HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4376
  • 4377
  • 4378
  • 4379
  • 4380
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#87541 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 05. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 05. 13:07

Azért ne felejtsd el, hogy ebben a futómű sem széria ;)

Fogadjunk, hogy attól még az ismerősöm körbe autózná a Ringen a Speedsterrel? ;)
Lehet, hogy van alatta csoda futómű, de a fizikát még a bajorok sem tudják meg..szni, bár láthatóan törekszenek rá...

Ez a kocsi arra való, hogy ha sietni kell messzire kocsival, akkor lehessen nyomni neki. Az tény, hogy az autobahnon nem okoz neki gondot, ha 200-nál még gyorsítani kell, de kb. semmi más előnye nincsen egy 530d-hez képest. Vagy tudod, mit? Ismertesd Te, hogy miben jobb ez a mindennapokban, vagy akár a hétvégéken, mint egy 530d? ;)

#87542 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 05. 13:59

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2012. 03. 05. 12:59

Aha, szóval nem én vagyok a hülye, hogy nem értem, mi köze a sportosságnak az ilyen bálnákhoz. S8-at se értettem sosem, hogy mi akar az lenni. Ezzel az erővel egy 40 tonnás kamion alá is lehetne rakni egy 8000 lóerős blokkot, aztán arra is rá lehetne mondani, hogy sportos, mert 5kg/le aránnyal rendelkezik...

Erről ne nyissunk vitát! ;)
S8-nak olyan szempontból még lehet is értelme, hogy tényleg van, aki 200-zal akar menni és van, ahol lehet is. 200-as utazóhoz pedig nem elég az 1,6, ez tény. Persze az A8L 6.0 ott is elég kellene legyen...

#87543 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 05. 14:11

Itt nem arrol van szo, hogy ez az 550d sportauto... hanem arrol, hogy valaki tobbet akar mint az 530d, es szimpatizal a dizellel. Igy kapsz egy erosebb motort, jobb futomuvet, optikat, kerekeket es egy eleterzest. Szerintem kiraly a dolog, nekem nem kellene, de az 5let jo.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#87544 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 05. 14:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 03. 05. 14:11

Itt nem arrol van szo, hogy ez az 550d sportauto... hanem arrol, hogy valaki tobbet akar mint az 530d, es szimpatizal a dizellel. Igy kapsz egy erosebb motort, jobb futomuvet, optikat, kerekeket es egy eleterzest. Szerintem kiraly a dolog, nekem nem kellene, de az 5let jo.

Biztos, hogy nem piackutatás nélkül álltak neki fejleszteni egy ilyen kategóriájú autót.

#87545 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 05. 14:14

benzin: +5
gázolaj: -4

#87546 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 05. 14:17

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 05. 09:10

Hát nyomatékhegy ide vagy oda, azon a videjón elég rendesen elkókad 160 felett, 200-tól meg kb. csigalassúsággal gyorsul, sikerült az M-es megszállottaknak összehozni egy új prospektust.

Az meg annyira kellett a cikk végére, hogy TERMÉSZETESEN 10 alatt fogyaszt, hát hogyne, 6-ot eszik százon ez is, de csak ha hajtod, normálisan de "plafonig pakolva nécceméllyel" hegymenetben 5.4l/100km. Szerintem ez már így makróba van téve az autós újságíróknál, hogy dízeles cikk végén Shift+F2-re ír egy bekezdést a wörd arról, hogy termeli a gázolajat.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#87547 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 05. 14:27

Üzenet megtekintéseIdézet: EV6 - Dátum: 2012. 03. 05. 14:17

Az meg annyira kellett a cikk végére, hogy TERMÉSZETESEN 10 alatt fogyaszt, hát hogyne, 6-ot eszik százon ez is, de csak ha hajtod, normálisan de "plafonig pakolva nécceméllyel" hegymenetben 5.4l/100km. Szerintem ez már így makróba van téve az autós újságíróknál, hogy dízeles cikk végén Shift+F2-re ír egy bekezdést a wörd arról, hogy termeli a gázolajat.

Amióta az új Ferrari 12 vagy 13 litert fogyaszt, azóta a 10 liter egy dízeltől nem sok. Persze csak papíron... :D

#87548 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 05. 15:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 03. 05. 14:40

Fogadjunk, hogy attól még az ismerősöm körbe autózná a Ringen a Speedsterrel? ;)
Lehet, hogy van alatta csoda futómű, de a fizikát még a bajorok sem tudják meg..szni, bár láthatóan törekszenek rá...

Ez a kocsi arra való, hogy ha sietni kell messzire kocsival, akkor lehessen nyomni neki. Az tény, hogy az autobahnon nem okoz neki gondot, ha 200-nál még gyorsítani kell, de kb. semmi más előnye nincsen egy 530d-hez képest. Vagy tudod, mit? Ismertesd Te, hogy miben jobb ez a mindennapokban, vagy akár a hétvégéken, mint egy 530d? ;)

Boba teljes mértékben leírta a véleményem. Nem mondtam, hogy ez egy élményautó, de azért lehet neki tolni bőven. Persze, hogy körbeautózod a Hringen, de lehet,hogy Nürburgringen már ez nyerne :p
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#87549 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 05. 15:08

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 05. 15:01

Boba teljes mértékben leírta a véleményem. Nem mondtam, hogy ez egy élményautó, de azért lehet neki tolni bőven. Persze, hogy körbeautózod a Hringen, de lehet,hogy Nürburgringen már ez nyerne :p

vagy lehet hogy egy gsi is lenyomná, mert olyan tohonya nehézkes :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#87550 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 05. 15:16

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 05. 15:01

De hol? Kanyarban nem, városban semmi értelme, autópályán egyre kevesebb helyen lehet használni.

Mindegy, sokan tuti megveszik, mert BMW, meg a bodzás haverok tudnak szerezni okosított gázolajat. Aztán a három turbó szeretni fogja... :D

#87551 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 05. 15:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 03. 05. 15:16

De hol? Kanyarban nem, városban semmi értelme, autópályán egyre kevesebb helyen lehet használni.

Mindegy, sokan tuti megveszik, mert BMW, meg a bodzás haverok tudnak szerezni okosított gázolajat. Aztán a három turbó szeretni fogja... :D

Tovabbra is az a velemenyem, hogy ezt nem sportautot kivano embereknek keszul, hanem azoknak, akinek az 530d nem eleg. Olyan meg nincs, hogy valami eleg, mert ugyis lesz valaki aki tobbet akar. Hat ezt lovagolja meg a bmw.

Gabibacsi, GSI astra hahogyne... 4.7 masodperc a nullarol szazra ha jol olvastam. Nem kellene ez az auto a motorja miatt, de az tuti, hogy ez egy katapult.

#87552 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 05. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 03. 05. 16:23

Tovabbra is az a velemenyem, hogy ezt nem sportautot kivano embereknek keszul, hanem azoknak, akinek az 530d nem eleg. Olyan meg nincs, hogy valami eleg, mert ugyis lesz valaki aki tobbet akar. Hat ezt lovagolja meg a bmw.

Gabibacsi, GSI astra hahogyne... 4.7 masodperc a nullarol szazra ha jol olvastam. Nem kellene ez az auto a motorja miatt, de az tuti, hogy ez egy katapult.

Ennyi. :) Sztem ez inkább 100-ról 200-ra gyorsul annyi idő alatt mint a gsi 0-100ra :Đ
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#87553 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 05. 15:30

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 05. 15:29

Ennyi. :) Sztem ez inkább 100-ról 200-ra gyorsul annyi idő alatt mint a gsi 0-100ra :Đ

ahham, és ringen az nagyon számít ám, nem ám a kanyarsebesség, meg a súly :D Kicsit költői túlzás volt amit írtam, de azért van benne igazság
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#87554 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 05. 15:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 05. 16:30

ahham, és ringen az nagyon számít ám, nem ám a kanyarsebesség, meg a súly :D Kicsit költői túlzás volt amit írtam, de azért van benne igazság

Jah hogy te Hringre gondoltál, hogy lenyomja. Nah ebben lehet már valami, viszont ez gyorsul is, és a széles gumik miatt tapad is, futóműről nem is beszélve.
Szóval annyira nem kell elásni azért. Ennek akármikor odalépsz ez megindul és mire kettőt gondolsz már 100al gyorsabban mész.
BMWパワー
Kép

#87555 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 05. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 03. 05. 15:23

eh, az én 3-asom megy gyárilag 4.9-et papíron 0-100-ra, igaz nem 2 tonna, de nem is 3.5-ös TibiDezsőImi 3turbóval.
Nomeg minek egy bálnának 4.7-es gyorsulás ? holafszba fogja ezt bárki is kihasználni ?

-C0pp3rM!n3-

#87556 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 05. 16:11

4.7 masodperc a nullarol szazra ha jol olvastam. Nem kellene ez az auto a motorja miatt, de az tuti, hogy ez egy katapult.

Szóval akkor mégsem csak megnyit-dízel-becsuk volt :Đ :D

#87557 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 05. 16:26

Ezzel egyetértek, de azért írtam, hogy akkor legyen csak 550d azt csókolom. De nem szabad M-ezni! Nézzük már meg, hova jutott a BMW az M1 óta! X5M banyek, az ám a sportosság! :omg:

Mindegy, nekem mondjuk full mindegy, hogy 550d-nek hívják, vagy M5d-nek, se így, se úgy nem kellene (max. az ára)...

#87558 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 05. 16:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Rudi - Dátum: 2012. 03. 05. 16:11

:]

#87559 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 05. 16:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Rudi - Dátum: 2012. 03. 05. 16:11

Amikor itt elkezdtetek dumalni rola intenzivebben, akkor vegigolvastam. De felesleges idopazarlas volt.

#87560 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 05. 16:50

Juteszembe. Monnyátok már el ezt a apeh norma szerinti üzemanyagtérítést amiről itt nagyon volt szó múlthéten. Szóltam főnökömnek, beszélt a könyvelőjével és arra jutottak, hogy nincs más megoldás, nem tudják ilyen norma szerint levonni mint költség. Én beadom a benyaszámláim amiket cégnévre kérek,de az nem változtat semmit, azt csak kiadásként lehet elkönyvelni, semmiféle apeh norma nincs a képletben.
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4376
  • 4377
  • 4378
  • 4379
  • 4380
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.