HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3042
  • 3043
  • 3044
  • 3045
  • 3046
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#60861 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 01. 15:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 05. 01. 15:29

Jaja, plusz a feslett wannabe sportkormány stb.

Plusz ha ilyen van mellette a hahu-n: http://www.hasznalta..._vizsga-4711515 , akkor ki néz emerre rá? Mondjuk a vezetőajtó érdekesen áll, de ez csak példa.

Ez kifejezetten tetszik... kar, hogy dizel moci van benne es nem valami 3literes sor6 benga.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#60862 Felhasználó inaktív   graffin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Rudi - Dátum: 2011. 05. 01. 13:28

Lagunások: mi ezzel a kocsival a baj?
http://www.hasznalta...kmfelbo-4728935

Ülések nem tetszenek benne... Vagy lego volt vagy nem ugyanarról az autóról készültek a képek?

Valóban fura, az nyilvánvaló, hogy az első-hátsó ülés nem ugyanabból az autóból van.
Ugyanakkor van lámpamosó, de a xenon-t nem írja.
tempomat, parkradar nincs, a hifi is full alap szóval tuti nem initiale, de még prvilage se valószínű.
ez végülis nem baj, lehet, csak elírták.

amúgy jól néz ki. :)
Egy kedves ismerősöm bioboltja: Panakeia

#60863 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 17:48

Üzenet megtekintéseIdézet: graffin - Dátum: 2011. 05. 01. 17:22

Valóban fura, az nyilvánvaló, hogy az első-hátsó ülés nem ugyanabból az autóból van.
tempomat, parkradar nincs, a hifi is full alap szóval tuti nem initiale, de még prvilage se valószínű.

Oldalütközés után olcsóbb másból kiszedni a lufis ülést, mint lufit venni. :-)

#60864 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 17:49

Jut eszembe, accordot megszoltak... hatul nincs rajta a rendszamtablan ketto matrica, csak a muszakirol sarga. Hova lett a masodik... vajh nem is kaptam mar, vagy leloptak a gyerekek? Elvben a zoldkari es muszaki modositasa es egybevonasa utan muszakizott a kocsi.

#60865 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 17:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2011. 05. 01. 18:49

Jut eszembe, accordot megszoltak... hatul nincs rajta a rendszamtablan ketto matrica, csak a muszakirol sarga. Hova lett a masodik... vajh nem is kaptam mar, vagy leloptak a gyerekek? Elvben a zoldkari es muszaki modositasa es egybevonasa utan muszakizott a kocsi.

Logikus lenne, hogy csak egy matricád legyen autó. Azt a matricát lelopni szerintem kvázi lehetetlen, lekaparni is úgy szokták.

#60866 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 18:11

vajh nem is kaptam mar

már nem kaptál az előző tulaj egyedi rendszáma miatti új rendszámodra
Ciciman is on borda

#60867 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 18:14

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2011. 05. 01. 13:31

az meg majdnem 400Ft-s benzinaraknak eleg khm...

lámpától indulva 2esben már fékeznem kellett az előttem "haladó" miatt, mert kb. alapjáraton gyorsult ... igaz, h így nem evett sokat, de így pont nem értük el a köv lámpát :omg: :bolond:
Ciciman is on borda

#60868 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 18:19

Thx carmaged/fram! :up:

#60869 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 19:20

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2011. 05. 01. 19:14

lámpától indulva 2esben már fékeznem kellett az előttem "haladó" miatt, mert kb. alapjáraton gyorsult ... igaz, h így nem evett sokat, de így pont nem értük el a köv lámpát :omg: :bolond:

Ezt szoktam birni a robogosokban is, odakeccsol elore, aztan elindulunk es 15m utan mar utban van.
Jo, hogy nem eszik annyit, mint egy auto, de...
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#60870 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: graffin - Dátum: 2011. 05. 01. 17:22

KÖszi :)

Jobban megnézve a képeket nem ugyanarról az autóról készültek a képek szerintem. Első ülések teteje máshogy néz ki a képeken. Első üléses képen látszik, hogy a textilbetét felmegy végig, míg a hátsóüléses képen full bőr az első ülések teteje (alcantaras az első ülés ezen kép alapján, ugyanúgy, mint a hátsók, nem textil-bőrös).

Xenonos, csak nem írták bele.

#60871 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 20:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Rudi - Dátum: 2011. 05. 01. 21:26

Jobban megnézve a képeket nem ugyanarról az autóról készültek a képek szerintem. Első ülések teteje máshogy néz ki a képeken. Első üléses képen látszik, hogy a textilbetét felmegy végig, míg a hátsóüléses képen full bőr az első ülések teteje (alcantaras az első ülés ezen kép alapján, ugyanúgy, mint a hátsók, nem textil-bőrös).

felbor=hatul bor, elol nem :)
Igy is lehet ertelmezni...

#60872 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 01. 21:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Rudi - Dátum: 2011. 05. 01. 21:26

Szerintem sem, 3. képen én nem látom a végigfutó ezüst csíkot. :think:

#60873 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 07:45

Pedig a másodikról is kéne... hacsak nincs a sárgában benne a környezetvédelmi paramétere a kocsinak. Bár nem sok értelme lenne ha mindegyik műszakis matrica srága, hiszen így nem lehetne messzebbről megkülönböztetni a kocsikat a környezetvédelmi besorolásuk alapján.

Úgyhogy a zöld hatszögűnek is ott kéne figyelnie.
Persze amekkora faszok itthon, símán el tudom képzelni, hogy most már csak 1 lesz. :laugh:
RDaneel_hu

#60874 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 08:22

Kinek kellett olyan járgány, amiben elfér 3 gyerekülés? :think: http://totalcar.hu/t...zavar_a_terben/ :nevet:
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#60875 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 08:35

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 01. 11:15

[...]
Tehát félreértés ne tessék, nem úgy jöttem ide, hogy nekem R19-es KELL, csak olyan stramm gépeknek tűnnek, rokonnál is volt egy, aztán hátha megéri azokra is odafigyelni, mert nem kérnek értük sokat.

F Astrát nézegess szerintem. Alkatrészek olcsóak, és a szerelők sem rontják el, mert faék egyszerűségűek :)
Magasabb keretnél (5-600e) nézegetnék Almerákat. Nekem ilyesmim volt, de ABS nélkül és két elektromos ablakkal. Majdnem 5 év és kb. 65 ezer km alatt volt két gömbcsukló cserém meg egy hátsó küszöb lakatolás. Ezeken felül csak esztétikai okból lett a motorháztető és a sárvédő fényezve, meg olajcserék. Az igaz, hogy a fogyasztása nálam Budapesten 10 liter volt 100 km-en, de leslie eljárt volna max. 7-ből vele :)

#60876 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 08:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Tigger - Dátum: 2011. 05. 01. 22:23

Szerintem sem, 3. képen én nem látom a végigfutó ezüst csíkot. :think:

Igen, lakkfekete fut végig a hátsóüléses kép szerint, míg a másik szerint ezüst.

#60877 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 09:07

Harom gyerekuleses csaladi auto teszt:)

Citroen Berlingo 1.6 HDI, 2007. Hetvegen beleraktam 300km-t, ma is ezzel maszkalok. Egy szoval: K*rvajo auto. Rovidebb, mint az enyem, de belul tancolni lehetne, annyi hely van. Rakodorekeszek, polcok mindenhol, masfel literes vizekbol ketto fer el allitva a sofor oldali ajto tartojaban, fej folott polc, elso ulesek hattamlajan asztalok.
Ez a fullos, ket toloajtos, nagy hifis, klimas verzio, termeszetesen szemelyauto. Osszes hatso ablak nyithato, hatso sarkokban is, kulon lampak, hangszorok hatul is. Nagyon kellemes kis auto, hatalmas csomagtartoval. Olyan, mint egy kilato, minden sarkat latni, segge ugye nincs, parkolni konnyebb vele mint egy swiftel. Tul van szervozva, de igy kenyelmes, barhova beallok vele, pedig radar nincs.

Tukrok hatalmasok, igazi tanulo auto. Asszony ki is nezte, hogy ilyenje lesz, nem kell neki kisauto, miert ne kezdjen csaladival. Igy megoldodik a csaladi auto kerdese, nekem lehet majd ketuleses:D

Ja es ami a leginkabb meglepo, ugy megy, mint a veszedelem. Autopalyan 130-tol meg siman megindul. Papiron 90 paci, de szerintem van benne egy chip, 90 paci es 1200 kilo nem mehet igy:) Taxi volt, ora szerint van benne 135 ezer, szerintem kicsit tobb is lehet. Ajtobehuzo megkopva, de az ulesek, a kormany, meg minden mas hibatlan, nem zorog semmi. Kinoztam folduton is, ahol a citrommal 20 al megyek, itt 50el is siman ment:) Sokkal halkabb, mint a saab, jobban is megy, siman elcserelnem. Fogyasztast nem neztem, de jonak tunik, 3/4ig volt mikor elhoztam, mentem vele kb 300 kilometert es meg boven a fele folott van (nem tudom mekkora a tank).

Egyszoval csaladi autonak idealis, tok olyan, mint ha egy kisautot vezetnel, bar azert van teherautos feelingje a formaja miatt, bar nekem pl kifejezetten tetszik.
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#60878 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 09:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Csücsök - Dátum: 2011. 05. 02. 09:22

Kinek kellett olyan járgány, amiben elfér 3 gyerekülés? :think: http://totalcar.hu/t...zavar_a_terben/ :nevet:

Pl. nekem. Gondolkodtam ilyenen is, de ilyet azért csak akkor, ha már van 4 gyerek...

Amúgy poén, hogy 9 mm-rel RÖVIDEBB, mint az én kis kupém... :D

#60879 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 09:38

Üzenet megtekintéseIdézet: netcobra - Dátum: 2011. 05. 02. 10:07

Ja es ami a leginkabb meglepo, ugy megy, mint a veszedelem. Autopalyan 130-tol meg siman megindul. Papiron 90 paci, de szerintem van benne egy chip, 90 paci es 1200 kilo nem mehet igy:)

Dízel, ha odalépsz neki, alacsony fordulaton is tol, mint állat. Asszonyé is ilyen, lehet, h a 0-100 sprintje nem fényes, de hétköznapi használatban eleve nem az számít.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#60880 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 09:42

Üzenet megtekintéseIdézet: RDaneel_hu - Dátum: 2011. 05. 02. 08:45

Pedig a másodikról is kéne... hacsak nincs a sárgában benne a környezetvédelmi paramétere a kocsinak. Bár nem sok értelme lenne ha mindegyik műszakis matrica srága, hiszen így nem lehetne messzebbről megkülönböztetni a kocsikat a környezetvédelmi besorolásuk alapján.

Úgyhogy a zöld hatszögűnek is ott kéne figyelnie.
Persze amekkora faszok itthon, símán el tudom képzelni, hogy most már csak 1 lesz. :laugh:

Ezek olyan faszok, hogy képesek voltak az -az autó teljes élettartama alatt egy fiók mélyén lévő- törzskönyvet egy vízálló, gyűrődésálló, az összes többi személyes okmányhoz hasonló méretű műanyag kártyára rendszeresíteni, persze azt egy hatalmas papírtokkal megvédeni a nulla viszontagságtól, míg a -napi használatban lévő- mindenféle tárcában, zsebben, kesztyűtartóban hordott forgalmi engedélyt, egy feleslegesen nagyméretű, lófasz minőségű papírra nyomtatják, mindehhez egy vérlázítóan igénytelen -már nem is hozzillő- nylon tokot adnak.

Valszeg az osztrák/német fahrzeugbrief mintáját nyúlták le, de csak annyi eszük volt csak, hogy fordítva alkalmazták. Az ilyen faszokat addig rugdosnám míg mozognak, meg utána is egy kicsit. :bologat:

Már azon is gondolkodtam, hogy csinálok erre egy facebook oldalt, kíváncsi lennék hogy hány ember lájkolná a két okmány megcserélésének ötletét. :-)

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3042
  • 3043
  • 3044
  • 3045
  • 3046
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.