Idézet: thomas1 - Dátum: 2009. okt. 20., kedd - 17:06
Sziasztok!
November 10.-én kötik be nálam a FP 120-at!
Pár dologra kiváncsi lennék remélem tudtok segíteni:
1:Routert külön lehet igényelni a UPC-től vagy külön nekem kell erre alkalmas rútert vennem mert gondolom az 54 mb/s -es rúterem nemfogja bírni:)
2:Itt is mint a T-online-nál felh,név + jelszóval lépek be vagy teljesen más a rendszer közvetlen jön a vonal ilyenekre lennék kiánvcsi mivel msot még csak a szerződést kötöttem meg vagy esetleg ezeket a szakembrektől kérdezzem majd meg akik kijönnek:D?
Az első kérdésben remélem tudtok segíteni, vagy ha nem lehet tőlük routert igényelni legalább valami routert ajállhattok ami megfelel ekkora sebesség elosztására!
Köszönöm!
Vegyél routert, amit jelenleg ők kínálnak az édes kevés a FB120-hoz, még nincs n-es router a kínálatukban, csak egy netgear, de az gyenge!
Az új modem esetében először egy modem regisztrációt kell végrehajtani, felhasználó név + jelszó, utána már többet nem kell. (
http://prov.chello.hu)
A routert neked kell üzembe helyezned, de már az új n-es routerek beüzemelése gyerekjáték.
Ha már FB120, akkor a routered kiválasztásánál vedd figyelembe, hogy ne csak 2.4Ghz-es sávot tudja, hanem az 5Ghz-est is, nem bánod meg. Amúgy a Linksys, D-link, Belkin, Netgear, Zyxel márkák n-es típusai közül nyugodtan választhatsz!