Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 17:40
Mert semmi kiemelkedőt nem találtam egyikben se. Se lóerő,se futómű
Egy m3-al is lehet tapadva menni és cikázni, ha meg valaki úgyérzi akkor lehet driftelni is. Namost ha ennél többet tud bármelyik RS akkor le a kalappal,addig valahogy nem tudom komolyan venni, sajnálom ha ezzel megbántalak.
Na, hogy én is meséljek valamit.
bluboi, te mint bimmeres biztos hallottál már Hernádi Lászlóról. Ha jól tévedek M5-el versenyez, vagy versenyzett. Mint eredetileg tatabányai csóka, évekkel ezelőtt kijárt a Tatabányán minden augusztusban megrendezett kamionos találkozóra, úgymond "bemutatót" tartani. Itt rendszeres program volt a gyorsulás (400 m emelkedőnek fel) és a szlalom.
Gyorsuláson is ment, persze csak mint bemutató, a győztes ellen. A DJ már előre oltogatta a közönséget, hogy most HL megmutatja majd, hogyan is kell ezt csinálni, stb. Hát a turbosított Lada 1500 olyan csúnyán elpicsázta, hogy szinte fájt végignézni, pedig a BMW sem széria, hanem egy kipakolt slickgumis versenyautó, oszt kapott a végére vagy 100 métert...
Szlalomon még ennél is durvább volt, ott még én is jobb időt mentem pár másodperccel, a győztes valami külsőre bontószökevény 205GTI lett, annak az idejét megközelíteni sem tudta. Rossz volt nézni, ahogy szenved a bólyák között, volt hogy tolatott, aztán próbálta keresztbe tenni, nem sikerült igazán, pedig biztos az is BMW power volt mit Sperr.
Akkor erre most mit lehet mondani? Hogy a bömmösben se motor, se futómű? Vagy hogy se egyenesen se görbén nem tud menni? Mondjuk keresztbe biztos jó... :Đ
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222