Mumia, hadd halljam a fikat. ;)  :up:

Az nem volt rossz :up: Talán volt hozzá közöd?
-ZsOlTi-

#31053 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 15:12

Idézet: fram - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 13:39

Én behoztam egyedül a vasat úgy, hogy Csikóshoz képest köbö fogkefe volt nálam.

1. TCos cikkhez van komment, ember traktort hozott haza lábon Angliából  :D

Most viszont ez nem szimpla magánút egy autóért, így csinálják, mert így döntöttek.
Nem érdemes ezen vívódni.

Mi egyszer Ausztria közepéről hoztunk egy kombájnt, lábon. :D (kb. 12 éve)

#31054 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 15:17

Idézet: Indy - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 14:06

Utazz amíg teheted, nincs annál jobb!  :cool:

Ez kétségkívül így van amúgy. Kicsit én is sajnálom, hogy még a gyerek előtt 1-2 évvel nem mentünk több helyre, de ez van. Igaz dúsgazdagok se vagyunk (szerintem igaz simagazdagok se :D).

Azért megjártuk egész Horvátországot, meg Olaszba is voltunk (pl. Velence, ilyenek), ezres Swifttel :D Az se rossz élmény. :)

#31055 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 15:20

Idézet: Kory - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 15:12

Mi egyszer Ausztria közepéről hoztunk egy kombájnt, lábon. :D (kb. 12 éve)

O'szt bele is ment annyi km mint utána sose.  :Đ
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#31056 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 15:31

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 15:01

Az nem volt rossz :up: Talán volt hozzá közöd?

Fogjuk ra. ;)

#31057 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 15:46

Idézet: Boba - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 15:08

Ugyhogy vagy egy min accord meretu autoval megyek, vagy repulovel. Meglatjuk, hogy alakul a nyar... ha a project amire most felvettek relative hosszu lesz akkor lesz annyi lovettam, hogy tudjam vinni asszonyt meg szuleimet nyaralni. De ez meg nagyon a jovo zeneje... fater mar tobb mint 10 eve minden nyaron nyaggat, hogy menjunk mar el a magas tatraba... hat nemtudom, en kicsit viszolygok a dologtol. Ti mit gondoltok, jelenleg mennyire biztonsagos oda menni es magyar rendszamu autoval mennyire lenne kellemes ott nyaralni? :think: Nekem szimpibb a svedorszag es kornyeke... csakhat ugye ammoban minimum 2szer annyiba kerulne.

Nem muszály kocsival menni, mehetsz repcsivel is. Csak én inkább mennék nyaralni, minthogy plusz fél-egy misit toljak a kocsiba... Erre a coupé-ra is szívtam a fogam, pedig árban sehol sincs a Te általad nézett Accordokhoz. Nem is sajnálom, vegyél Accordot, de azért menjél világgá is! ;)

Tátra sima liba, a Magas-Tátrában kevesen tudnak magyarul, de angollal el lehet lenni, bár a német egyes helyeken jobb. A szélsőjobbtól nem kell félni, kb. olyanok, mint itthon. Már mondtam is asszonynak, hogy azt a pár % szélsőjobbost össze kellene zárni a Kárpát-medence minden zugából, hadd üssék egymást, csak ne jöjjenek ki a ketrecből, mindenkinek jobb lenne...

Tudom, hogy Erdély magyar föld, meg ilyenek, nekem is vérzik a szívem, ha arra járok, de a múlton való rágódás nem visz előre. Anno, mikor Romániában voltunk (nem Erdélyben, hanem régi román megyében), ott sem volt gond a románokkal a magyar rendszámmal...

Autó fronton meg kb. bármivel mehetsz, mi anno egy 1.4-es Daciaval is felmentünk Bajmócra, meg a Ótátrafüredre, pedig már erősen kotyogott a jobb oldali féltengely... :) Hazajöttünk a túráról, lepakoltunk (Pesttől vontattuk az egyik utitárs Ladáját, user error miatt), örültünk. Másnak fater ment volna a szerelőhöz, 8 km-re lakik tőlünk, 7 km után szétment a féltengely, addig bírta. De hazahozott! :)

#31058 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 15:50

Idézet: Boba - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 15:41

nekem az a pihenes, ha 2 hetig megallas nelkul helyzetvaltoztatok es ideoda forgatom a fejem. :Đ

... és NEM KAPCSOLOM BE AZT A K..VA LAPTOPOT! ;)

#31059 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 15:54

Nem all szandekomban vagy-vagy dontest hozni. Illetve ugy pontositok, ha accordra fogja futni akkor mehetek nyaralni is... ha meg accordra nem, akkor tuti, hogy nyaralni se. Proejct szerzodeseim vannak es igy baromira kiszamithatatlan, hogy milyen beveteleim lesznek akar csak az elkovetkezendo honapban.

#31060 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 15:57

Idézet: Kory - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 16:17

Ez kétségkívül így van amúgy. Kicsit én is sajnálom, hogy még a gyerek előtt 1-2 évvel nem mentünk több helyre, de ez van. Igaz dúsgazdagok se vagyunk (szerintem igaz simagazdagok se :D).

Azért megjártuk egész Horvátországot, meg Olaszba is voltunk (pl. Velence, ilyenek), ezres Swifttel :D Az se rossz élmény. :)

Hát asszony főzi a fejem, hogy kellene gyereket gyártani, szóval ez lesz az utolsó nyaralásunk kettesben (esetleg kettő és felesben), most kellene okosan választani célpontot...

Én még sosem voltam Spanyolországban, illetve ha neki összejönne egy tréning az USA-ban, akkor azt kellene megnyújtani egy héttel, meg ősz elején gondoltam egy kocsikázós közeli utat, pl. megint a horvát tengerpart. Csak ez így összesen elég sok korpa, össze kellene addig talicskázni jóóól...  :cool:

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1551
  • 1552
  • 1553
  • 1554
  • 1555
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.