Idézet: avman - Dátum: 2010. 03. 24. 17:28
emlékeim szerint asszonyt sem terveztél...

a bukócső h van kialakítva? motortér felől véd valamit? volt nemrég egy baleset, ahol egy audi szétbombázott egy 3 ajtós szviftet a körforgalomnál. pont akkor jártam én is arra. a csókának a keze vagy a lába rándult meg, a másik autó két utasa fekete zsákban végezte... azóta gondolkodom egy hrv-n. sokat eszik, cserébe nem megy, suv-nak is kevés... de HONDA... érted?

Motortér felől nem véd, úgy néz ki, hogy két függleges cső fut le elől az ajtónál, kettő a B oszlopnál, és kettő a C oszlopnál, ezeket pedig 1-1 vizszintes köti össze. A középső és hátsó ivet pedig egy diagonálcső köti/kötné össze, ha utcára beraknám, illetve, a középső és az első ivet köti össze 1-1 a küszöbnél.
Motortér felől csak azok védenek, amelyiknél a műszerfal megy a lecsóba. Igazából, ilyen kisautó vs nagyautóból ha te vagy a kicsiben, csak a rövidebbbet húzhatod, a nagyautóval ott van a gond, amikor valami szilárd akadállyal találkozik. Mert ugye, minden instoppable forcehoz tartozik egy immovable object...
HRV-t én nem vennék a helyedben, akkor már valami tényleg dzsipszerűbbet, régi samurait vagy vitarát, pl, hogy hazabeszéljek, vagy egy land rover defendert, szigorral a 2,5 szivódizel, az teljesen jó terep-munkakocsinak, a két kicsinek az az előnye, hogy nem süllyed el a szarban, annyira könnyűek, meg fruttiért van hozzájuk alkatrész.