Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. Dec. 17., Thursday - 11:53
Első saját autó és van már rutinod VAGY ezen tanulsz kvázi vezetni?
Ezen szereznem a rutint. Igen ezen a kerdesem en is ragom magam, de mivel tenyleg nem ertek hozzajuk nem tudom mit tudnek alkotni egy hasznalt vasarlasakor. Jo persze lehet ismerosoktol segitseget kerni, de az megis mas. Oszinten szolva felek a hasznalt vasarlassal (ilyen osszegeknel valamint olyan tetelnel amin akar az eletem is mulhat).
@Boba:
Pici varosi auto (mindenkepp 5ajtos), amiben azert kenyelmesen elfer az ember (szal ne egy Matiz-t pl.), egyelore 2 fo (+ kutya neha

), cuccolni nemnagyon kell. A hitel/KP kerdes attol fugg, hogy adnak e olyan akcios kamatra hitelt, aminel tobbet hozamot tudok elerni befektetesekkel (hallottam erre mar peldat), ha nem akkor penz. Preferencia nemnagyon van, gyakorlatilag tokmind1. Nem fogom azt mondani hogy franciat meg olaszt ne, mert nem ismerem oket, lehetnek meg jok.
Es az is fontos, hogy ez szinte kizarolag csak a tanulas celjara lenne, ~5 ev mulva ugyis jon a gyerekaldas, addigra lesznek autora vonatkozo igenyeim, tapasztalataim, ergo ugyis csere lesz.
U.I.: amugy tudom hogy minden jel a hasznaltra mutat