Idézet: Bujdy - Dátum: 2011. 04. 27. 10:58
Lassan nézegetünk családi autókat a coupé helyett...
Szerintem kellene majd egy családi autó, amivel az asszony el tudja vinni a lurkó(ka)t ahova kell, meg kell egy munkába járós kocsi nekem. Előbbi legyen tágas (3 gyereket tervezünk), utóbbi egyen keveset és bírja az autópálya tempót tartósan is...
Mondtam neki, hogy pl egy 407 SW, vagy Mégane GrandTour lehetne a családi kocsi. Nem jó egyik sem, mert nagyok és nehéz vele parkolni. Megnéztem a Mégane kombi 7 centivel rövidebb, mint a Peugeot, amivel most könnyű parkolni, a 407 SW meg asszem 12 centivel hosszabb, de abban lesz parkoló radar elől-hátul...

Vannak még ötleteitek ilyen kategóriás kocsira, hogy mi legyen a családi vas? Elvárás, hogy legalább 110-120 lovas dízel motor legyen benne, meg xenon lámpa, illetve, hogy a 3 gyerekülés elférjen hátul...
Coupet tartsd meg, es vegyel egy fiat doblot:D Amugy viccen kivul, tenyleg megtartanam a coupet, aztan johet melle valami kombi meg egyteru. Kis fogyasztasu palyazos autot nem fogsz kapni annyibol, amennyit a coupeert adnanak, aztan jo eselyel meg kolthetnel is ra (gondolom az valami olcsobb lenne a nagy csaladi melle). Bar keretet nem irtal, csaladi autonak en megneznek egy c5 kombit is, annal szebb nincs, minosegben is sokkal jobb a 407 sw-nel, es ahogy nezem, 2 evesekbol van valasztek 3.5 korul, mondjuk ennyiert xenyony nem nagyon lesz. Harom gyerekules szerintem elfer, de ha akarod, kiprobaljuk ha vegre kesz lesz apame. (meg mindig nincs kesz, pedig legalabb harom hete a szervizben all..)
Tenyleg, most jutott eszembe, apam tegnap kapott egy berlingot csereautonak (a saabot kolcsonadta egy kollegajanak videkrol orvoshoz jarni, ne vonattal keljen, ezert kellett csereauto) az sem rossz, este lehet ki is probalom. 2007-es, 1.6 hdi 90 pacival, de apam azt mondja megy mint a golyo. Egyben van, pedig van benne 140e km (papiron, de elotte taxi volt, szoval ki tudja), akar ilyesmi is jo lehetne. Ez azt hiszem a regi tipusu meg (nem lattam meg), de az uj egesz pofas lett es joval olcsobb, mint egy pikacsu.