HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#741 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 06. 13:49

Idézet: Goodman - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 3:51

az enyémbe ez (felső) az előírás, de az összes jb, jc váltóba is tudtommal. az alsó az Bujdy féle megane pdf-je.

A JB1/3-ba a szervizek TRJ-t öntenek, ami GL4+-os! Én is ilyenre cseréltem, ez van a dobozán! Valószínűleg ezek az Elf olajok mindkét normát teljesítik. :)
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#742 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 13:51

Idézet: Kory - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 13:30

Helyi Seat-szerviz, 5.500 Ft + ÁFA /ó, számlával. :)

A helyi Rönyó szerviz pedig bruttó 10k-ért dolgozik óránként. Csak éppen nem nagyon szeretnek dolgozni.  :Đ
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#743 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 14:04

Idézet: Indy - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 13:51

A helyi Rönyó szerviz pedig bruttó 10k-ért dolgozik óránként. Csak éppen nem nagyon szeretnek dolgozni.  :Đ

Óránként 10rugóért rakosgatják arrébb a szerszámokat?  :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#744 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 14:22

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 13:23

:confused:

Mi nem megy? Az adóhatóság most kezd rászállni a vaterás kereskedésre, mert túl sokan nem fizetnek adót a bevételeik után. Ezért ez majd egyfajta katalizátorként kicsit rendbe fogja rakni a dolgokat ott is. Az Apeh imád pénzt bezsebelni, az eszköztára megvan ehhez (inkasszó például) és a törekvés is kezd megjelenni.

Ameddig pedig a vatera nem helyez hangsúlyt arra hogy a csalókat kivágja az oldalról addig nem lehet komolyan venni az egészet. Ha nyilvánvalóan le van dokumentálva a csalás ténye és még egy választ sem kapsz róla akkor az mi? Egy fos.

A felhasználási feltételek csak dísznek vannak odaírva. Nem tartatják be. Komolytalan.

Üdv!
.
.
.

#745 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 14:37

Idézet: Indy - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 14:51

Az itt nálunk 7500 Ft bruttó. :)

#746 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 15:12

Idézet: donphobos - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 14:22

Mi nem megy? Az adóhatóság most kezd rászállni a vaterás kereskedésre, mert túl sokan nem fizetnek adót a bevételeik után. Ezért ez majd egyfajta katalizátorként kicsit rendbe fogja rakni a dolgokat ott is. Az Apeh imád pénzt bezsebelni, az eszköztára megvan ehhez (inkasszó például) és a törekvés is kezd megjelenni.

Ameddig pedig a vatera nem helyez hangsúlyt arra hogy a csalókat kivágja az oldalról addig nem lehet komolyan venni az egészet. Ha nyilvánvalóan le van dokumentálva a csalás ténye és még egy választ sem kapsz róla akkor az mi? Egy fos.

A felhasználási feltételek csak dísznek vannak odaírva. Nem tartatják be. Komolytalan.

Üdv!

Azt nem értem, hogy milyen kibúvót keres? Meg miért próbál alkudni? És hogy próbálja elcsalni az árut? Mit trükközik?  :think:
ebay-os kereskedők pl fosnak rendesen az üzemeltetőktől.
amúgy ha elkezd baszakodni, akkor rögtön aszondod hogy sikertelen üzlet, teleirod véleménnyel a faszi adatlapját azt áru kirak mégeccer. :rolleyes:
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#747 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 17:39

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 12:34

Személyes átvételni annyi lehet a para,hogy ilyen összegnél elmész a megbeszélt találkahelyre ahol 5-10 (nem első)segélyben részesült kancigány vár rád, tudva,hogy nálad a zsé. De én ilyenről még nem hallottam. Talán a sikeres bizniszek és vélemények számithatnak valamennyit.

Az a baj,hogy nincs ennyi zseton :( Amit kaptam a biztosítótól annak nagyrésze elmegy sulira, meg fényezésre meg műszakira, meg ami még közbejön.
Viszont ilyenek szoktak lenni,mert amikor kerestem bömbit akkor egy rakat ilyen volt, kereskedőknél is, fórumon is. Ezért nézelődtem SK és BG rendszám ügyben is,mert ilyen állapotút kapni ennyiért simán,csak ugye erre jön kb 300-400ezer regadó + átírás stb stb, ha magyar rendszámost szeretnék.

Nekem ilyenkor nem az ugrik be, hogy ezt meg kéne venni,hanem hogy a bontósoknak milyen gecijó dolguk van... Megvesznek egy ilyet, ebből kihoznak kb 5-6kilót és nem csináltak semmit, csak szétszedték, vagy max elhozták külföldről tréleren, vagy jobb esetbe saját lábon.

De az a bajom, hogy nincs hol elbontani. Pedig marha jó lenne. Csak azok az ülések érnek kb 50ezret, felnik szintén, Motor 150, belső csipcsup dolgok, kasznielemek, hajtáslánc, stb stb. lökősök, lámpák, ACpumpa hajjajjajajajjajjjj

Tényleg úgy lenne jó,ha lenne kert ahol elfér, meg lenne tőke amivel be tudnék szállni.

Volvós haver kertjébe már benn áll a sajátja, meg két bontós amit németből hozott, azokból legózza össze a sajátját, ami megmaradt azt eladta/eladja és ezekből kb megvan a sajátjára a fényezés + a full jó alkatészek nagyrésze.

sohaj.

jah postás meg begyűri a postaládába, és a szélvédőn van 250db bélyeg  :Đ

B+ en kajakra nem ertelek. Megveszed ezt a 318iS-t, a 316i-t eladod 350k-ert, 270k-bol ezt lepapirozod a nevedre es ket kilobol van egy gyari 318iS-d, amiben a hozzavalo valto, difi, futomu es fek is van.
Max az nem Ferrari piros lesz

hobizoli
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#748 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 17:40

:(
http://www.naplo-online.hu/belfoldi/200906..._egy_ferfi_laba
BMWパワー
Kép

#749 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 17:41

Idézet: hobizoli - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 17:39

B+ en kajakra nem ertelek. Megveszed ezt a 318iS-t, a 316i-t eladod 350k-ert, 270k-bol ezt lepapirozod a nevedre es ket kilobol van egy gyari 318iS-d, amiben a hozzavalo valto, difi, futomu es fek is van.
Max az nem Ferrari piros lesz

hobizoli

Jah nézd má meg a használtautón mennyi az ára...szted itt mennyi lesz a minimálára?  :rolleyes:
BMWパワー
Kép

#750 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 18:02

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 11:21

miért?

Mert ha valami rejtett baja van akkor csak nagyon komoly kapcsolatokkal lehet megoldani.
Az ilyen azoknak jó akik értenek a kocsikhoz és szerelik is őket. :)

Én nem vagyok ilyen.
RDaneel_hu

#751 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 19:28

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 15:12

Azt nem értem, hogy milyen kibúvót keres? Meg miért próbál alkudni? És hogy próbálja elcsalni az árut? Mit trükközik?  :think:
ebay-os kereskedők pl fosnak rendesen az üzemeltetőktől.
amúgy ha elkezd baszakodni, akkor rögtön aszondod hogy sikertelen üzlet, teleirod véleménnyel a faszi adatlapját azt áru kirak mégeccer. :rolleyes:

:offtopic:

Fix ár volt, ezt leütötte. Tehát megvette. Mivel egy bukósisakról volt szó ezért nem postán küldtem el hogy nehogy összetörjék hanem személyes átvétel. Odamentem időre, a csóka Csepelről jött. A lágymányosi hídnál találkoztunk egy parkolóban. Ketten jöttek a biztonság kedvéért. Én egyedül voltam, de asszony a kocsiban várt. Először megpróbálkoztak azzal hogy ők nem jönnek be a parkolóba (500 HUF volt a belépő), hanem a kerítésnél adjam ki a sisakot és ők beadják a pénzt. Az évszázad üzlete lett volna. Javasoltam hogy jöjjenek be nyugodtan, mert a lámpák fényénél jobban látják az árut. Télen sötétben volt ez. Ekkor elkezdték nézegetni a hibátlan sisakot és fikázták hogy koszos és karcos. És hogy ők ennyit nem fizetnek érte. Ekkor lehúzták a redőnyt és mondtam nekik hogy akkor el lehet tolni a kerékpárt és ne húzzák az időmet. Próbáltak keménykedni, meg talán az is megfordult a fejükben, hogy el akarják vinni erővel de a hangulatom ekkor már túl volt a békésen és nem próbálkoztak.

Utána beírtam a vaterába hogy sikertelen adásvétel, leírtam tényszerűen az értékelést (negatív). A válaszban mit látok? Hogy ők 150 km-t autóztak (10 perc alatt odaértek Csepelről a valóságban) és hogy én hibás árut akartam rájuk sózni és egy hazug tetü vagyok.

Jogorvoslatot nem kaptam. A vatera leszarta az egészet. Semmit nem csináltak. Mert egy fos. Szarból van a lábuk, szarból van a karjuk, szarból van a fejük. Gerincük nincsen, de ha lenne akkor is szarból lenne.

Kolléga üzletelt egy ideig Ikarus témájú relikviákkal, de aztán hányingert kapott ő is bagázstól. A szememben a vatera arra jó hogy a különösen gáz aukciókat belinkelje az ember a legaljára vagy a gumicsizmára és röhögjön kínjában. Totálisan leszerepeltek előttem.

De ha valakinek tetszik és elviseli a balkáni állapotokat akkor persze lehet üzletelni rajta. Nekem finoman szólva nem jött be.

A tisztesség hiánya felbőszít és nem tartom megbocsájthatónak. De nem offolok tovább.

Üdv!

ON: a héten láttam egy méregzöld 911 GT3 RS-t, a hangjától felállt mindenem, a szőr is a karomon többek közt. A mai délután pedig egy szintén méregzöld (ez most valami átlag szín úgy tűnik) Dodge Charger R/T húzott el a belvárosban. Illegálisan ment, ugyanis nem világított a lámpája. Ezért az egész orrát a rács borította. Állati gonosz. De jó.
.
.
.

#752 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 19:59

Idézet: donphobos - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 19:28

bukósisak

Jah az a fehér amit itt is árultál? Asszem az jó drága vót  :)
Hát ez így elég meredek... mekkora suttyók bakker... :(

ahogy elnézem mindenhol vannak suttyók:

Idézet

Hali.............
Egy kis figyelmeztetés!!!!!!!!!!
Van egy BMW snek magát valló emberke aki nem tartja tiszteletben a üzleti írott és iratlan szabályokat ..notórius hazudozó és alkudozó!!!!!!!
A megeggyezett összeget nem kifizető és az árúátvételkor akadékoskodó, fizetni nem akaró egyén.......Ma 350 km autóztam végette és b.szott kifizetni amit vittem!!!Pedig 100% osan igérte az anyja életére is!!

Ő- PORKOLÁB PÉTER- FELSŐZSOLCAI EGYÉN a poweren a neve PAY-PAL ha jól tudom...........a telefonszáma 06-20/5180965
Vigyázzatok vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

erre csak olyan válasz jött: ismerjük

:omg:

Szerkesztette: blueboi69 2009. 06. 06. 20:18 -kor

BMWパワー
Kép

#753 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 09:00

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 19:59

ahogy elnézem mindenhol vannak suttyók:

erre csak olyan válasz jött: ismerjük

:omg:

Ilyenek szerintem mindenhol vannak... a Hondás fórumnak is van egy vagy két ilyen hirhedt arca...

#754 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 10:23

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 19:59

Sárga csíkos. A bukót végül megtartottam, mert jól jön majd motorozáshoz. Nem volt az olyan drága, 2/3 áron árultam. Német fejre német sisakot  :up:

Kép

Üdv!
.
.
.

#755 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 10:35

Idézet: donphobos - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 10:23

Sárga csíkos. A bukót végül megtartottam, mert jól jön majd motorozáshoz. Nem volt az olyan drága, 2/3 áron árultam. Német fejre német sisakot  :up:

[IMG]http://img1.tar.hu/d...e2/26830540.jpg[IMG]

Üdv!

Ja ez nem az. Szép sisak :)
BMWパワー
Kép

#756 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 18:43

Nah, első tankolás: 6,85l/100km. A BC 6,9-et mondott, teljesen jó. :)

#757 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:26

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 19:43

Az tényleg jó. :up: Mennyi volt ebből város?

#758 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:28

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 18:43

miez dizel? eccő se léptél oda neki?  :Đ
BMWパワー
Kép

#759 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:39

Idézet: Tigger - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:26

Az tényleg jó. :up: Mennyi volt ebből város?

Nem sok, kb. negyede.

#760 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:40

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:28

miez dizel? eccő se léptél oda neki?  :Đ

Még nem nagyon, meg kell szokni. De azért visszahárompadlógáz előzés volt egy-kettő, mert kell.

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.