HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1597
  • 1598
  • 1599
  • 1600
  • 1601
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#31961 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 15. 19:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 03. 15. 18:53

:D

Van neked egyáltalán halvány fogalmad róla, hány esetben szorult a gázpedál? És azt sejted-e, hogy ez hány eladott autó után fordult elő?

Vihar a biliben.

http://articles.lati...toyota-recall18

Ez vihar a biliben? Meghalt négy ember!! Most az mellékes, hogy mit tett meg a sofőr a helyzet javítására, vagy mennyire volt hülye, egy autó magától ne gyorsuljon 200-ra, csak ha én akarom... Elhiszem, hogy ebből a sajnálatos hibából hecckampányt csináltak az amcsik a Toyota ellen, de azért ne essünk már át a ló túlsó oldalára, hogy nincs is semmi.

#31962 Felhasználó inaktív   nke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 19:15

Amikor kint dolgoztam az USA-ban a kajától hétről-hétre éreztem, hogy fúvódok felfele. A sok génkezelt növénytől úgy néznek ki, mintha fújtatóval a szájukban aludtak volna el. Ahogy hazajöttem megint normálisan néztem ki, pedig hasonló dolgokat ettem.

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2010. 03. 15. 18:06

Szerintem meg ez lófasz. Gondolj bele, hogy miket ehetsz. Na, az a gáz, nem a gázpedál.

#31963 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 19:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2010. 03. 15. 11:20

Errol van szo

Tegnap beszelgettem egy haverommal aki azzal hulyitett, hogy piros (es meg van par elenk szin) auto tulajoknal magasabb a kotelezo es/vagy a casco? Letezik ez? En ezt kamunak erzem.

Boba, én ritkán mondok elölkaparósra ilyet, de az első reakcóm az volt, hogy Húbazmeg!
Kurvajól néz ki a képeken én nem gondolkodnék semmit!

Tetőablakos autó seggére ilyet raknék: Azé rakok rá tetőbalakot, hogy az isten is lássa ki az a hülye aki ilyen autót vesz! :Đ

Jah amúgy hülyeség, biztosításnál sztem semmi köze a színhez. Márcsak azért is, mert alapvetően az élénk szineket könnyebb észrevenni, ezért biztonságosabbak is, mint pl egy ezüstmetál autó a szürkületben :)
Viszont tény, hogy az élénk szinek agresszivitást sugallnak és általában olyanok választanak ilyen színt, akiknek ez a vezetésükben is tükröződik. De mondom általában ez lehet emögött,de kétlem hogy ez bármit is bizonyítana, lásd fehérfurgonosok, meg én a zöld kispókba anno :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#31964 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 20:08

Üzenet megtekintéseIdézet: keton - Dátum: 2010. 03. 15. 19:05

http://articles.lati...toyota-recall18

Ez vihar a biliben? Meghalt négy ember!! Most az mellékes, hogy mit tett meg a sofőr a helyzet javítására, vagy mennyire volt hülye, egy autó magától ne gyorsuljon 200-ra, csak ha én akarom... Elhiszem, hogy ebből a sajnálatos hibából hecckampányt csináltak az amcsik a Toyota ellen, de azért ne essünk már át a ló túlsó oldalára, hogy nincs is semmi.

Szerintem pedig ne vezethessen közutakon olyan ember, aki egy ilyen helyzetet nem tud megfelelően kezelni, hanem a 911-et hívja! Az amerikai emberek sokkal nagyonbb veszélyt jelentenek önmaguk számára, mint a Priusok rájuk nézve. Mi a fenének ez a rohadt nagy szabadság, miért kapnak egy délután után jogosítványt?

#31965 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 20:09

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2010. 03. 15. 19:52

Viszont tény, hogy az élénk szinek agresszivitást sugallnak és általában olyanok választanak ilyen színt, akiknek ez a vezetésükben is tükröződik. De mondom általában ez lehet emögött,de kétlem hogy ez bármit is bizonyítana, lásd fehérfurgonosok, meg én a zöld kispókba anno :Đ

Akkor most már tudom, miért vagyok egy tatter.
RDaneel_hu

#31966 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 20:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 03. 15. 18:51

Most sem sír senki a visszahívások miatt.

A hecckampány viszont a Volvónál elmaradt. A Mercinél az európai ganaj befecskendezők miatt szintén. Az amerikai autók kismillió visszahívásánál szintén. A Grande Punto trágya kormányösszekötőjénél szintén. Soroljam még?

De most te ezen miért vagy ennyire kiakadva? Van tán Toyo részvényed? Esetleg te vagy a cég PR-ese? Kikezdték a céget, ez tény, de ezért nem fog becsődölni a márka. Ha meg mégis, majd veszel Fiatot :laugh:
Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#31967 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 20:13

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2010. 03. 15. 19:52

Viszont tény, hogy az élénk szinek agresszivitást sugallnak és általában olyanok választanak ilyen színt, akiknek ez a vezetésükben is tükröződik.

Végre elismerted, hogy egy agresszív állat vagy
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#31968 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 20:16

Üzenet megtekintéseIdézet: mcsjunior - Dátum: 2010. 03. 15. 19:05

Kép
Összegezzünk:

Jó, összegezzünk. 8 millió eladott Toyotából és még ki tudja, hány millió más márkájú autóból kb. 200-nál észleltek olyat, hogy a gázpedál nem, vagy csak lassan akar visszatérni az eredeti helyzetébe. Ezt te nyilván tudod, mert felelős ember vagy, aki tájékozódik, és átgondolja a mondandóját. Erre ilyet írsz:

"...az autót meg nem azzal adják át az új vevőnek, hogy bocs, de lehet, hogy meghalsz benne, mert néha nem akar fékezni, cserébe néha magától gyorsít...."

Gratulálok.

#31969 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 20:23

Üzenet megtekintéseIdézet: G-e-r-i - Dátum: 2010. 03. 15. 20:09

De most te ezen miért vagy ennyire kiakadva?

Már leírtam. Ha nem érted, nem is baj.

#31970 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 03. 15. 20:16

Jó, összegezzünk. 8 millió eladott Toyotából és még ki tudja, hány millió más márkájú autóból kb. 200-nál észleltek olyat, hogy a gázpedál nem, vagy csak lassan akar visszatérni az eredeti helyzetébe. Ezt te nyilván tudod, mert felelős ember vagy, aki tájékozódik, és átgondolja a mondandóját. Erre ilyet írsz:

"...az autót meg nem azzal adják át az új vevőnek, hogy bocs, de lehet, hogy meghalsz benne, mert néha nem akar fékezni, cserébe néha magától gyorsít...."

Gratulálok.

Nem írt hülyeséget, fék problémákról is volt szó:

http://totalcar.hu/m...zahiv_a_toyota/
-ZsOlTi-

#31971 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 20:25

Üzenet megtekintéseIdézet: G-e-r-i - Dátum: 2010. 03. 15. 21:13

Végre elismerted, hogy egy agresszív állat vagy

Sose tagadtam :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#31972 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 20:27

Üzenet megtekintéseIdézet: zZsOlTi - Dátum: 2010. 03. 15. 20:24

Nem írt hülyeséget, fék problémákról is volt szó:

Ja, és ő erre azt írta, hogy "meghalhatsz, mert..." stb. Ezt hívják csúsztatásnak vagy demagógiának. Esetleg butaságnak.

Sőt, költői túlzásnak is. Nyilván erről volt szó, én kérek elnézést.

#31973 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 20:30

feleslegesen vitatkoztok itt :)
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#31974 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 20:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 03. 15. 20:27

Ja, és ő erre azt írta, hogy "meghalhatsz, mert..." stb. Ezt hívják csúsztatásnak vagy demagógiának. Esetleg butaságnak.

Sőt, költői túlzásnak is. Nyilván erről volt szó, én kérek elnézést.

Nézd, páran meghaltak ezek miatt a bagatell problémák miatt, tökmindegy mennyire voltak hülyék. A toyota komolyan veszi, a média kicsit felfújta, a dolog valódi súlya valahol a kettő között lehet félúton. Az amcsi autógyárak meg nyilván ráharaptak, de ettől a hiba még hiba marad. Azt nem mondanám egy többszázezer autót, azok biztonságát érintő visszahívásra, hogy "vihar a biliben".
-ZsOlTi-

#31975 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 20:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Tigger - Dátum: 2010. 03. 15. 20:08

Szerintem pedig ne vezethessen közutakon olyan ember, aki egy ilyen helyzetet nem tud megfelelően kezelni, hanem a 911-et hívja! Az amerikai emberek sokkal nagyonbb veszélyt jelentenek önmaguk számára, mint a Priusok rájuk nézve. Mi a fenének ez a rohadt nagy szabadság, miért kapnak egy délután után jogosítványt?

Egyetértek. Ha van elég idő felhívni a 911-et, akkor arra is van elég, hogy végiggondolja, hogy lehet megállítani az autót, és meg is állítsa. Egy lejáratókampány az egész...

Szerkesztette: potyo 2010. 03. 15. 20:38 -kor

Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#31976 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 20:39

Üzenet megtekintéseIdézet: keton - Dátum: 2010. 03. 15. 19:05

...Elhiszem, hogy ebből a sajnálatos hibából hecckampányt csináltak az amcsik a Toyota ellen, de azért ne essünk már át a ló túlsó oldalára, hogy nincs is semmi.

Senki nem mondta, hogy nincs itt semmi. Annyit mondtam, hogy egy visszahívást, ami amúgy más márkákat is kellene, hogy érintsen, erősen felfújtak. Ez a vihar a biliben.

#31977 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 20:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 03. 15. 20:23

Már leírtam. Ha nem érted, nem is baj.

Azt nem értem, hogy miért kell sajnálni egy böszme multi céget, akit éppen bánt a média.
Fájjon ezek miatt a vezetőség és a pr részleg feje. Mi meg maximum nevessünk rajta.

#31978 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 20:51

Üzenet megtekintéseIdézet: G-e-r-i - Dátum: 2010. 03. 15. 20:45

Azt nem értem, hogy miért kell sajnálni egy böszme multi céget, akit éppen bánt a média.

Azt én sem értem. De már tudom, hogy te nem értesz engem, nem kell ráerősíteni.

#31979 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 23:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 03. 15. 18:54

Fram, ezért nem tudok röhögni. És nem csak az amerikaiak buták.

Figy, Toyó először mindent tagadott, aztán beismerte, hogy mégis.
Ezt (hogy tagadták) nagyon elszabták, csak mikor rájuk bizonyították, akkor jött a hajlongás meg a pedálcsere.

Ezé' megérdemlik, hogy elverjék rajtuk a port.

Nekünk itt annyit kéne tudomásul venni, hogy ~ egy kutya mindegyik, nincs tökéletes autó és ameddig lehet, szőnyeg alá söprik a problémákat
Ciciman is on borda

#31980 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 23:55

hétvégén voltam síelni, sípályánál parkolóban sétálva láttam egy magyar rendszámú audi q7-et, goodyear f1 gsd3 gumival.
pesten március közepén azt mondom oké, azt hitte jön a jóidő.
de elmegy ausztriába, a hegyekbe síelni, ilyen gumival.
Kép
asszem télre ennél szarabb mintájú nyárigumit keresve se lehet találni :Đ
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1597
  • 1598
  • 1599
  • 1600
  • 1601
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.