Idézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 04. 12. 09:20
"Talán épp most ér véget a korszak, amikor kellő mennyiségű pénz birtokában bárki hozzájuthatott a csodakütyühöz, amellyel félelem nélkül nyomhatott padlógázt bárhol, bármikor."
Ezek szerint népfélemlítés van. Nem lenne amúgy ezzel a trafizással semmi gond, ha nem a lehúzásra mennének rá, hanem a ténylegesen veszélyes helyeken fotóznának.
Milyen az a lehúzós trafizás? Szerintem felén országos szinten elég sokat mérnek.
Annó egyszer büntettek meg 3e forintra, motoros kabátomban maradt a jogsim..
Meg lehet most belefutottam egybe, fasz voltam, átakartam sorolni és volt egy hely előrébb , rágyorsítottam, végig a helyet néztem, mikor átsoroltam vettem észre hogy trafiznak pont. Hát most van küldik vagy nem a csekked.
Nemtom, ha 50 helyett 80-al megyek, akkor a rendőrök a köcsögök, hogy büntetnek? Én sem értek egyet sok helyen a vicces 30-as táblákkal, társaikkal, meg én is megyek ott 50-el.
Egyik barátnőm is fel volt háborodva, hgoy a geci rendőr, a geci kormány, hogy 78-al ment 50-es táblánál és hogy mekkora köcsög az egész világ hogy megbüntetik. Mégis mit kellett volna csinálniuk? Megdícsérniük, hogy nem 100-al ment?
Baromira nem értem milyen lehet az a lehúzó trafizás. A büntetések mértékével sem értek egyet, mert taccsra vághat egy családot.. de ..
Nekem olyat elnéztek már többször, hogy azt hittem végem lesz, normálisan hozzááltam és normálisan válaszoltak, megadtam a tiszteletet. Nekem is vannak olyan cimboráim, akik szerint az összes köcsög, direkt basztatásból álíltják meg őket szerintük, nem pedig csupán megint egy kibaszott munkanapjukat töltik, hanem az emberek baszogatását élvezik szerintük. És akkor majd ő jól megszopatja a köcsög rendőrt, aztán délután mikor meséli, akkor meg nekem valahogy az jön le, hogy micsoda véletlen, de a bré rossz oldalán volt. Ki érti ezt.