Idézet: upszilon - Dátum: 2009. szept. 10., csütörtök - 10:34
Nem hiszem. Viselkedésed, mondanivalód, szövegeid nem ezt támasztják alá. Azokból az ellenkezője derül ki.
Jól van. Akkor "higgyél", ha már sokadszor hozod fel ezt a szót. Add a számba a szavakat, mert neked ez+amaz derül ki belőle.
Bigott materialista vagy. Mint ilyen, tagadsz bármit ami nem anyagi természetű megközelítése a világ keletkezésének, vagy az élet megjelenésének ezen a bolygón.
Nem vagyok. Sok a nem anyagi természetű megközelítés. Dimenziós húrelméletek, elméleti fizika jó része, de a matematika és az algoritmusok sem épp materiális kísérletek végeredményei.
Eszetlen kisfiús megközelítés. Senkit és semmit sem akarok legyőzni. Az a ti játékotok. Én csak elmondom a véleményem, idézek tényanyagot, megvilágítom logikus érvrendszerrel a vlóságot.
Nagyon úgy látom, hogy hittéríteni vagy itt, megtörni a téveszméinket. Csakhogy azok nem a mieink. Persze most én is a szádba adom a szavakat, de javíts ki nyugodtan, hogy te itt tképpen mit is akarsz.
A többi nem rajtam múlik, hanem arjtatok. De el sem olvassátok, meg sem nézitek a linket.
Tévedsz. Senkin nem múlik. Se te, se mi nem reprezentáljuk, képviseljük hitelesen az egész tudományt és a természeti valóságot. Egyikünk sem fog világot megváltani. Legfeljebb egy átfogó elmélet megalkotására van meg a lehetőség, de a hwsw nem épp az elméleti kutatók táborhelye. Eltévesztetted a házszámot.
De a vita kedvéért tegyük fel, hogy igazad van. A "materializmus" zsákutca, az oktatást el kell törölni. Mi csináljanak az emberek helyette? mikike se tudott erre válaszolni, csak valami művészeti oktatást vázolt. De a művészetekre nem minden ember alkalmas, másrészt abból az emberiség nem tartja el magát. A művészetek is tág, differenciálódott kategória, mára már tudományos háttérrel, tele "materializmussal", ahogy te hívnád. Tehát kérdem: mi a helyes szerinted a "materialista" tudományok és azok oktatása helyett?
Milyen linket és tényanyagot emlegetsz, amit el kéne olvasnunk? A 2,2 milliós Google találati listát ne vegyük már ide, mert akkor arra válaszolni fogunk egy 100 milliós Yahoo!-s találati listával.
Szerkesztette: N0zer0 2009. 09. 10. 10:00 -kor