HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1550
  • 1551
  • 1552
  • 1553
  • 1554
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#31021 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 02. 13:42

Mi iden nyarra tervezunk ilyen eszaki autos turat. Lengyelo-finnia-norvegia-svedia... bar fater csak lengyeloig akar menni, de en szivesebben mennek annyira eszakra amennyire csak tudok. Nomeg a fene se tudja, hogy 2 hetbe mi fer bele. Persze ehhez az is kell, hogy anyagilag helyrejojjek plusz legyen uj verda amivel mehetek. A szurke 2.4-es accordot meg mindig nem tudtam megnezni ido hianyaban, de sajnos jelenleg meg ugyis raer mert kitudja mennyit fog ulni a penzemen a biztosito.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#31022 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 13:50

Idézet: Satriani - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 13:39

Klassz élmény lehetett. :up:

Az volt, soha nem fogom elfelejteni.  :smoker:

És talán nem lesz benne részem többet.  :(
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#31023 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 13:52

Idézet: Satriani - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 13:41

Egy ázsiai túra mekkora lehet, mondjuk Mongóliába meg vissza.

Bevállalnám valami oda való japán vassal. :) Mondjuk egy Patrollal.  :o

#31024 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 13:55

Idézet: Satriani - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 13:41

Egy ázsiai túra mekkora lehet, mondjuk Mongóliába meg vissza.

A Ganxtaek most keszulnek arra, legutobb karpataljaig jutottak. :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#31025 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 13:56

Idézet: Boba - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 14:42

Mi iden nyarra tervezunk ilyen eszaki autos turat. Lengyelo-finnia-norvegia-svedia... bar fater csak lengyeloig akar menni, de en szivesebben mennek annyira eszakra amennyire csak tudok. Nomeg a fene se tudja, hogy 2 hetbe mi fer bele. Persze ehhez az is kell, hogy anyagilag helyrejojjek plusz legyen uj verda amivel mehetek. A szurke 2.4-es accordot meg mindig nem tudtam megnezni ido hianyaban, de sajnos jelenleg meg ugyis raer mert kitudja mennyit fog ulni a penzemen a biztosito.

Vegyél egy olcsóbb vasat és hajrá! Jó autód még lehet, de ennyi évesen oda nem fogsz tudni eljutni később! Meg ha jön a család, gyerekek, akkor egy ideig megint csak otthon csücs lesz... ;)

#31026 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 13:56

Idézet: Indy - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 13:52

Bevállalnám valami oda való japán vassal. :) Mondjuk egy Patrollal.  :o

Vagy repulovel Japanba es onnet labon hazahozni egy Patrolt... :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#31027 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 13:58

Idézet: Bujdy - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 14:56

Vegyél egy olcsóbb vasat és hajrá! Jó autód még lehet, de ennyi évesen oda nem fogsz tudni eljutni később! Meg ha jön a család, gyerekek, akkor egy ideig megint csak otthon csücs lesz... ;)

Kocsi tovább megmarad, mint egy emlék. Részemről minden ilyen utazást csupán pénzkidobásnak tartok. Asszony imád is ez miatt.  :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#31028 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 13:59

Idézet: Samott - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 14:55

A Ganxtaek most keszulnek arra, legutobb karpataljaig jutottak. :)

Samott

Igen, ott már elég olcsó a tömény...  :omg:  :Đ

#31029 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:02

Idézet: leslie - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 14:58

Kocsi tovább megmarad, mint egy emlék. Részemről minden ilyen utazást csupán pénzkidobásnak tartok. Asszony imád is ez miatt.  :Đ

Most voltunk síelni/snowboardozni. Nem messze, csak Ausztria (Murau - Kreischberg). De mikor fent voltam a hegy tetején és körülnéztem, akkor azt mondtam, hogy van amit nem lehet pénzért megvenni! (aztán lefelé a boardról leestem kétszer a valagamra, azt az érzést sem lehet pénzért megvenni, még mindig fáj...)

A kocsi sem rossz, az is sokáig megmarad, de azért kellenek elmények is! Ha pedig előveszed a képeket, akkor újra átéled, megint megvan az élmény -> tartós az is na! ;)

#31030 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:04

Idézet: Bujdy - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 15:02

Most voltunk síelni/snowboardozni. Nem messze, csak Ausztria (Murau - Kreischberg). De mikor fent voltam a hegy tetején és körülnéztem, akkor azt mondtam, hogy van amit nem lehet pénzért megvenni! (aztán lefelé a boardról leestem kétszer a valagamra, azt az érzést sem lehet pénzért megvenni, még mindig fáj...)

Ilyesmit meg azért nem csinálnék, mert ha elesek, összetöröm magam, akkor lesérülhetek úgy egy életre, h kampó edzés. De elég egy törés is ahhoz, h fél évet ne tudjak edzeni...

#31031 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:06

Idézet: leslie - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 14:04

Ilyesmit meg azért nem csinálnék, mert ha elesek, összetöröm magam, akkor lesérülhetek úgy egy életre, h kampó edzés. De elég egy törés is ahhoz, h fél évet ne tudjak edzeni...

És akkor mi lesz? Belehalsz? Vagy nem tudsz részt venni a pénzdíjas Mr. Universumon?  :Đ

Utazz amíg teheted, nincs annál jobb!  :cool:

#31032 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:08

Idézet: leslie - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 14:04

ÉS akkor mit csinálsz dolgozol, aztán beülsz a lombikba nehogy valami bajod legyen? Mi értelme így élni?

#31033 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:08

Idézet: Bujdy - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 13:56

Vagyok mar annyira idos, hogy pl egy polo meretu autoban 3 embertarsammal egyutt mar nem vagyok hajlando nekiindulni 200 kilometernel hosszabb tavnak. :Đ

Ugyhogy vagy egy min accord meretu autoval megyek, vagy repulovel. Meglatjuk, hogy alakul a nyar... ha a project amire most felvettek relative hosszu lesz akkor lesz annyi lovettam, hogy tudjam vinni asszonyt meg szuleimet nyaralni. De ez meg nagyon a jovo zeneje... fater mar tobb mint 10 eve minden nyaron nyaggat, hogy menjunk mar el a magas tatraba... hat nemtudom, en kicsit viszolygok a dologtol. Ti mit gondoltok, jelenleg mennyire biztonsagos oda menni es magyar rendszamu autoval mennyire lenne kellemes ott nyaralni? :think: Nekem szimpibb a svedorszag es kornyeke... csakhat ugye ammoban minimum 2szer annyiba kerulne.

#31034 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:09

Idézet: Indy - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 15:06

És akkor mi lesz? Belehalsz? Vagy nem tudsz részt venni a pénzdíjas Mr. Universumon?  :Đ

Legyengülök.

#31035 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:11

Idézet: Boba - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 14:08

Vagyok mar annyira idos, hogy pl egy polo meretu autoban 3 embertarsammal egyutt mar nem vagyok hajlando nekiindulni 200 kilometernel hosszabb tavnak. :Đ

Ugyhogy vagy egy min accord meretu autoval megyek, vagy repulovel. Meglatjuk, hogy alakul a nyar... ha a project amire most felvettek relative hosszu lesz akkor lesz annyi lovettam, hogy tudjam vinni asszonyt meg szuleimet nyaralni. De ez meg nagyon a jovo zeneje... fater mar tobb mint 10 eve minden nyaron nyaggat, hogy menjunk mar el a magas tatraba... hat nemtudom, en kicsit viszolygok a dologtol. Ti mit gondoltok, jelenleg mennyire biztonsagos oda menni es magyar rendszamu autoval mennyire lenne kellemes ott nyaralni? :think: Nekem szimpibb a svedorszag es kornyeke... csakhat ugye ammoban minimum 2szer annyiba kerulne.

2006-ban ott próbáltam széthajtani apám autóját, de nem sikerült. 4 nap (ebből 3 a Magas-Tátrában) alatt autóztam 600km-t Szlovákiában, semmi incidens nem volt; tavaly is voltam többször is, akkor sem.

#31036 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:13

Idézet: fram - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 13:39

Én behoztam egyedül a vasat úgy, hogy Csikóshoz képest köbö fogkefe volt nálam.

1. TCos cikkhez van komment, ember traktort hozott haza lábon Angliából  :D

Most viszont ez nem szimpla magánút egy autóért, így csinálják, mert így döntöttek.
Nem érdemes ezen vívódni.

Volt osztálytársamék kombájnt, lábon, az osztrák határtól :D 2 napig tartott mire hazaértek, és gyűjtöttek szerintem annyi átkot, hogy kijönne belőle a szlengszótár 2.0 :D

#31037 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:18

Idézet: leslie - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 14:09

Legyengülök.

Vicces. Azert nem sportolsz, nehogy veletlenul tortenjen valami es ne edzhess. :Đ Erdekes egy ertekrended van, meg kell hagyni. :)

En versenyszeruen usztam majd attertema vizilabdara... tobb bordam megrepedt es szakadt el inam... plusz volt par sibalesetem es bringabalesetem is... tort mar el kulcscsontom, labam, karom es a koponyamon is van tobb, kezzel kitapinthato sebhely ami orzi az emlekeket... de erre csak aszondom, hogy na es akkor mi van. Azon kivul, hogy pl sipalyan isteneset estem, azon kivul halal jo dolog sielni... vagy csak azert mert megrepedt a bordam utana nem hagytam abba a vizilabdat mert szerettem.

Ha meg nem versenyszeruen testepitesz akkor az, hogy egy picit legyengulsz egy esetleges serules utan boven karpotol az, hogy a serules elott a sport mennyi oromet okozott neked.

#31038 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:18

Idézet: leslie - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 13:58

hát pedig pont fordítva. vagy bajok vannak a memóriával :D
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#31039 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:19

Idézet: qnadam - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 14:18

hát pedig pont fordítva. vagy bajok vannak a memóriával :D

Ott a pont. :up:

#31040 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:19

Idézet: leslie - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 14:58

Kocsi tovább megmarad, mint egy emlék.

:Đ  Nem irigyellek baszki
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1550
  • 1551
  • 1552
  • 1553
  • 1554
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.