Idézet: leslie - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 10:24
Akkor erre csak egy megoldás van: nem megvenni. Mert egy ilyen kocsi csak arra jó, h jó időben furikázz vele. Vagy leköltözöl valami sivatagba, ahogy évente esik 2mm eső.

Látod, itt jön be a racionalitás teljes hiánya!
Asszony kérdezte, hogy miért vettem meg a Peugeot, mi volt a racionális indok. Semmi. Ez van.
Te miért öntöd a pénzt/időt/munkát az Astrába? Megéri? Nem? Hozzádnőtt? Igen? HZ miért csavarozza azt a Puttót? Beles miért porszívózza a Bimmer előtt a földutat? Mert mind hülyék (vagyunk)!
Csikós is ilyen, csak pár szinttel feljebb. Nekem szimpi. Örülök, hogy hazahozza a Pontont, ha átjön vele a Dunán, akkor lesz egy új Ponton-híd is!

:Đ Remélem, nem kell eladnia sok lomot, mert a gyerkőcök elvileg imádják a Bianchi-t, a Mergák meg kellenek, mert a Pontonnal sem fog járkálni. Szóval csak a Panda, meg a motor mehet, az meg szvsz nem túlnagy érték...
1 szó mint 100, ha én lennék a TC vezetése, én is összekalapoztam volna a zseront a túrára, mert ez tuti komoly (hozzájuk képest) nézettséget fog hozni, még akár "rangot" is ad, mert egy dolog 30 éves Erával járni, meg megint más dolog egy lassan 50 éves múzeumi darabot birtokló/reszelő kollégát a stábban tudni...