Na meg a másik, hogy a kuplung nem kezd csak úgy csúszni egyik pillanatról a másikra nagyon. Azért vannak előjelek. Mondjuk tényleg cumi, ha nyaralás közben jön elő valami és szervíz kell. Megkérik az árát.
szerk: ha meg csúszik egy picit, akkor nem a visszaváltás segít, hanem a finom gázpedál kezelés. Ha 3.-ban csúszik, akkor 2.-ik ban is csúszni fog, sőt jobban.
Gondolom a szimeringet azert kell cserelni, mert az olajat engedi a valtobol a harangba, es attol is csuszhat a kupplung, azt olajat meg nem lehet a tarcsabol kimosni sehogy
Egyebkent a kolazas nem hujeseg, sajat szememmel lattam es felvettem, hogy mukodik egy huzott TDI Golf4-n, de a Fanta-ban tobb cukor van.
Gondolom a szimeringet azert kell cserelni, mert az olajat engedi a valtobol a harangba, es attol is csuszhat a kupplung, azt olajat meg nem lehet a tarcsabol kimosni sehogy
szimering végül lehet csak félreértés volt, hisz a 70k-s tétel a kinyomócsapágy volt, nem szimering
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Lehet, hogy megcsinaltatok a Suzukin is egy kuplung cseret - 100k korul van mar benne.
Ha esetleg nem lesz ceges kocsim, akkor az marad nekem es ne a szezon kozepen kelljen rohangalnom.
Bar a fene tudja meddig birjak ezek...
Szerintem ha jó, akkor ne nyúlj hozzá. Azon a pár napon, amíg a Suzuki szerelve lesz majd (amikor kell), addig jársz a családi géppel. Vagy egyik kolléga elugrik érted (azt írtad csak pár km az út).
szimering végül lehet csak félreértés volt, hisz a 70k-s tétel a kinyomócsapágy volt, nem szimering
El nem tudom képzelni miféle kinyomócsapágy lehet ez. Legalább vmi szinterkuplung megy bele?
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno
na megjött szerelőtől az "elszámolás" és korrektnek tűnik, sajnos ezek úgy tűnik ennyibe kerülnek.
kuplung - 102K (neten is hasonló árakat láttam kuplungszettre)
kinyomócsapágy - 70k http://autoalkatresz...ocsapagy/17845/
10% kedvezmény alkatrészre a fenti árakból, és 25k munkadíj.
és azt üzente a szerelő, hogy kevesebbet pihentessem a lábam a kuplungon... (lehet hogy visszaváltogatást és motorféket kicsit visszábbfogom, bár következő kuplung/kinyomócsapágy cserét már remélem nem nálam éli meg az autó)
Mondjuk ha mán szett, akkor elvileg a kinyomócsapágyat is kéne tartalmaznia. De pl. unixban sachs komplett 160e, amiből lejöhet a blubi féle akárhány % kedvezmény. Kérdés, hogy milyen márka került bele?
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!
febr 15-ig küld a biztosító levelet, ha valami gond van a besorolással vagy az adatokkal
ez a százezrek veszíthetik el szöveg meg elég ocsmány médiafogás
Amit 3:10 után mondott, azt nem egészen értem. A GPS-en át kommunikál az autóval? És ahhoz miért kell a utca-házszám szerinti címe a kocsinak, miért nem mindegy, hol van?
Az meg totál hülyeség volt, hogy szalonnáztam, akkor önnél kés is volt ...