Idézet: Satriani - Dátum: 2010. 03. 15. 15:51
Namost a Toyota visszahívta azokat az autókat, amikbe az állítólagosan hibás gázpedálokat tették. Eddig tiszta sor. Viszont...
Ugyanez a beszállító szállít amerikai gyártóknak is, ugyanaz a konstrukció az amcsi autókban tökéletes, nem kell visszahívni. Hmm.
Már ennyitől is virtustáncot jár az igazságérzetem, és akkor az ilyen idióta priusosokat, a lejáratókampányt, az amerikai hatóságok egyértelműen elfogult vizsgálatait meg sem említettük.
Én egyet értek teljesen azzal, hogy ez lejáratás, szó se róla. Találtak valamit, amin keresztül szép lassan szét lehet verni a legnagyobb autóimportőrt az USAban. Az is igaz, hogy az amerikaiak többsége hülye, és egy turmixgépet se adnék a kezükbe, nemhogy egy automata váltós autót.
DE ettől függetlenül, ha Toyota, ha GM, ha Audi, akkor is kurvára ciki, hogy a fék nem működik néha, a gáz meg beragadhat, valószínűsíthetően csak azért, mert valaki autónként 50centet spórolni akart. Ez sztem jobban felháborító, mint az, hogy milyen anti-reklám kampány megy a Toyota ellen. Ki kell ezt rendesen vizsgálni.