Idézet: Boba - Dátum: 2010. 03. 15. 11:20
Errol van szo
Tegnap beszelgettem egy haverommal aki azzal hulyitett, hogy piros (es meg van par elenk szin) auto tulajoknal magasabb a kotelezo es/vagy a casco? Letezik ez? En ezt kamunak erzem.
Boba, én ritkán mondok elölkaparósra ilyet, de az első reakcóm az volt, hogy Húbazmeg!
Kurvajól néz ki a képeken én nem gondolkodnék semmit!
Tetőablakos autó seggére ilyet raknék: Azé rakok rá tetőbalakot, hogy az isten is lássa ki az a hülye aki ilyen autót vesz!
Jah amúgy hülyeség, biztosításnál sztem semmi köze a színhez. Márcsak azért is, mert alapvetően az élénk szineket könnyebb észrevenni, ezért biztonságosabbak is, mint pl egy ezüstmetál autó a szürkületben

Viszont tény, hogy az élénk szinek agresszivitást sugallnak és általában olyanok választanak ilyen színt, akiknek ez a vezetésükben is tükröződik. De mondom általában ez lehet emögött,de kétlem hogy ez bármit is bizonyítana, lásd fehérfurgonosok, meg én a zöld kispókba anno
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno