Idézet: Rudi - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 10:00
Zsírkaraj pl a mostani m5. És nem a motorra gondolok, hanem minden másra, rengeteg technikai újítás ötlet, user beállítás. Mint ilyen apróságok, hogy iDrive-on beállítod mekkora legyen a maximális motorfék meg ilyenek, futóműről nem is beszélve.
Ez a megane jópofa, de én az 1.3-as fapad suzukival mentem így mikor még tanuló voltam, kéziféket rángatni bárki tud. És nézd csak meg a második videón mikor örülnek az utasok! Akkor amikor szépen kanyar előtt keresztberakja! Egyenesbe aszondja jól megy jól gyorsul, már amennyire 230-250paci engedi, aztán ennyi ezzel kifújt minden.
Nemtom hogy futómű az milyen alatta,de az enyim stabilabbnak tűnik. Ráadásul elsőkerekeknek sincs utánfutása és látszik is, hogy mennyire szarul tud kijönni kanyarból, letapad aztán kicsit megtorpan, utána meg elkezd gyorsulni. Szal elsőkerekessel lehet igy kézifékezni de amint látod korlátoltak a lehetőségek.
Meg hiába mondja, hogy 100al esik be a kanyarba, kb 60-70el jön ki.
De hogy a kérdésedre válaszoljak: nemjól gondolod. Az új clio/megane rs-be biztos hogy sokkal több technikai vivmány van belezsúfolva mint az én 20éves szaromba, mégis ezt jobban élvezem, annak ellenére, hogy nem tud úgy gyorsulni. Mert városba hova gyorulsz mikor tele van lámpákkal, meg kereszteződéssel? Oszt itt a topikba meg már lehurrogja mindenki Dextroze-t hogy 160-nál hova akar többel száguldani, ellenben én esőbe minden kanyarba vigyorgok kb. Ez a különbség.
De hiába magyarázom, ha nem ültél még driftautóba, nem vezettél még autót keresztbemenve akkor nemérted.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno