Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. máj. 31., vasárnap - 15:47

Pár éve szinte fejből ismertük Stockholmot a Getaway in Stockhol cimű videókból. :Đ Már akkoris az maradt meg, hogy 200al tép a csávó hajnalban- vagy éjjel és 5p után is a városon belül van...
Amint kimész a városból (nagyvárosból), akkor viszont jönnek a kis utak ám. Ahol egy sáv ide, egy sáv oda. Jó esetben néha kiszélesül 2x2 sávra, de aztán megint beszűkül. És elválasztásként a legtöbb helyen a "motorosszeletelő" korlát van. Ez valami elképesztően brutális, kis térdig érő fém oszlopok között kifeszített acélsodrony. Ha motorral elesel és ennek nekisodródsz, akkor garantáltan megöl. Szerintem a kocsit is kinullázza, mert a sűrűn elhelyezett kis I-profil oszlopok szabályosan ledarálják a kocsit. A sodrony miatt nem enged át a másik sávba, de a kocsi készen lesz teljesen.
Szóval olyan túl sok autópálya nincsen az országban. A főbb irányokban próbálnak építeni, de akkora távolságok vannak, hogy nem győzik.
A városon belül tényleg nagyon hatékony az autópálya. 90-el lehet haladni rajta, ez kábé 3x több mint amit egy lámpás kereszteződésekkel tarkított városi úthálózaton el lehet érni. Ha meg lehajtasz róla akkor beállsz a dugóba és kész.
A Getaway videó első része nagyon ütős volt. És felismertem egy csomó helyszínt rajta ahol 2001 nyarán kerékpároztam. Majd még visszamegyek oda fotózni, nagyon szép az a város. Észak Velencéje. Ha éppen nem esik akkor gyönyörű. Nyáron kell menni, azon a héten, amikor éppen nyár van :Đ
- Mit csináltál múlt nyáron, Lasse?
- Én? Részeg voltam, Per.
- ??? Mind a két napon, Lasse?

Üdv!