HWSW Informatikai Kerekasztal: MSN/windows messenger - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSN/windows messenger hibák, problémák... Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Eli-- 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 21. 13:01

nem rég újra raktam a windows-t, vírusírtó, meg böngésző feltelepítése után felraktam az msn-t, de hibát ír ki bizonyos 'Error code: 8001012e'-t. Utánna olvastam aztán azt írták h valamiféle registry problémám lehet (ez furcsa mivel friss windows) mi lehet a gond, ill milyen megoldást tudtok mondani ami nem fizetős progrma letöltésével megoldható:) előre is köszi

Amúgy Windows live messenger, Version 2009 (build 14.0.8064.206)

Próbálkoztam ujratelepítéssel (msn), meg régebbi kliens letöltésével...de egyik sem oldotta meg a problémát. hiába telepítem újra akkor sem logol be, ha régit szedek le pl msn 7.0 akkor meg aztírja h töltsem le a legújabb verziót.
Ebuddy-n viszont be tudok lépni.

Szerkesztette: Eli-- 2009. 06. 21. 13:02 -kor

#2 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 21. 13:21

Idézet: Eli-- - Dátum: 2009. jún. 21., vasárnap - 14:01

nem rég újra raktam a windows-t, vírusírtó, meg böngésző feltelepítése után felraktam az msn-t, de hibát ír ki bizonyos 'Error code: 8001012e'-t. Utánna olvastam aztán azt írták h valamiféle registry problémám lehet (ez furcsa mivel friss windows) mi lehet a gond, ill milyen megoldást tudtok mondani ami nem fizetős progrma letöltésével megoldható:) előre is köszi

Amúgy Windows live messenger, Version 2009 (build 14.0.8064.206)

Próbálkoztam ujratelepítéssel (msn), meg régebbi kliens letöltésével...de egyik sem oldotta meg a problémát. hiába telepítem újra akkor sem logol be, ha régit szedek le pl msn 7.0 akkor meg aztírja h töltsem le a legújabb verziót.
Ebuddy-n viszont be tudok lépni.

Rendszeridő jól be van állítva?

#3 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 21. 13:22

https://forum.hwsw.h...c=123346&st=210
Make love not Wor.

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.