Elküldve: 2011. 05. 02. 09:07
Harom gyerekuleses csaladi auto teszt:)
Citroen Berlingo 1.6 HDI, 2007. Hetvegen beleraktam 300km-t, ma is ezzel maszkalok. Egy szoval: K*rvajo auto. Rovidebb, mint az enyem, de belul tancolni lehetne, annyi hely van. Rakodorekeszek, polcok mindenhol, masfel literes vizekbol ketto fer el allitva a sofor oldali ajto tartojaban, fej folott polc, elso ulesek hattamlajan asztalok.
Ez a fullos, ket toloajtos, nagy hifis, klimas verzio, termeszetesen szemelyauto. Osszes hatso ablak nyithato, hatso sarkokban is, kulon lampak, hangszorok hatul is. Nagyon kellemes kis auto, hatalmas csomagtartoval. Olyan, mint egy kilato, minden sarkat latni, segge ugye nincs, parkolni konnyebb vele mint egy swiftel. Tul van szervozva, de igy kenyelmes, barhova beallok vele, pedig radar nincs.
Tukrok hatalmasok, igazi tanulo auto. Asszony ki is nezte, hogy ilyenje lesz, nem kell neki kisauto, miert ne kezdjen csaladival. Igy megoldodik a csaladi auto kerdese, nekem lehet majd ketuleses:D
Ja es ami a leginkabb meglepo, ugy megy, mint a veszedelem. Autopalyan 130-tol meg siman megindul. Papiron 90 paci, de szerintem van benne egy chip, 90 paci es 1200 kilo nem mehet igy:) Taxi volt, ora szerint van benne 135 ezer, szerintem kicsit tobb is lehet. Ajtobehuzo megkopva, de az ulesek, a kormany, meg minden mas hibatlan, nem zorog semmi. Kinoztam folduton is, ahol a citrommal 20 al megyek, itt 50el is siman ment:) Sokkal halkabb, mint a saab, jobban is megy, siman elcserelnem. Fogyasztast nem neztem, de jonak tunik, 3/4ig volt mikor elhoztam, mentem vele kb 300 kilometert es meg boven a fele folott van (nem tudom mekkora a tank).
Egyszoval csaladi autonak idealis, tok olyan, mint ha egy kisautot vezetnel, bar azert van teherautos feelingje a formaja miatt, bar nekem pl kifejezetten tetszik.
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB