Idézet: Cellular - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 12:06
SZ: az meg, hogy 3 fejtamla van hatul miert baj? marmint, hogy feltuntetik. csomo uj autoban csak ketto van max, a harmadik opcionalisan megveheto.
Azt még mindig nem értem, hogy hogy jut el valaki egy nagyon jól felszerelt, dízel, nagy limuzintól (C5) egy alulmotorizált Golf 6-ig
Ha pl. én autót keresek, akkor tudom, hogy mekkorára van szükségem, belövöm a kategóriát. Innéttől kezdve hóttra nem érdekel engem, hogy a kettővel kisebb hyundai atost éppen mennyire akciós áron akarják hozzámvágni.
SZ-hez meg: xarabb helyeken minden kis vacakért meg akarnak sarcolni. Nézegettem mostanában oktáviákat (VW konszern), elkezdtem konfigurálni egyet, de felénél becsuktam a piccsbe az oldalukat, hogy milyen röhejes dolgokért akarnak pluszban megbaxni, természetesen nem 2 fillérért.
Hogy hazabeszéljek, nézd meg a renault.hu-t és konfigolj össze egy golf kaliberű megane-t. Meglepődsz, hogy mennyi "extra" van benne, és tényleg csak a valós extrának nevezett extrákat kell hozzáválogatnod (xenon, bőr belső, stb.), és nem ilyen nevetséges 3. fejtámlákat és társaikat. És lehet az áron is meglepődsz mondjuk egy golfhoz képest.

Súgó
A téma zárva.