Idézet: hobizoli - Dátum: 2010. 03. 22. 20:18
Ne dolj mar be... 20LE egy alapbol 140LE-s szivo motoron es csak chip-tol. Hat bazz nekunk a nápolyiak a turbosra irtak egy kisebb listat -dájrecűrő, kat ki, free flow kipuff (2.5"), nagy intercooler, benzinnyomas emeles, max boost 1.35bar (1.2-rol), kiherelt elektronikus boost control, isten allapotu motor es turbo es hogy optimalis esetben jo csillag allaskor meg ha elmondasz 4 udvozlegyet es 6 miatyankot akkor lesz a gyari 136LE-bol ezekkel kb 160 (ami igy szumma +24LE). Ja es 7700-nal ez meg nem dadogott vissza (gyari max powa @5600, soft revlimit @6300, hard revlimit @6700), de akkor nem is vette be egybol a 2-st.
Nem dőltem be csak megakadt rajta a szemem
Néztem ebayen használt Ms-t de nincs vmi nagy kínálat, még lehet megnézem a németeknél van e esetleg,de kétlem.
De most megint elhesegettem a pénzkiadásos terveket mert fényezésre kell a zsé majd.
Felcuppantak a szép alufelnik a nyárigumeszal, felrakás előtt megnéztem és elég tragikus a felülete, főleg a hátsóknak, nem is értem miért, ma is az esőbe 3x is keresztberaktam. Bár ilyenkor nem kopik annyira.
A moccos lassan bekerülhetne már, várjuk a jobb időt meghogy elkészüljön egy másik vas és akkor enyém a next. Van hozzá amúgy vmi chip, mert asszem tiltás nincs benne, legalábbis amikor kipróbáltam rámszóltak, hogy nem kéne 7-8ezren forgatni figyeljek má oda. Meg van benne egy sok pénzért vásárolt gyári bmw nyomásszabályzó ami 3.5 bar a gyári 3 helyett. Legalábbis asszem ennyi. Remélem zsír lesz.
jah ilyen átmenő 60-70es rendszert nekem ne mondjatok olyat biztos nem rakok fel, mert szeretnék majd menni nyaralni is
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno