Idézet: WiZARD - Dátum: 2012. 02. 08. 17:51
lehet hogy benne van, és én értettem félre...
csak én síelni vagyok, otthon intézi ismerős, estére lesz pontos ár.
de most rákerestem, netes kisker kedvezménnyel max 120k a szett, akkor gondolom szerelő olcsóbban kapja. szóval megüzenem, hogy annyira ne akarjon már átbaxni.
ha meg igen, akkor így jártam, és ismét megtanultam (jó drágán), hogy ismerős szerelőbe se bízzak...
Jaja, én is most megnéztem - átnézve a fórumot - 120 körül tudnék én is szerezni Valeo szettet, csapággyal együtt. Sachs 160 (!) körül lenne.
Most hidegben nekem is szól a kinyomócsapágyam (sír nagyon rövid ideig), szal valószínű idén vagy jövőre cserés lesz a szett (Megane-hoz kompletten 80-90 ezer körül látok szettet, az Opel drága

).
---------
Tegnap meg akksit kellett cserélnem, reggel harmadik próbálkozásra indított a kocsi (-14 fok), minden komputeres adatom és napi km törlődött, rádió ki-be kapcsolt. Utána mégis elindult, mentem egy kicsit, és este beraktam a tartalék akksit, ami garázsban állt (Jász Akku, remélem jó lesz).
Tehát végülis úgy hogy elindult a kocsi + mentem vele, aztán kivettem az akksit, szerintetek mennyi volt benne kivételkor a feszültség? Potyo?

Én azért meglepődtem.
Szerkesztette: Kory 2012. 02. 09. 20:08 -kor