Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2018. 05. 23. 11:01
Ez az egész a feminizmus egy nagy vívmánya, amit megkombináltak költségcsökkentéssel. És a nők szívják meg. Mert a nők nem csak pissantanak egyet, hanem utána a fülkén kívül a mosdónál még púderozgatnának (pakolás átnézése, frizura átnézése, ruházat átnézése, kis mékáp, hasonlók). Erre én ott állok és éppen szájápolok fogselyemmel, aztán elkezdek fogmosás után vadul gargalizálni. Egy másik fülkében pedig valami nagyobb méretű hím a babsaláta után recsegve-nyögve fingik és szarik, a víz pedig csak úgy hullámzik a fajanszban.
Ezt a nők nem bírják, zavart fejjel kirohannak a mosdóból és nincs púderozás, ha bent van egy hím. Tehát ismét megszopatták őket, mert ha lenne saját "zárt" mellékhelyiségük, akkor ott tudnának lazulgatni pisilés után. Meg nem lennének zsenírozva, hogy éppen kijött number 2 után a fülkéből és egy hím egyből rombol be ugyanabba a fülkébe.
Zéró privacy, zéró respect, csak a hülye feminizmus végtelenül eltorzítva. Lose-lose situation.
Nekem igazából mindegy, én nem vergődöm ilyesmivel. Ha otthagyja a véres deszkát, akkor letörlöm nedves papírral és szárazzal. Ha nem sikerült a kefét használni, akkor majd én.