HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3152
  • 3153
  • 3154
  • 3155
  • 3156
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#63061 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 08. 14:32

Nesze neked octavia.:)
Ilyenhez mit szolsz?
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#63062 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 08. 14:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2011. 06. 08. 15:32

Nesze neked octavia.:)
Ilyenhez mit szolsz?

A 2.0 FSI gyártását nem véletlenül állították le. ;-)

#63063 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 08. 14:44

Kicsit áll a bál most nálam/nálunk autófronton. Asszonynak záros határidőn belül le kell akasztani egy kisautót, viszont az enyémet meg megvenné egy munkatárs szintén 1-2 héten belül. Először (már több, mint 1 éve) megkért hadd nézhesse meg, hogy kb milyen mekkora az 5 ajtós megane, mert majd venni szeretne valami hasonlót. Végén megkérdezte, hogy nem akarom-e majd eladni. Mondtam majd meglátjuk. Most több, mint 1 év után szóét, hogy aktuális nála az autóvétel és még mindig megfelelne neki a döcim, ha eladnám. Most filózok mi a fax legyen.

Igazából most nem kell se nagyobb, se jobb, se újabb masina. De később, 1-2 év múlva lehet nagyon nehéz lenne eladni (majd 10 éves dízel, aminek a külseje eléggé megosztó a kacsasegge miatt). Igazából ez az egy dolog szól a csere mellett. Viszont elgondolkodtam, hogy mit lehetne helyette beújítani. Olyan autó jöhet szóba, amit asszony megörökölhet majd, ha lesz gyerek (mostani Clio II kaliberű gépezet inkább betanuló autó lenne, 1-2 évre van tervezve, bár 1 gyerekig elég lesz majd szerintem futkosni ide-oda).

Szóval 1-2 év múlva a most vásárolandó kisautó menne, helyébe lépne az, ami esetleg a megane helyett jönne most, és vagy egy egyterű vagy egy nagyobb kombi csatlakozna a flottához.

Szóval szerintetek eladjam-e most a gépet? Ha igen, mit vegyek helyette? 2.5M körül (az se baj, ha 2-be belefér) húznám meg a limitet minél kevesebb futott km-rel, ha lehet dízel, de bengás sem probléma. Clio III, Clio III grandtour, Nissan Note? Pug 207 (nem SW, az bűnronda)? Honda jazz? Skoda Roomster? Kia Ceed? Hyundai i30? Bár utóbbi kettő azért más méretkategória. Pl. kombi megane/focus/astra már tuti nagy lenne.

Könnyen vezethető legyen (ezalatt azt értem, hogy jó kilátás legyen belőle, ne lövészárkokból kelljen felmérni parkoláskor, hogy hol a vége, eleje, pl ufo civic vagy bravo), asszony miatt nem lenne hátrány ez.

Mi legyen? :)

#63064 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 08. 14:46

De kemeny downgrade-nek nezel elebe.:s
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#63065 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 08. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Rudi - Dátum: 2011. 06. 08. 15:44

Ha igen, mit vegyek helyette?

Szeretnéd a mi szánkból hallani, hogy: Renault-t vegyél! :Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#63066 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 08. 15:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2011. 06. 08. 15:46

De kemeny downgrade-nek nezel elebe.:s

Jah. Mondjuk kisturbós Clio III (1.2tce) talán szedné valamilyen szinten a lábát, bár ezek elég szomjas fajták. De most tök feleslegesen vennék kombi lagunát, C5-öt, octáviát, akármit. Mérete még egy jó darabig nem lenne kihasználva.

Ház projekt is lesz hamarosan, ezért is túl sokat nem akarok rászánni (max 1 millert raknék a megane ára mellé).

#63067 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 08. 15:06

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2011. 06. 08. 15:59

Szeretnéd a mi szánkból hallani, hogy: Renault-t vegyél! :Đ

Nem :Đ Ahogy a felsorolásból is látszik nézek mindenféléket, amik méretügyileg kb hasonlóak. Nem csak pinásak játszanak :Đ

#63068 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 08. 15:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Rudi - Dátum: 2011. 06. 08. 16:04

Jah. Mondjuk kisturbós Clio III (1.2tce) talán szedné valamilyen szinten a lábát, bár ezek elég szomjas fajták. De most tök feleslegesen vennék kombi lagunát, C5-öt, octáviát, akármit. Mérete még egy jó darabig nem lenne kihasználva.

Ház projekt is lesz hamarosan, ezért is túl sokat nem akarok rászánni (max 1 millert raknék a megane ára mellé).

Izé, milyen Mégane az? Mégane II? 1,9 dci? Hány km? Tuti neki akarod eladni? ;)

Neked most egy fiatalos, kortalan formájú, vagány kétajtós benzinesre van szükséged, amiben azért egy gyerekkel el lehet férni! Nekem pont olyan van eladó! ;) :D

#63069 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 08. 15:23

Na erre sem kellett sokat várni:

"Várhatóan tizenkét forinttal emelkedik a bioetanol ára, miután a kormány tervei szerint növelnék az üzemanyagfajta jövedéki adóját."
-ZsOlTi-

#63070 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 08. 15:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2011. 06. 08. 16:20

Izé, milyen Mégane az? Mégane II? 1,9 dci? Hány km? Tuti neki akarod eladni? ;)

Neked most egy fiatalos, kortalan formájú, vagány kétajtós benzinesre van szükséged, amiben azért egy gyerekkel el lehet férni! Nekem pont olyan van eladó! ;) :D

:D
--
(ez volt már, dízel, hibrid, plug-in, Volvo:)
http://www.automened...teszt.aspx?s=nl

#63071 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 08. 15:26

Szóval szerintetek eladjam-e most a gépet? Ha igen, mit vegyek helyette? 2.5M körül (az se baj, ha 2-be belefér) húznám meg a limitet minél kevesebb futott km-rel, ha lehet dízel, de bengás sem probléma. Clio III, Clio III grandtour, Nissan Note? Pug 207 (nem SW, az bűnronda)? Honda jazz? Skoda Roomster? Kia Ceed? Hyundai i30? Bár utóbbi kettő azért más méretkategória. Pl. kombi megane/focus/astra már tuti nagy lenne.

Könnyen vezethető legyen (ezalatt azt értem, hogy jó kilátás legyen belőle, ne lövészárkokból kelljen felmérni parkoláskor, hogy hol a vége, eleje, pl ufo civic vagy bravo), asszony miatt nem lenne hátrány ez.

Azt nem tudom hogy eladd-e (pénz kérdés), de a Nissan Note meglepő kis kocsi. Szerintem az jó, bár kicsit ronda.

Az 1.2-es TCE meg nem fogyaszt olyan sokat, inkább városban eszik többet.

#63072 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 08. 15:28

Na megvan a kuplung szett ára:

Sachs 140e
Gyári 130e
Aisin (japán) gyári beszállító a Toyotának 100e

3.ik rendelve, a munkadíjra még várok!
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#63073 Felhasználó inaktív   graffin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 08. 15:43

Kicsit áll a bál most nálam/nálunk autófronton. Asszonynak záros határidőn belül le kell akasztani egy kisautót, viszont az enyémet meg megvenné egy munkatárs szintén 1-2 héten belül. Először (már több, mint 1 éve) megkért hadd nézhesse meg, hogy kb milyen mekkora az 5 ajtós megane, mert majd venni szeretne valami hasonlót. Végén megkérdezte, hogy nem akarom-e majd eladni. Mondtam majd meglátjuk. Most több, mint 1 év után szóét, hogy aktuális nála az autóvétel és még mindig megfelelne neki a döcim, ha eladnám. Most filózok mi a fax legyen.

Igazából most nem kell se nagyobb, se jobb, se újabb masina. De később, 1-2 év múlva lehet nagyon nehéz lenne eladni (majd 10 éves dízel, aminek a külseje eléggé megosztó a kacsasegge miatt). Igazából ez az egy dolog szól a csere mellett. Viszont elgondolkodtam, hogy mit lehetne helyette beújítani. Olyan autó jöhet szóba, amit asszony megörökölhet majd, ha lesz gyerek (mostani Clio II kaliberű gépezet inkább betanuló autó lenne, 1-2 évre van tervezve, bár 1 gyerekig elég lesz majd szerintem futkosni ide-oda).

Szóval 1-2 év múlva a most vásárolandó kisautó menne, helyébe lépne az, ami esetleg a megane helyett jönne most, és vagy egy egyterű vagy egy nagyobb kombi csatlakozna a flottához.

Kicsit sok változós az egyenlet, de hátha ez is belefér:
mi van, ha most nem adod el, és majd ha szükség lesz egy nagyobbra, asszony megkapja a renault-t [a betanulós kiskocsi röppen], te pedig beszerzel egy nagyobb valamit, családibb autónak.
mivel a mostaninak nincs baja, ismered, tudod mikor mi volt cserélve, illetve amyennyire ismerlek [;)], lelakva sincs és nem is lesz 1-2 év múlva se.
Ok, hogy a folyamat végére lesz egy viszonylag idős dizeled [amit majd asszony használ], de megkockáztatom, az átlagnál jobb állapotban lesz és nem lesz gond akkor se, ha azzal kell elindulni vidékre, mert lesz benne megnyugtató mennyiségű paripa is.
Egy kedves ismerősöm bioboltja: Panakeia

#63074 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 08. 18:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 06. 08. 11:51

jól emlékszel, nem pösti vagyok, budai :Đ mezei m50b25 nem TU és nem Vanos, gyári (már amennyi még van benne) 192 paci.

-C0pp3rM!n3-

Tudtommal a M50B25TU az nem Vanos-os, de annál jobb ha nincs benne,mert ez a vvt egy átok benne :Đ

Na akkor minnyá áttérhetünk privire.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#63075 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 08. 18:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2011. 06. 08. 13:25

Az a baj, hogy most nemtudok olyan autora gondolni, aminek a mama es a gyerekek is orulnek oviba menet, valamit apuci is orul a szerpentinen. (BMW 325d?:D)

Csak kiderül, hogy titkon mindenki bmw-be akar ülni :Đ
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#63076 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 08. 18:31

Jah, ma szereztem piros géptetőt. :cool: Kell rá egy polír, és egy helyen van mélyebb karc, de egyébként jó. Így legalább nem kell fényezni.
BMWパワー
Kép

#63077 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 08. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 06. 08. 19:31

Jah, ma szereztem piros géptetőt. :cool: Kell rá egy polír, és egy helyen van mélyebb karc, de egyébként jó. Így legalább nem kell fényezni.

Nindzsahal autoradiojot betucc rakni? Vettem egy alpájn fejeccseget, CD-s mp3-s USB-s kékfogas meg ájpod-s -na ijenem amugy nemvanik...- (CDE104BTi a fedoneve a berendezesnek), aztan ez nem processzor meg nem turbo es nem ertek hozza, lognak ijen mazzagok belole hatul meg van egy doboza is... csak szoljon a rédijó meg vmi mjuzik