Idézet: upszilon - Dátum: 2009. szept. 6., vasárnap - 10:19
Nem volt nektek olyan. Ha lett is volna, ugyan mi mellett érveltek?
Ja, jó.
Idézet
A két legnagyobb bizonyítatlan állítás az ősrobbanás és az evolúció elmélete.
Szerintem a római birodalom azért omlott össze, mert a késő császárkor dekadens életvitele miatt lassan elveszítették a katonai fölényt a határaikat több oldalról szorongató egyéb népcsoportokkal szemben.
Idézet
Az összegyűlt kutatási anyag alapján már vagy 30 éve biztonsággal kijelenthető, hogy mindkét elmélet alapjaiban hamis.
A warp meghajtás megfelelő működéséhez a szubtértekercseknek minimum 1000 millicochrane térerősségű szubtérbuborékot kell létrehozniuk a csillaghajó körül, ellenkező esetben az nem tud kilépni a normáltérből, és csak fény alatti sebességekkel tud manőverezni.
Idézet
Itt nem nézetek csapnak össze. Itt eszetlenkedés megy.
"Ezután négy angyalt láttam, a föld négy sarkán álltak. Feltartóztatták a föld négy szelét, hogy ne fújjanak a földön, sem a tengeren, sem semmiféle fán."
Milyen furcsa dolgokat írtam, mi? Sokkal jobb lett volna, ha a témánál maradok, és a feltett kérdésekre válaszolok, de úgy, hogy nem a magas lóról osztom az észt, hanem részt veszek abban a beszélgetésben, abban a vitában, aminek annyira szeretnék a résztvevője lenni. Te ugyanezt csinálod. Csapongsz, össze-vissza eltérsz a témától kijelentesz, kinyilatkoztatsz, de még véletlenül sem vitatkozol. Persze, hogy hülyeségeket beszélünk, ennyi erővel urdu nyelven is válaszolgathatnánk neked, azt sem próbálnád meg megérteni. Te már eltemettél minket, a kiskönyvedben be vagyunk jegyezve, mint értelem nélküli "kisfickók", akik minden szava csak a te bosszantásodról szól.
Mi is sajnáljuk, hogy nem tudsz ebben érdemben résztvenni, ha megpróbálnád, izgalmas és tanulságos vita is kialakulhatott volna. De sajnos hiába mondunk bármit is, ha azt nem vagy hajlandó sem elfogadni, sem érdemi vitába szállni vele, és még azt sem vagy hajlandó elárulni, hogy a szemedben miért nem érvek az érveink.
Az idézett hozzászólásoddal kapcsolatban lett volna néhány témába vágó kérdésem, de majd felteszem őket akkor, ha lesz esély válaszra a részedről, és nem csak az elmeállapotunkkal meg a fene nagy sértődéseddel leszel elfoglalva.