Idézet: Bujdy - Dátum: 2012. 02. 29. 17:42
2x260 km?

Mi leszel Te, taxis?
Az még autópályán is nettó 4-5 óra, gondolom, mellette még dolgozni is kellene...

Kb 1-2 honapig kibirom. A fizetest ne kerdezd, kb fobelovod magad ha megmondom.
Ennyiert meg a SAP-ot sem szakertik
Gondolhatod, hogy bagoert nem veszek sajat autot es vezetek napi 5-600 kilometert.
Megkerestek egy uj projecttel - hogy adjak nekik tanacsokat.
Mondtam hogy persze, de ez a jelenlegi munkamat nem utheti. Ok, akkor reggel vagy este vagy mindketszer csak koordinaljam meg ellenorizzem mi hogy megy Ljubljanaban. Erre mondtam egy durvan magas osszeget. Meglepetesre elfogadtak.
Azt utolag tudtam meg, hogy a tulaj ekszer es nemesfem kereskedo ceg - van love boven (egy volt kollega jott le beszelgetni - o most ott az egyik fomufti). Az utazasi koltseget is megteritik, igy a fogyasztas valoban nem szamit. Csak nem akarok a ceges autoval jarni egy ilyen mellekallas miatt. Igy az auto valtas meg a mellekallas osszekapcsolodik. Ha utana beletolom az arokba az autot akkor is megeri. Viszont kurva kenyelmes auto kell - ennyit vezetnei nem lehet szar ulesen. A mostani bombim ulese kurvajo - ez mar ilyen felfujodos zsakokat tartalmaz meg kb teljesen magamra tudom formazni az ulest, mivel meg az ules tetejenek dolesszoge is valtoztathato (mint ahogy a gerincoszlop elore/hatradol).
Szoval nagy es kurva kenyelmes auto kell. Van meg 2 honap.
Lehet, hogy berelek egy autot arra az idore - nehogy lerohadjon alattam.
Szerkesztette: FőDudu 2012. 02. 29. 17:55 -kor